Странице

петак, 29. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Vodolija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Vodolija


Kada govorima o njima dvoma prosto ne možemo a da ne pomenemo ekstreme. Jednostavno oni će se još na prvo viđanje ili strašno zaljubiti ili potpuno prezreti jedno drugo. Veoma su slični i smatraju se revolucionarima Zodijaka. Oboje su jako inovativni, nezavisni i željni seksualnog izazova sve vreme. Ovo može biti i tačka gde nastaje većina problema. Ako je privlačnost dovoljno jaka da može direktno uticati da oni izdrže sve žestoke nesuglasice, onda treba da budu svesni da je njihov odnos vredan truda. Međutim veliki izazovi sa psihičkom i seksualnom naznakom nikada neće potpuno izbledeti, bez obtira na to što bi oni mogli drugačije da veruju.

Divni mladi par u zagrljaju
         
Ubrzo pošto muškarac i žena Vodolija krenu da izlaze i počnu da se zabavljaju oni jedno drugom postaju najbolji ljubavnici koje su do tada imali ali i najbolji prijatelji. Oboje su jako inteligentni i veoma humani ljudi. Oni će uživati u neuobičajenosti i egocentričnosti i poželeće da dobar deo svog vremena provedu zajedno spontano i slobodno. Kada je reč o seksu kod njih definitivno postoje i mentalna i fizička pobuda. I žena i muškarac Vodolija imaju svoje pomalo čudne, specifičnosti u vezi sa njihovim rutinama kako u krevetu tako i van njega ali iako je evidentno da postoje one nekako dobro idu jedne uz druge.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Ovan

Vodolija i Ovan: Ovo može biti veoma izazovan i uzbudljiv odnos. Ovan i Vodolija su pre svega jako zanimljiva kombinacija strasti, prijateljstva i seksualnosti. Jednostavno, njima prosto nikada nije dosadno i zajedno doživljavaju mnoge nezaboravne trenutke u krugu dobrih prijatelja i porodice. Upravo ti izlasci i zabave sa različitim ljudima održavaju odnos stimulativnim. Oboje trebaju nezavisnost i dele veoma slične kreativne sposobnosti. Jedno drugom otkrivaju detalje ljubavnog života i tajnih viđanja iz prošlosti. Neko od njih se veoma brzo može zaljubiti u drugo. Ovan mora da pokuša da ostane pozitivan i da pažljivo prati kako se veza razvija, dok Vodolija jednostavno mora da nagradi svog partnera za tu njegovu pozitivnu energiju, trud i osmeh. Što pre oni budu zajedno to će biti bolje za sve nas.

Žena Vodolija i muškarac Ovan: Kada dođe do prvih varnica, simpatija i izlazaka Ovna i Vodolije možete biti sigurni da će njihov odnos biti jako relaksirajući, otvorenog duha i uzbudljiv. Žena Vodolija prosto obožava način na koji živi njen partner, posebno njegovu sposobnost da uživa u trenutku dok  muškarac Ovan uživa u svim specifičnostima njene ličnosti što obezbeđuje da njima dvoma nikada neće biti dosadno. Seksualno oni su kombinacija struje i dinamita. Ona je oduševljena njegovim instinktivnim načinom vođenja ljubavi dok on kod nje najviše voli njenu sklonost ka eksperimentisanju i kreativnost u krevetu.

Muškarac Vodolija i žena Ovan: Ovo je još jedna dobitna ljubavna kombinacija. I žena Ovan i muškarac Vodolija vole da eksperimentišu i uživaju, ne razmišljajući previše o trivijalnim stvarima i stavovima drugih ljudi. Žena Ovan je sklona tome da gradi svoj sopstveni svet oko nje, dok je Vodolija ipak znak koji je teško sputati pa će se truditi da prosto rasturi sve   što ne odgovara njegovim potrebama. To može biti tačka razdora među njima.   Taj revolucionarni način razmišljanja Vodolije je jako uzbudljiv za ženu Ovna dok on jako ceni njenu nezavisnost jer smatra da upravo ona dopunjuje njegovu potrebu za individualnošću. Oba znaka posvećuju dosta pažnje i cene svoju slobodu pa će seks biti čaroban, sa puno eksperimentisanja.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Bik

Vodolija i Bik: Bik vidi avanturu u Vodoliji. Oni će izlaziti na zabave, igrati i pevati i biti veoma dobri prijatelji iznad svega. Mnogo toga mogu da nauče jedno od drugog. Imaju jako slične ideje i dele zajedničke ciljeve. Vodolija je još od samog starta zainteresovana za Bika. Ona će se osećati opušteno i slobodno u njegovom prisustvu.  Bik će se držati svoje Vodolije i u bolesti i u zdravlju. On smatra njenu nezavisnost jako atraktivnom. Bik i Vodolija su jako dobra kombinacija i poseduju i kratkoročni i dugoročni potencijal. Pre nego što toga uopšte budu i svesni oni se mogu ludo zaljubiti jedno u drugo. Bik je ozbiljan i senzualan. Vodolija smatra da je Bik njen čuvar a njihovo prijateljstvo je evidentno čak i kada je privlačnost završena. U stanju su da saznaju mnoge stvari o sebi u ovom odnosu. Duži odnosi mogu lako dovesti do braka i dece. Bik će morati da pokazuje poštovanje prema njegovom partneru sve vreme i da bude spreman da ublaži neke dramatične epizode kojima su Vodolije sklone.    

Žena Vodolija i muškarac Bik: Veoma lako se može dogoditi da njih dvoje nikada neće moći da prežive prvi sastanak. Zapravo oni mogu izgledati kao da dolaze sa dve potpuno različite planete. I muškarac Bik i žena Vodolija su dva neverovatno tvrdoglava stvorenja tako da u vezi može doći do velikih problema oko donošenja važnih odluka. Vodolija često može smatrati Bika za jako dosadnu i predvidljivu personu i postoje jako velike šanse da on neće biti u stanju da je stimuliše mentalno pa čak i u slučaju da čini čuda u krevetu. Bik šesto prezire onu nezavisnu crtu u karakteru Vodolije jer oseća da ona može da dovede u pitanje njegovu potrebu za sigurnošću. Međutim, seksualno mogu biti toliko skladni da lako mogu da iskorene sve razlike koje među njima evidentno postoje.

Muškarac Vodolija i žena Bik: Oboje su fiksni znaci pa njihov jako čvrst i može se reći pomalo tvrdoglav način razmišljanja jako lako može doneti more problema u ljubavnom životu. Žena Bik žudi za stabilnošću dok se njen partner muškarac Vodolija bukvalno hrani nepredvidljivošću. Ova veza bi jedino mogla da funkcioniše ukoliko su oba partnera potpuno posvećena. Ona mora da nauči da zavede Vodolijin um dok on pak mora da poštuje potrebu i želju njegove partnerke Bika za fizičkom stimulacijom iznad umne. Seks njima dvoma može da donese puno i da im ispuni i telo i dušu ukoliko budu spremni da daju po malo sebe pre nego što dobiju za uzvrat veliko zadovoljstvo.

      

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Blizanac

Vodolija i Blizanac: Od starta će biti uočljiva neverovatna seksualna privlačnost kao i beskrajna radoznalost među njima. Oni će biti željni ponovnog susreta i sa velikim nestrpljenjem će ga isčekivati. Blizance veoma privlači, društveno jako aktivan i nezavisni Vodolija. On od samog početka mašta o seksu i ljubavnoj romansi sa bezbrižnim i opuštenim znakom kakav je Blizanac. Zajedno grade neraskidivu seksualnu vezu koja ih veoma brzo može  dovesti isred oltara. Sa druge strane Vodolija bi posle izvesnog vremena mogao da se oseti pomalo zarobljenim i sputanim od strane Blizanca. Takođe, Blizanci lako mogu da postanu nestrpljivi sa Vodolijom i da pobegnu od njega. Ključ koji bi trebao da donese pozitivan ishod za ovu vezu je da oboje tačno znaju u svakom trenutku kuda ova veza ide. Ne igrajte "igre uma" jedno sa drugim, a ovo posebno važi za Vodoliju.

Žena Vodolija i muškarac Blizanac: Ženu Vodoliju će odati iskra u oku i znatiželja na licu kada se nađe oči u oči sa muškarcem Blizancom. On je u stanju da je drži mentalno opčinjenu satima i da na kraju uradi nešto potpuno neočekivano i na svoju ruku što bi je potpuno oduševilo. Uostalom, gotovo da niko ne može da razume potrebu da bude slobodan kao ona. Muškarac Blizanac je jako podsticajan i on će svom partneru ženi Vodoliji da obezbedi puno dinamike, mudrosti i zabave. On kod nje prosto obožava njen neverovatno originalni način da bude veoma društveno aktivna a u isto vreme zadrži svoju jako izraženu individualnost. Kada govorimo o seksu, oni gotovo telepatski komuniciraju i u stanju su da predvide i ispune sve partnerove tajne želje. Dobra stvar kod ovog para je i sklonost ka eksperimentisanju u krevetu pa jedna stvar koja ih je prethodnu noć izluđivala već sledeće noći može biti dosadna.

Muškarac Vodolija i žena Blizanac: Ono što bi zaista moglo da na najbolji način oslika ovaj par jesu intelektualne varnice koje su među njima tolio očigledne. Mentalna privlačnost je evidentna još od prvog njihovog susreta. Žena Blizanac je očarana i prosto ostaje zatečena vizionarskim i progresivnim idejama muškarca Vodolije. On je oduševljen njenom celokupnom pojavom, posebno njenom mladalačkom energijom i željom za svakodnevim usavrsavanjem. Kada je reč o seksu tu veoma dolazi do izražaja Blizančeva neodlučnost. Ona nije nikada sigurna šta zapravo želi niti je sigurna u način na koji bi to ostvarila tako da joj muškarac Vodolija zapravo pruža njegovu jedinstvenu ljubavnu formulu i to jako dobro funkcioniše. Jako su otvoreni jedno prema drugog pa prosto uživaju da međusobno prenose svoje impresije i osećanja takom vođenja ljubavi. Oni su definitivno veliki inovatori u spavaćoj sobi.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Rak

Vodolija i Rak: Rak je uvek u potrazi sa uspehom i sigurnošću u ljubavi. Vodolija za života traga za pravom vezom i prijateljstvom pa s'toga nije teško doneti zaključak zbog čega ovo dvoje privlače jedno drugo. Ako Rak i Vodolija imaju iste životne ciljeve i težnje onda je ovo veoma povoljna prognoza za ljubav i sex, sa velikim izgledima da veza preraste u brak. 

Vodolija pronalazi svoju publiku u Raku i oseća se veoma sigurno u društvu osobe koja joj pokazuje i prijateljsku i strastvenu prirodu svoje ličnosti. Mistične i teško objašnjive stvari se dešavaju u kombinaciji Rakovog Meseca i Vodolijinog Urana - planete iznanđenja. Ova kombinacija je jako uzbudljiva i treba joj definitivno pružiti šansu. Ako vas dvoje tražite mističan, teško objašnjiv, iznenađujući odnos slobodno obustavite potragu. Našli ste savršenu osobu za to. 

Da bi ova veza zaista uspela Rak će morati da na delu pokaže svoju ljubav i da se postara da u vezi caruje sloboda dok će Vodolija morati da bude znatno pažljivija prema dosta krhkim Rakovim osećanjima. Potrebno je da Rak shvati da Vodolija praktično živi za zabavu i provod, dok će pak Vodolija morati da postane svestan činjenice da je Raku jako potrebno da provodi vreme nasamo sa njom da bi se osećao sigurno. Ukoliko pokažu razumevanje i zaborave na sukobe ličnosti iz prošlosti postoje zaista dobre šanse da ova veza uspe.

Žena Vodolija i muškarac Rak: Postoje relani izgledi da početna viđanja između muškarca Raka i žene Vodolije ne prođu baš najbolje. Uprkos evidentnoj startnoj emotivnoj privlačnosti, među njima postoje neke fundamentalne razlike kojih oni moraju da budu svesni. Žena Vodolija živi u nekom svom svetu i ne snalazi se baš najbolje sa emocijama. Sa druge strane muškarac Rak pliva u okeanu svojih emocija pa s'toga veoma lako može steći utisak da je njegova partnerka hladna i previše povučena. Ona pak njega može smatrati previše nametljivim što bi je potpuno udaljilo od Raka. Međutim, seks je sjajan uprkos njihovim urođenim razlikama. Vodolija će biti oduševljena posvećenošću i nežnošću njenog partnera u krevetu dok će on biti jako prijatno iznenađen njenim neobičnim odgovorima.

Muškarac Vodolija i žena Rak: Ovo će sa sigurnošću biti jako izazovan odnos ako njih dvoje uopšte uspeju da "pregrme" prvi sastanak. Možda ovaj spoj više obećava kada je reč o strasnom odnosu skrivenom od očiju javnosti. Ženi Raku je iznad svega potrebna sigurnost koju ona ne može da dobije od Vodolije. On je stimulativan i fascinantan ali to je nedovoljno da zadovolji njene potrebe. S'toga muškarac Vodolija može biti sputan i nezadovoljan njenim ogromnim očekivanjima. Seksualno, jedno drugo mogu povesti u neslućene visine. Praćen nepredvidljivošću, eksperimentisanjem i snažnim emotivnim nabojem seks između žene Raka i muškarca Vodolije je snažni, električni instinkt.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Ribe            
Vodolija i Ribe: Njih dvoje su prosto predodređeni da budu prijatelji za života. Ribe će uvek ceniti otvorenost i društvenu prirodu Vodolije. One se uz Vodoliju osećaju jako sigurno i njih dvoje će definitivno imati mnogo više zabave u spavaćoj sobi nego što su ikada mogli i da zamisle. Sex će biti jako nežan i romantičan a razgovorima gotovo nikada neće biti kraja. 

Ribe jako poštuju težnju i privrženost Vodolije neobičnom, nekonvencionalnom načinu života. One uočavaju ogroman potencijal za prijateljstvo i vezu sa  ležernim Vodolijom. Njih dvoje mogu pokoriti čitav svet kada su zajedno. Veoma je važno da Vodolija poštuje i ceni kretivnost svog ljubavnog partnera Ribe jer bi u suprotnom ona mogla daleko da otpliva. Sa druge strane Ribe bi trebale da nastoje da budu manje tvrdoglave jer njih dvoje ovako nigde neće stići zajedno.

Sex će predstavljati veliko pozitivno iznenađenje za Vodoliju. Ribe su jako intuitivne i teško mogu biti kontrolisane ili manipulisane od strane ljudi. U slučaju da prepoznaju da kod njihovih partnera ne postoje iskrene, duboke emocije neće želeti da ostanu u takvoj vezi. Vodoliji neće biti lako, moraće da otvori srce i dušu da bi zadržao Ribe uz sebe.

Žena Vodolija i muškarac Ribe: Susret između muškarca Ribe i žene Vodolije je nešto posebno, on je nestvaran i liči na početak najlepše ljubavne bajke. To je upravo ono što čini ovaj spoj tako ubedljivim. Ona je očarana njegovim idealističnim pogledom na život jer i ona sama deli slične vrednosti. Oboje su jako intuitivni. Ona je više telepatijski dok je on empatijski tip osobe. Grade neverovatnu seksualnu vezu. Muškarac Riba u krevetu daje melodiju emocijama žene Vodolije dok ona reguliše dinamiku i oblikuje formu. Oni predstavljaju definitivno savršenu seksualnu kompatibilnost. Nikada nemaju potrebu da govore jeno drugom o svojim željama u krevetu jer ih sa velikom lakoćom čitaju.

Muškarac Vodolija i žena Ribe: Odnos između žene Ribe i muškarca Vodolije biće jako neobičan još od samog početka. Privlačnost između ova dva astrološka znaka je nesporna pa iako dele neke fundamentalne razlike šanse za dugoročni, kvalitetni ljubavni odnos su i dalje lepe. Žene Ribe su mnogo osetljivije u poređenju sa muškarcem Vodolijom. On živi u carstvu intelekta a ona u emocijama. Ako uspeju da pronađu neophodnu ravnotežu u njihovom odnosu onda će biti u prilici da uživaju u jedinstvenosti svog partnera veoma puno. Što se samog seksa tiče žena Riba će biti prosto očarana intenzivnošću i kreativnošću Vodolije. On će uživati u spremnosti svoje partnerke da podeli sa njim svoje najdublje fantazije.

Neki od sledećih linkova će vas povesti do stranica gde možete saznati kako se Vodolija slaže u krevetu sa Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcom i Vodolijom.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Lav

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Devica

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Vaga

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Škorpion

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Strelac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vodolija i Jarac

  
 
     

Нема коментара:

Постави коментар