Странице

четвртак, 7. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Blizanac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Blizanac

Blizanac i Blizanac: Ovo bi mogla da bude ljubavna kombinacija sa previše uticaja planete Merkur. U pitanju je spoj dva vazdušna znaka, koji po svojoj prirodi imaju tendenciju da budu veoma "raštrkani", da budu svuda u istom trenutku. Kod njih nema sredine, jednostavno ili postoji međusobna privlačnost ili je nema. U astrologiji planeta Merkur označava izraz, komunikaciju i mentalnu stimulaciju. Oni će se jako dobro i brzo razumeti štagod bio povod diskusije, isto važi i za sex. Visok nivo komunikacije i snažna seksualna privlačnost ih mogu ostaviti bez reči. Dakle, tu postoje dva puta a kojim će putem od ta dva oni kreniti u potpunosti zavisi samo od njih.


Zaljubljeni par u nežnom zagrljaju

U mnogim aspektima mogli bi da predstavljaju jako kvalitetnu ljubavnu kombinaciju, međutim ni muškarac ni žena Blizanac ne mogu biti dugo vremena sa obe noge na zemlji. Njihov nemirni duh, želja za nečim novim i potreba za flertom neće im dati da se u potpunosti posvete jedno drugom pa bi stabilnost u vezi mogla da se pokaže kao glavni problem. Ipak oni dele neverovatan talenat za komunikaciju te ako kojim slučajem primetite u nekom kaficu ili restoranu par koji konstantno, gotovo bez daha razgovara i tračari postoji ogromna šansa da to upravo budu muškarac i žena Blizanac. Seksualno, stvari su veoma jednostavne i lake, naime, oni će želeti da postignu jaku psihičku povezanost pre bilo kakvog fizičkog kontakta. Blizanac žena i Blizanac muškarac uživaće u seksu preko telefona, u razmenjivanju seksualno implicitnih poruka, u ostavljanju erotskih ljubavnih beleški jedno drugom.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Rak

Blizanac i Rak: Ovo je definitivno veoma popularan spoj. Rak i Blizanac će osetiti snažnu sudbinsku povezanost već nakon prvog susreta. Intenzivna fizička prilačnost veoma lako može da preraste u sex, nešto kasnije i u brak. Ključ za dobro funkcionisanje ove veze je u tome da oboje pokažu veliku spremnost da oproste i zaborave. Međutim, kao glavni problem nameće se velika potreba Blizanca za "brisanim prostorom" i raznovrsnošću u svakom trenutku. Blizanci su vazdušni znak, oni su jako promenljivi i njihove misli lutaju na različite strane u istom trenutku dok je Rak uglavnom fokusiran na jednu osobu. 

Rak može shvatiti potrebu Blizanca za stimulacijom spolja kao znak seksualnog odbacivanja što Blizanca može veoma lako isterati iz takta. U tom slučaju on može da se okrene i da ode dalje dok će se Rak tada povući u sebe i postati paranoičan. Sa druge strane Blizanci su definitivno horoskopski znak koji može prognati tugu i očajanje Raka, dok će Rak sigurno moći da pruži Blizancima toplinu i sigurnost. U svakom slučaju, privlačnost između njih je neosporna, a ako ništa više Rak bi iz ovog odnosa mogao da nauči mnogo toga a to bi ujedno bilo veoma vredno emocionalno iskustvo i za Blizanca. Ova veza ima potencijala ali i dosta problema koji se mogu pojaviti te s'toga ne treba da bude iznenađenje ako jedno od njih dvoje ode i više se nikada ne vrati.

Žena Blizanac i muškarac Rak: Ova ljubavna kombinacija zahtevaće malo obostranog rada i odricanja da bi bila uspešna. Ona svakako puno obećava i mogla bi da izraste u duboku, kvalitetnu ljubavnu vezu ukoliko žena Blizanac bude u potpunosti iskrena i otvorena u razgovorima sa svojim muškarcem Rakom jer će joj on u tom slučaju uzvratiti obiljem emocija. Istina je da komunikacija između njih neće baš uvek teći glatko ali je sigurno da oboje razmišljaju racionalno, da su jako emotivni i da u međusobnoj komunikaciji snažno iskazuju svoja osećanja. Žena Blizanac će pomoći muškarcu Raku da bolje kontroliše svoje emocije dok će on svoju izabranicu naučiti kako da pokazuje veći senzibilitet u komunikaciji. Što se seksa tiče, između njih definitivno postoji velika privlačnost pa kada se svemu tome pridodaju i kreativnost i maštovitost koje oboje poseduju zadovoljstvo ne bi trebalo da izostane.

Muškarac Blizanac i žena Rak: Žena Rak se neće od starta osećati sigurno i bezbedno uz muškarca Blizanca tako da će ova ljubavna kombinacija zahtevati međusobno odricanje i rad. Žena Rak je obična, instinktivna, često sumorna. Ni muškarcu Blizancu nisu strane česte promene raspoloženja jer on definitivno poseduje dvostruku ličnost. Tu bi moglo da dođe do manjih problema u vezi jer će žena Rak verovatno imati problema da izađe na kraj sa karakternim osobinama muškarca Blizanca. Što se seksa tiče, žena Rak će veoma jednostavno i lako pobuditi sposobnost njenog izabranika Blizanca da joj omogući mentalni sklad i ispuni sve njene najdublje emotivne želje. Kada ostanu sami i ugase se svetla ona će veoma uživati jer će on znati da je razume.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Lav

Blizanac i Lav: Lav će biti očaran seksipilom Blizanca. Pod snažnim uticajem planete Merkur Blizanac neće oskudevati kada su lepota i pamet u pitanju a to su definitivno osobine pred kojima Lav neće ostati ravnodušan i za koje će smatrati da su jako seksi. Blizanci su veoma duhoviti i u svakoj situaciji mogu da nasmeju Lava što predstavlja još jedan plus u vezi. Za Lava će sigurno  misterioznost Blizanca predstavljati veliki izazovBlizanac je uveren da je upravo Lav najatraktivniji partner koga su ikada imali. 

Postoji ogroman potencijal kada govorimo o seksu kao i o dugoročnosti odnosa. Međutim, da bi ova veza opstala i da bi se dalje razvijala u pravom smeru Lav treba da pruži puno slobode Blizancima kako bi oni uspeli da se osećaju dobro i izraze svoju ličnost u potpunosti, pogotovo kada je humor u pitanju. Lav takođe treba da nastoji da u što većoj mogućoj meri potisne svoje česte epizode drame i proba da prikrije svoju lenjost ukoliko želi da zadrži Blizanca kraj sebe. Blizanac bi trebao da ostane misterija za Lava u svakom trenutku. Oba znaka obožavaju da se zabaljavaju i veoma su aktivni u komunikaciji što je još jedan dobar znak kada je ovaj spoj u pitanju. Blizanci, ne mojte čuvati tajne od Lava.

Žena Blizanac i muškarac Lav: U vezi muškarca Lava i žene Blizanca  definitivno se može očekivati puno humora i različitih drugih "ludorija" jer  su pozitivna enrgija i nemiran duh oboma svojsveni. Žena Blizanac će veoma lako ostvariti divnu komunikaciju sa svojim muškarcem jer za to postoji više desetina razloga. Muškarac Lav nastupaće pred svojom damom pružajući joj neizmernu zabavu sa beskrajnim izlivom kreativnosti i romatnike tako da njoj sigurno nikada neće biti dosadno u njegovom društvu. Seksualno, žena Blizanac će sa lakoćom zavesti svog partnera a on će je tretirati kao kraljicu u krevetu. On će pomutiti njen um i pružiti telesni užitak sa strašću koja će biti daleko iznad njenih najluđih intelektualnih fantazija.

Muškarac Blizanac i žena Lav: Oni će naći zadovoljstvo u strastvenoj ljubavi koja će biti jako prijateljski i intelektualno podsticajna. Muškarac Blizanac će uživati da posmatra svoju ženu Lava kako stvara ili igra dok će ona neprestano ponavljati kako se oseća sjajno i kako joj on pruža neverovatnu radost i sreću. Žena Lav će prihvatiti njegovu izraženu promenljivu prirodu i veliku potrebu za slobodom dokle god oseća da je njen parner obožava. Seks će biti zaista neverovatan. Ovaj čin za Blizanca počinje još u njegovom umu dok žena Lav kao zaljubljenik u romatniku uživa u igri zavođenja i osvajanja. To će biti ljubava igra puna šarma i zabave.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Devica

Blizanac i Devica: Ova dva vrlo promenljiva horoskopska znaka zajedno mogu da dosegnu novac i moć ali i prijateljstvo za čitav život. Postoji snažna privlačnost između njih pa postoje dobre šanse da stvari krenu jako brzo napred kada se nađu ova dva horoskopska znaka koje krasi jak intelekt. Iako je fizička privlačnost između njih neosporna razgovor će sigurno predstavljati dodatni podsticaj. Devica će se uvek držati svog Blizanca, čak i kad naiđu teška vremena. Oboje će se zbog toga osećati jako sigurno. 

Ovo je veoma vredna i dobra ljubavna kombinacija koja će im pružiti puno zabave i igre ali i neverovatnu seksualnu privlačnost. Pod jakim uticajem planete Merkur koja predstavlja planetu komunikacije oni će imati zaista puno toga zajedničkog, razgovori će biti energični i nikada im neće biti dosadno. Devica će biti zaštitnik i čuvar te veze ali će i Blizanac imati potrebu da se uveri da ga njegova Devica neće napustiti. Ako Devica krene da pokazuje zube i iskazuje svoju ratobornost Blizanac bi trebao da pobegne što dalje dok ne bude prekasno.

Žena Blizanac i muškarac Devica: Na prvi pogled ova ljubavna kombinacija ne deluje ni malo obećavajuće. Žena Blizanac počinje da trpi velike kritike od strane muškarca Device zbog njene jako promenljive prirode i ponekad pomalo površnog pogleda na svet. Ona će međutim doći do zaključka posmatrajući muškarca Devicu i njegovu zaokupljenost detaljima i dostizanju perfekcije da oni nikada neće istinski uživati u zabavi. Ironija je da su ih upravo ove razlike privukle prilikom njihovog prvog susreta. I udeo Merkura kao vladajuće planete nad oba ova horoskopska znaka potvrđuje da je ovaj ljubavni spoj susret dva zaista brilijantna uma. Žena Blizanac će naučiti muškarca Devicu da posmatra svet šire, dok će on nju uspeti da nauči kako da ostane fokusirana. Kada je sex u pitanju oni sigurno neće časiti časa, uživaće jedno sa drugim i biće im zabavno.

Muškarac Blizanac i žena Devica: Snažna umna privlačnost između ovih horoskopskih znakova biće trenutna i očigledna. Mogu da izgledaju kao ljudi koji nemaju apsolutno ništa zajedničko ali će se njihovi jedinstveni pristupi životu preplesti a oni će zapravo dopunjavati jedno drugo čineći skladnu  ljubavnu sliku. Jednoga dana žena Devica će sebi postaviti pitanje "zašto?", dok će se muškarac Blizanac pitati "kako?". Ni čitava noć neće biti dovoljna da  završe međusobni razgovor koji će definitivno pokriti uglove gledanja na temu koje ne biste mogli ni da zamislite. U seksualnoj vezi problemi mogu nastati jer postoje izgledi da muškarac Blizanac neće uspeti da ispuni sva, ne baš mala očekivanja žene Device. On ne razmišlja puno o savršenom seksualnom odnosu već želi samo dobro da se zabavi. Žena Devica međutim hoće da upražnjava sex u tačno, unapred određeno vreme pa on može veoma brzo da se umori od ove predvidljivosti.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Vaga

Blizanac i Vaga: Kada Blizanac sretne Vagu ona će odmah zauzeti veoma značajno mesto u njegovoj slici budućnosti. Ovo je spoj vazdušnih znakova pa je tu na pomolu i jaka romantična povezanost. Oni su u stanju da razgovaraju ili imaju sex čitavu noć. Blizanac će uživati u lepoti i šarmu veoma društvene Vage. U njoj će videti sebi ravnopravnog partnera sa kojim će imati želju da ostvare iskren, dugoročni odnos. Vaga će u Blizancu videti dobrog sagovornika i sjajnog seksualnog partnera. Oni su zaista ljubavna kombinacija koja obećava. Da bi zadržao seksipilnu Vagu kraj sebe Blizanac će morati malo više da se fokusira na romantiku. Vaga samo želi da oni dobro izgledaju kao par i da budu društveno aktivni što će biti jako lako za njih dvoje. Dugotrajna ljubav učiniće da se oboje osećaju veoma sigurno i zadovoljno na oba polja, i što se seksa i što se romantike tiče.

Žena Blizanac i muškarac Vaga: To je ljubavni spoj dva vazdušna horoskopska znaka. Oni obožavaju duge razgovore i odlaske na zabave, jako su društveni i vole da imaju gomilu ljudi oko sebe tako da će im retko kada biti dosadno. Potencijalni problemi u vezi mogu biti prouzrokavani činjenicom da je žena Blizanac jako promenljivog raspoloženja. S'obzirom na to da se muškarac Vaga oseća veoma zadovoljno prateći svoju damu u onome što ona želi u životu, može veoma lako da se desi da neće moći da održi korak sa njenim ambicijama i da će postati umno jako iscrpljen od napora da uspostavi ravnotežu. Razgovori mogu trajati satima a muškarac Vaga će vrlo vešto koristiti svoj šarm i neposredan pristup da je pridobije za sebe kada stvari postanu ozbiljnije. Seksualno, to će biti iskren i čist, jako zabavan odnos. Oboje prosto uživaju u flertovanju pa će sex zavisiti od umne privlačnosti. Možemo biti sigurni da će muškarac Vaga nastojati da zadrži romansu sve dok mu njegova izabranica žena Blizanac bude iznova i iznova priređivala iznenađenja u krevetu.             

Muškarac Blizanac i žena Vaga: Intelektualna privlačnost između ova dva horoskopska znaka rasplamsaće plamen ljubavi još pri njihovom prvom susretu. U pitanju su vazdušni znaci, verujte da će muškarac Blizanac i žena Vaga uvek imati šta da kažu jedno drugom. Ona se jako trudi da ugodi svom partneru ali su veoma slabi izgledi da bi u tako nečemu mogla da uspe s'obzirom na to da ni on sam ne zna najbolje šta želi. Teško im je oboma da donesu konačne zaključke pod takvim okolnostima. Dobro će se zabavljati i definitivno im nikada neće biti dosadno kada zajedno izađu. Kada je sex po sredi, ovaj par je vičan i zabavan. Žena Vaga daje notu gracioznosti i stila dok je Blizanac zapljuskuje obiljem jakih emocija.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Škorpion

Blizanac i Škorpoin: Od svih dvanaest znakova Zodijaka Blizanac je definitivno znak koji ima najmanje šanse da bude shvaćen od strane Škorpiona iako mu je fizički jako privlačan. Pod direktnim uticajem planete Merkur Blizanac je lep, inteligentan i jako seksipilan. On obožava životne izazove. Škorpion je visoko intuitivni vodeni znak. Ipak kada je reč o kombinaciji sa Blizancem, baš kada stekne utisak da je otkrio i poslednju njegovu tajnu, njega će čekati još jedno, novo iznenađenje. Zadržane tajne Blizanaca dovešće Škorpiona do tačke ključanja. Potencijal za ovu vezu će postojati sve dotle dok oni zajedno ispisuju ljubavnu dramu, bivaju neko vreme rastavljeni a zatim ponovo pronalaze put jedno do drugog. 

Da bi mogli skladno da funkcionišu Škorpija mora da da Blizancu potpuno odrešene ruke dok bi on za uzvrat trebao da sa Škorpijom bezrezervno deli svoja osećanja, direktno i pravo iz srca. U pitanju su krajnosti, sex može biti neverovatan ali i grozan. Možda je ipak u ovom slučaju veza za jednu noć najbolja moguća solucija. Ali čak i ona može izazvati nezadovoljstvo i osećaj obmane kod jednog od njih. Da bi se bilo šta ozbiljno izrodilo iz ovog odnosa potrebno je puno prilagođavanja i kompromisa.

Žena Blizanac i muškarac Škorpion: U startu ovaj par može predstavljati veoma frustrirajuću ljubavnu kombinaciju ali ako oba horoskopska znaka budu pokazala dovoljno želje da prevaziđu sve razlike koje između njih postoje, a koje zapravo i nisu tako male oni bi mogli da uživaju u neverovatnom seksu koji bi u tom slučaju predstavljao glavni inicijator međusobnog emotivnog približavanja. Muškarac Škorpion bi zaista mogao biti jako nezadovoljan jer neće biti u stanju da održi korak sa ženom Blizancem kada je razgovor u pitanju. On će to jako teško podnositi. Može se pokazati u ljubavi kao previše intenzivan partner za ženu Blizanca pa bi ona vrlo lako mogla da dođe u iskušenje da odleti negde daleko pre nego bude uhvaćena u njegovu zamku. Ona će morati da prihvati tendenciju njenog partnera za ostvarivanjem potomstva dok će on morati da se pomiri sa činjenicom da ona prosto obožava da priča. Međutim kada se dokopaju spavaće sobe oboje će otkriti šta je to pravi kosmički sex. To će biti neverovatno intenzivan i prosto neodoljiv seksualni odnos u kojem će oboje tačno znati šta treba da rade da bi jedno drugom pružili neverovatni užitak.

Muškarac Blizanac i žena Škorpion: Kada je reč o ovom ljubavnom paru muškarcu Blizancu bi definitivno bilo bolje da u svom rukavu čuva nešto više od oštroumnog govora jer time zasigurno neće posebno impresionirati ženu Škorpiona. Ona će se truditi da posmatra stvari dalje i šire i težiće da spozna pravu prirodu svog ljubavnog partnera. Žena Škorpion želi da otkrije dušu Blizanca i da sa njim ostvari duboko unutrašnje jedinstvo. Blizanac će takođe biti krajnje radoznao da otkrije tajne koje žena Škorpion sa sobom nosi ali će ga ta neizvesnost u neku ruku i činiti uplašenim. Samo upoznavanje može biti jako stimulativno za oboje. Seksualno, ovaj par je prilično kompatibilan. Muškarac Blizanac će biti glavni inicijator intimnog druženja a taj poziv na ljubavnu igru pod čaršafom njegova partnerka će sa oduševljenjem prihvatiti.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Strelac

Blizanac i Strelac: Strelac je horoskopski znak koji definitivno živi za izazove.   Blizanac će teško moći da odoli njegovom seksipilu. Pod snažnim uticajem vladajuće planete Merkur Blizanac ima lepotu, inteligenciju i sjajan smisao za humor što će prosto fascinirati Strelca. Strelčeva misterioznost podstiče Blizanca i golica njegovu maštu. On će smatrati da je baš Strelac najbolji ljubavnik koga su ikada imali. Ovaj spoj predstavlja veliki potencijal kada su sex i dugoročnost opstanka veze u pitanju. U svakom slučaju Blizanac mora da učini sve što je u njegovoj moći da Strelcu pruži dovoljno slobode kako bi se on osećao dobro i kako bi se pokazao u punom sjaju naročito kada je humor u pitanju. Blizanac bi trebao da za Strelca ostane večita misterija. Sex će biti strastven. Ljubav veoma moguća, čak postoje dobri izgledi da bi se ovaj odnos mogao krunisati brakom. Nikada nemojte zanemariti jedno drugo.

Žena Blizanac i muškarac Strelac: Suprotnosti se privlače. Oba znaka uživaju u svojoj slobodi i vole ukus koji nosi avantura. Ovo bi zaista mogla biti jako živahna i zabavna ljubavna kombinacija posebno ako oboje pokažu spremnost da uče o umetnosti kompromisa. Muškarac Strelac je pun optimizma a žena Blizanac će predstavljati tu neophodnu komponentu da bi se njegove misli pretvorile u mudrosti. Ona će jako dobro razumeti i podržavati vizionarski duh njenog partnera. Problemi koji se mogu javiti su postavljanje pitanja posvećenosti u vezi i sudar jakih karaktera. Možda žena Blizanac ne bude dovoljno ozbiljna za muškarca Strelca. Sa druge strane ona može da oseća da je on i suviše agresivan u svojim uverenjima. Sex će biti nikad okončana avantura uma i duha. Oboje su jako kreativni i puno vole da eksperimentišu tako da im sigurno nikada neće biti dosadno.

Muškarac Blizanac i žena Strelac: Ova kombinacija horoskopskih znakova predstavlja spoj suprotnosti. Žena Strelac želi da sazna što je moguće više stvari o njemu. Ona je jako tvrdoglava i čvrsto se drži svojih ideala i verovanja dok će se on uvek truditi da prethodno dozna tuđa uverenja i mišljenja pre donošenja važnih odluka pa će izgledati kao da nikada ne misli svojom glavom. Ova činjenica dovodi do frustracija. Naime, on veruje da su njih dvoje sudbinski povezani dok ona smatra da njihova komunikacija nije na tako visokom nivou. Žena Strelac može predstavljati  supstancu koja je njemu neophodna dok muškarac Blizanac ima potrebu za inicijativom pa s'toga može uticati jako pozitivno na njen uspeh u životu. Kada govorimo o seksu oba partnera žele intelektualnu stimulaciju. Njihovi susreti će podrazumevati beskrajno duge diskusije i intenzivne razmene intimnosti. Razgovor i nežnosti neposredno nakon seksualnog odnosa mogu trajati duže od njega samog. 


Za odgovor na pitanje kako se Blizanac slaže u krevetu sa Ovnom, Bikom, Jarcem, Vodolijom i Ribama posetite sledeće linkove:



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Bik

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Jarac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Vodolija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Blizanac i Ribe




 

Нема коментара:

Постави коментар