Странице

понедељак, 25. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Jarac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Jarac


Jarac i Jarac: To su zemljani znaci pa će bez sumnje imati dosta toga zajedničkog. Oboje su u potrazi za prestižnim načinom života, imaju jako slične ukuse i dele iste vrednosti. Zajedničkim snagama mogu da proizvedu moć i novac ali sa druge strane i porodicu. I pri samim prvim suretima među njima će se roditi snažna fizička privlačnost i mnogo senzualnosti. I pored toga oni ne uskaču tako brzo u krevet. Njihov odnos je pracen izobiljem intelektualne i seksualne stimulacije. Vremenom jedno od njih dvoje može doći do zaključka da im u vezi nešto mnogo nedostaje. To može biti i posledica posedovanja previše toga zajedničkog. Svi odnosi zahtevaju ravnotežu. Ako je vaš horoskopski znak Jarac a zabavljate se sa osobom rođenom u istom znaku, zastanite i dobro razmislite da li je to prava ljubav da se odnos za jedno od vas dvoje ne bi pretvorio u jako bolno i neprijatno iskustvo. Idite lagano, korak po korak. Spoznajte definicije prijateljstva i ljubavi i pokušajte da hodate između te dve tanke linije.

Mladi ljubavni par u krevetu


I žena i muškarac Jarac su ubeđeni da njihova veza ima svetlu budućnost. Bez obzira na sve životne okolnosti teško će prihvatiti išta manje od toga. Jednostavno oni imaju gotovo identične ambicije i ciljeve u životu. Međutim, veoma lako im se može desiti da usled svoje praktičnosti i odgovornosti prosto smetnu s'uma činjenicu da veza treba da bude zabava, pa je upravo to potencijalna tačka razdora. Sam sex se najbolje može opisati dvema rečima a to su požuda i dominacija. Oni međusobno bude divlji seksualni nagon pa su potpuno prepušteni uživanju u lepoti vođenja ljubavi.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Ovan

Jarac i Ovan: Jarac je naprosto fasciniran vatrenim Ovnom pa definitivno postoji potencijal za trajnu ljubav između njih. Međutim, naporan rad i gvozdena disciplina mogu biti odlučujući faktor za približavanje i vezivanje jedno uz drugo. Ovan će morati da pre ili kasnije bide svestan činjenice da skrivene namere i manipulacije jednostavno ne postoje u svetu Jarčeva. U slučaju da ne uspe da obuzda ljubomoru može zauvek ostati bez svog Jarca. Jarac je kao vino, godinama postaje bolji ali jako teško kotroliše svoju potrebu za prestižnim načinom života. Ovan mora da pokuša da razume koliko važno mesto uspeh zauzima u životu Jarca, dok bi Jarac zaista mogao malo manje da analizira svog partnera. Sve u svemu, seksualni scenario za ova dva astrološka znaka veoma je obećavajući. Ovan uči i postaje bolji u kontaktu sa Jarcem. Jedno od njih dvoje će na kraju morati da donese konačnu odluku.       

Žena Jarac i muškarac Ovan: Susret žene Jarca i muškarca Ovna sa sobom nosi veliki izazov i potrebu za posvećenošću. Ukoliko pokažu želju i potrebnu požrtvovanost da njihov odnos uspe mogu se nadati lepoj budućnosti. Stvari se kod njih kreću sporo pa može proći izvesno vreme od njihovog upoznavanja i pokazivanja interesovanja jedno za drugo do prvog izlaska. Ona zna da bude dosta rezervisana dok on ponekad pokazuje svoju agresivnost. Na taj način oni zajedno grade energiju frustrirajućeg otpora i to je ono najnegativnije što ovaj spoj može da da. Snažna međusoba privlačnost koja je među njima evidentna mora da im bude vetar u leđa ka zajedničkom cilju. Moraju da nauče da spoznaju svoje različite energije i da ih usmere tako da rade u njihovu korist a ne obratno. Seksualno, oni jednostavno vole da zadirkuju jedno drugo. Žena Jarac će u početku ograničiti evidentnu težnju muškarca Ovna da izazove seksualnu tenziju među njima ali to zasigurno neće potrajati.

Muškarac Jarac i žena Ovan: Na prvi pogled Jarac i Ovan mogu izgledati kao dva potpuno različita sveta. Muškarac Jarac je konzervativan dok je žena Ovan inovativna. Ona svojom ogromnom energijom krči nove staze dok se on drži uvek onih proverenih, predhodno dobro utabanih. Ipak na kraju Jarca privlači njena velika hrabrost dok je ona očarana njegovim strateškim pristupom u rešavanju najvećih životnih problema. Sex može biti jako promenjiv. On će raditi po principu toplo-hladno, zavisiće od dana do dana. Ako žena Ovan uspe da opusti makar malo svog seksualnog partnera Jarca situacija bi se mogla drastično promeniti na bolje.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Bik

Jarac i Bik: Sve će biti tako jednostavno i lepršavo kada se Bik nađe oči u oči sa seksi i inteligentim Jarcem. Potrebno je da pokažu samo trunku zainteresovanosti i želje da bi se njihove duše spojile i postale jedno. Jarac je prosto opčinjen Bikom pa postoji veoma veliki potencijal za ostvarivanje velike i trajne ljubavi među njima. Konačno svako od njih pronalazi osobu koja  u potpunosti odgovara njihovoj izdržljivosti kako u tako i van spavaće sobe. Ipak, naporan rad i disciplina mogu odigrati jednu od odlučujućih uloga kada je njihova povezanost u pitanju. Sex će biti neverovatan i zasigurno će predstavljati jedan od glavnih razloga da se oni stalno vraćaju jedno drugom. Uspostavljaju snažnu zajedničku energiju a njihovi prijatelji će reći da zajedno izgledaju jako dobro. Jarac kako godine prolaze biva sve bolji i bolji ali i biva privučen potrebom za prestižom. Zajedno oni dosežu kako Bikove želje tako i Jačeve fantazije i uživaju u slasti pobede. Sve u svemu, ovaj scenario izgleda jako pozitivno i obećavajuće a seksualna hemija koja će se javiti među njima će uvek biti evidentna i zadovoljavajuća.

Žena Jarac i muškarac Bik: Njih dvoje definitivno predstavljaju jako kvalitetnu i perspektivnu ljubavnu kombinaciju. Još od prvog susreta, i muškarac Bik i žena Jarac će osetiti da među njima postoji nešto jako i veliko, nešto što nagoveštava veliki potencijal. Ona veoma visoko vrednuje odluku  svog partnera da izgradi sigurnost i čvrstu osnovu za njihov zajednički život dok će on znati da prepozna i da ceni njenu želju za dokazivanjem pa će nastojati da bude njena velika podrška za sve krucijalne životne poduhvate. Seksualno, ovo dvoje prosto uživaju u požudi i intimni odnosi zauzimaju jako visoko mesto po važnosti u njihovim životima jer im pružaju dodatnu energiju i opuštaju ih.

Muškarac Jarac i žena Bik: Oni su briljantna ljubavna kombinacija koja bi sa lakoćom trebala da izdrži test vremena. Žena Bik jednostavno oseća da je njen ljubavni partner, muškarac Jarac dovoljno ambiciozan i sposoban da uspe i stvori bezbednost i sigurnost za njihov zajednički život dok je on svestan da će Bik to znati da ceni, da ga neće ni na koji način izdati i da će biti stabilan i pouzdan partner. U sexu, ova dva zemljana znaka osećaju karimčku ljubav, snažnu ljubavnu povezanost iz prošlosti. To je iz prostog razloga što  ogroman uticaj na Jarca ima Saturn - planeta karme dok je Bik pod velikim uticajem planete ljubavi - Venere. Odgovornost i sigurnost vremenom očvršćuju i unapređuju njihovu vezu. Žena Bik je sigurna da će muškarac Jarac ispuniti sve njene seksualne fantazije dok će on uživati u društvu njegove izabranice - statusnog simbola u javnosti a njegove boginje u privatnom životu.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Blizanac

Jarac i Blizanac: Promenljivi Blizanac i kardinalni Jarac zajedno mogu da  stvore moć i novac i da sagrade kvalitetan dugoročni odnos. Između njih postoji evidentna, snažna fizička privlačnost i jako kvalitetna komunikacija. Jarac je definitivno osoba koja će se držati svog Blizanca, pa čak i u situacijama kada stvari krenu loše. Ovo je jako moćan spoj koji kombinuje intelektualnu radoznalost sa intenzivnom seksualnom hemijom. Jarac je zaštitnički nastrojen i on brani ovu vezu dok je na Blizancima da učine minimalni napor da njihov seksi Jarac ne ode. Jarac uči svog partnera Blizanca da spozna razliku vrednosti između kvaliteta i kvantiteta dok za uzvrat Blizanac uči Jarca ležernom i jednostavnom pristupu životu. Oboje su na dobitku sve dotle dokle su želja i privlačnost prisutni.

Žena Jarac i muškarac Blizanac: Oni su jako neuobičajen ljubavni par. Nesporna hemija koja se rađa među njima rezultira pomalo krutim ali interesantnim odnosom gde romantika zauzima značajno mesto. Međutim u mnogim slučajevima može izgledati kao da je žena Jarac majka a muškarac Blizanac dete u tom odnosu. Ako postanu svesni činjenice da odnos između muškarca i žene nije pretvaranje i gluma, onda će ona umeti da ceni njegovu inteligenciju i njegov razigran i istrživački duh dok će on moći od nje da nauči vredne stvari o nadgradnji ličnosti. Sex između muškarca Blizanca i žene Jarca će biti neverovatan. Ona njega navodi na usresređenost prilikom čina vođenja ljubavi dok on njoj pomaže da se opusti i "izgubi kontrolu".

Muškarac Jarac i žena Blizanac: Ova ljubavna kombinacija bi zaista mogla biti puna izazova ako uzmemo u obzir to da bi žena Blizanac mogla da vidi svog partnera kao dosta "suvog" i pomalo dosadnog, dok bi muškarac Jarac mogao da smatra svog partnera za nezrelog i nepouzdanog. S obzirom na gore pomenuto čini se da oni nikada neće moći da uspostave kvalitetan odnos, međutim ako je privlačnost između ova dva znaka jaka, a to je neretko slučaj, onda se sve ovo može pretvoriti u nešto mnogo magičnije. Sex će učiniti da Jarac bude dosta vedriji i raspoloženiji dok će Blizanci konačno uvideti koliko jedna ozbiljna veza donosi sigurnosti. Seksualne iskre lete svuda unaokolo dok muškarac Jarac uči svoju partnerku o posvećenosti i želji dok ona kroz vezu ipak saznaje da njegova načela nisu jedina ispravna i vredna razmatranja.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Vodolija

Jarac i Vodolija: Oni su komšije u zodijaku i mogu ostvariti prijateljstvo za čitav život. Njihov odnos može biti jako zabavan sa puno zabave i smeha a postoje lepi izgledi za pravom romansom. Jarac ne bi smeo da bude iznenađen ukoliko Vodolija poželi da ga zadrži podalje od svoje privatnosti. Vodolija ubrzo uviđa da je Jarac super seksi. Oni se dobro provode i puno smeju što može rezultirati snažnim prijateljstvom. Vodolija bi ipak mogla vremenom da stekne utisak da je Jarac previše ozbiljan za njeno poimanje stvari dok bi Jarac mogao da postane svestan toga da je Vodolija previše slobodnog duha. Jarac je uvek u potrazi za kvalitetom u romansi dok bi Vodolija mogla da pokaže nedostatke baš u toj oblasti. Možda je ipak najbolja varijanta za oboje kratkoročna romansa i prijateljstvo koje bi verovatno predstavljalo krajnji rezultat. Naučićete jako vredne životne lekcije jedno od drugog. U stanju ste da delite svoje tajne. Ako je privlačnost među vama zaista velika probajte pa ćete sami videti šta se može izroditi iz svega toga.

Žena Jarac i muškarac Vodolija: Ovo može biti jako izazovna i teško ostariva ljubavna veza ako se u prvi plan izdvoji činjenica da žena Jarac nastupa po nekim svojim strogim pravilima dok se muškarac Jarac sve vreme trudi da ta ista pravila sruši. Ipak snažna privlačnost daje odnosu dinamiku. Ona će verovatno biti u stanju da malo spusti na zemlju njegove inovativne ideje dok će on pokušati da nju nauči da razmišlja izvan okvira. Trude se da uspostave sopstvena pravila u vezi i uče zajedno. Seksualno, oni su zaista jedinstveni. Žena Jarac će prosto uživati da pruži svom partneru veliko zadovoljstvo u krevetu i veoma je istrajna u tome dok će muškarac Vodolija njoj pokazati koliko je tačna izreka da je raznovrsnost začin života.

Muškarac Jarac i žena Vodolija: Samo upoznavanje može biti pomalo neprijatno za njih dvoje. Ipak privlačnost će biti jaka pa se možda vredi malo više potruditi dok stvari ne dođu na svoje. Žena Vodolija će uspostaviti puno sopstvenih životnih načela i propisa ali će ih mnogo puta za života i prekršiti. Ona jednostavno voli kada je sve po pravilima isto kao i njen partner muškarac Jarac s'tom razlikom što njegova pravila nisu tradicionalna i nekako su se vremenom sama izdefinisala. Kada jednom shvate i prihvate ovu značajnu razliku koja postoji između njih porušiće sve barijere koje su postojale i počeće mnogo kvalitetnije da se provode. Seksualno, ova veza je neverovatno ambiciozno inovativna na veliku radost i žene Vodolije i muškarca Jarca.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Ribe

Jarac i Ribe: Jarac je jednostavno očaran blagim, tinjajućim seksipilom Riba. Postoji to nešto, teško za objasniti kod Riba što Jarčevi potajno obožavaju. Ribe su privučene Jarčevim suptilnim ali moćnim seksipilom. Usled toga, prijateljstvo i intimno druženje počinje veoma brzo. Jak uticaj na vezu ima i faktor iznenađenja kome su oboje skloni i koji će dati vezi potrebnu dinamiku. Jarac za veoma kratko vreme postaje svestan da je konačno u zagrljaju svoje kraljice - Ribe. One će Jarcu pružiti emocionalnu podršku i sigurnost, biti uz njega i doživljavati sa njim sve uspone i padove. Jarac to zna da ceni jer je njemu ta sigurnost u vezi neophodna. Sex postaje sve bolji i bolji i postoje realni izgledi da veza preraste u brak. Ovaj odnos vredi iskusiti. Međutim ako Jarac ne bude iskren i krene u igre uma, Ribe mogu otplivati daleko. Ribe žude za seksualnim zadovoljstvom sa bilo kojim partnerom te neće biti drugačije ni sa Jarcem.

Žena Jarac i muškarac Riba: Izlasci veoma brzo prerastaju u prijateljstvo dok prijateljstvo brzo prerasta u romansu kod muškarca Riba i žene Jarca. Oni zasigurno čine jako moćan ljubavni spoj. Ribe će uspeti da obuzdaju i spuste na zemlju njegovu možda i pomalo preaktivnu maštu dok će on naučiti Jarca da je život mnogo više od onoga što je ona zamišljala. Oni dele istu fascinaciju sa različitim pogledima na svet. Seks će biti požudan i strastan jedne noći a sanjalački i romantičan druge. Može li išta biti bolje od toga?

Muškarac Jarac i žena Riba: Ovaj par je savršeni spoj realnosti i romanse. Žena Riba odnosu daje senzitivnost i romansu dok muškarac Jarac u vezu unosi strukturu i stvarnost. Jako se lepo dopunjuju. Ona je mnogo osetljivija i saosećajnija nego njen muškarac. Jarac je više ambiciozan i usresređen ka ostvarenju svojih ciljeva dok je ona ipak više empatičke prirode. Riba će od Jarca moći da nauči kako da uradi nešto konkretno sa svojim osećanjima dok će on od nje naučiti kako da ostane u kontaktu sa detetom u sebi. Stvari kreću vidljivo na bolje kada njih dvoje započnu druženje u krevetu. Žena Riba uživa u divljoj požudi njenog partnera dok on uranja u njene fantazije sa velikom lakoćom.

Posetite sledeće linkove koji daju odgovor na pitanje kako se Jarac snalazi u krevetu sa Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpijom i Strelcem:



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Rak

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Lav

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Devica

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Vaga

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Škorpija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Jarac i Strelac




1 коментар:

  1. Emperor Casino | Shootercasino
    The Emperor Casino is an online casino launched in 2017. 제왕카지노 It offers over 500 games 바카라 from more than 메리트 카지노 쿠폰 1500 slot machines. It is one of the largest casino brands in

    ОдговориИзбриши