Странице

субота, 30. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Ribe

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Ribe


Ribe i Ribe: Postoji ogroman potencijal kod ove veze ali su njih dvoje tako osetljivi i intuitivni da bi u jednom trenutku mogli da dođu u situaciju da požele da ne mogu tako jasno da čitaju partnerov um. Neke veze ipak trebaju po malo misterije. U početku, oni se osećaju kao da su konačno upoznali ljubav svog života. Ovan i Riba među sobom dele svoja pređašnja iskustva i najintimnije tajne. Sjajno se slažu u sexu i ljubavi i jako su odani jedan drugom. Ribe osećaju svoje emocije na visoko umnom nivou što u vezi može predstavljati mač sa dve oštrice. Dakle, to može biti jako korisno ali može i imati brojne negativne posledice u vezi.

Njihovim odnosom definitivno dominiraju emocije. I kada stvari ne budu išle baš kao po loju u ljubavi, seksu ili uopšteno emotivnom planu, nisu isključene samodestruktivne epizode. Spoljni interesi mogu zadržati odnos uravnoteženim i dati mu potrebnu dinamiku. Ribe se moraju čuvati od uticaja bližih članova porodice i prijatelja jer bi oni mogli uneti razdor i netrpeljivist među njima. Ukoliko žele da ova veza uspe najbolje bi bilo kada bi bili iz iste ili jako slične profesije i kada bi delili zajedničke interese jer bi samo u tom slučaju oni imali beskrajno razumevanje jedno prema drugom. Smanjite dramu, pokušajte da se bolje nosite sa usponima i padovima i shvatite da nijedan odnos nije potpuno savršen. Izbor je na vama. 

Mladi par u snažnom ljubavnom zagrljaju


Susret dvaju Riba je čaroban. One se možda više nikada neće probuditi iz svog romantičnog sna. Nnjih dvoje dele izuzetnu duhovnu i psihičku vezu. Osećaju se kao da su konačno pronašli i povezali se sa drugom polovinom svoje duše, pritom nesebično dajući deo sebe. Ovo može da bude i opasno iz razloga što Ribe nemaju snažan osećaj identiteta na samom početku. Oni uživaju u zajedničkim kreativnim i maštovitim poduhvatima. Njihov seksualni odnos je neverovatan. Oni su jako posvećeni i intenzivni ljubavnici.  



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Ovan
   
Ribe i Ovan: Ribe su osetljive, pomalo teatralne ali veoma senzualne. Ovan vidi zabavu i fantaziju u Ribama. Postoji snažna "hemija" i jaka seksualna privlačnost između njih koja čini da početni prijateljski odnos veoma brzo preraste u pravu ljubavnu romansu. Ovan i Ribe se lepo zabavljaju i ostavljaju jako dobar utisak u javnosti. Ovnova inicijativa i talenat Riba su siguran recept za javni aplauz. Međutim, Ovan bi mogao da ubrzo bude iritiran pristupom novcu i ljubavi njegovog partnera. 

Ovnu je potrebno momentalno zadovoljstvo kada je sex u pitanju dok će Ribe jako strpljivo čekati onu pravu osobu. On bi mogao da "zaglibi" u teške emocije pa će u tom slučaju pokušati da pobegne što pre. Prepirke vezane za kuću, porodicu i novac nastaju tokom vremena. Ovo sigurno nije najsrećnija ljubavna kombinacija, da bi uspeli potrebno je da imaju neke važne spoljašnje interese i da nastoje da ne budu zajedno baš po ceo dan. Najbolje je da Ribe čuvaju stvari pomalo pod velom tajne jer je to ono što podstiče Ovna.

Žena Riba i muškarac Ovan: Šta drugo možete očekivati od muškarca Ovna i žene Riba ako ne ekstreme. Oni naravno, mogu biti i pozitivni i negativni što zavisi od situacije do situacije. Možda ni njima dvoma od starta neće sve biti kristalno jasno ali jedno je sigurno, veza je veoma vruća i seksi. Žena Riba je pasivna i receptivna dok je muškarac Ovan agresivan i generativan. U ovoj vezi biće očigledno da će on biti taj koji će voditi glavnu reč dok će ga ona slediti. 

Međutim, može se lako desiti da ona bude toliko zanesena u njegovoj hrabrosti da će ga slepo pratiti i da može potpuno zaboraviti na sebe u toj vezi. On će možda u jednom trenutku steći utisak da je njegova partnerka previše osetljiva pa će pokušati da je očvrsne. Žena Riba je svesna toga da njena veza sa Ovnom nije baš bajka, ali seks koji je toliko nežan i romantičan učiniće da mu ona ne može tako lako odoleti.

Muškarac Riba i žena Ovan: Ova astrološka kombinacija definitivno stvara paru koja može biti potpuno čista i božanska ali isto tako može da predstavlja totalnu katastrofu u smislu njihovog odnosa. Kako god, jedno je ovde sigurno, ona će biti pravo seksualno blaženstvo. Žena Ovan je prepuna samopouzdanja dok je čovek Riba jako pasivan. Njega karakteriše saosećajnost a nju samoljublje. S'tim u vezi, postoje šanse da Ribe budu jako povređene ponašanjem njenog partnera. Muškarac Riba može gledati pomalo idealizovano ka Ovnu, smatrajući ga za svoju boginju. On mora biti oprezan zbog evidentne dominacije njegove partnerke. Ukoliko oboje budu dovoljno posvećeni i sremni na zajednički, predan rad ovo može biti jako kvalitetan, duhovni ljubavni spoj.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Bik

Ribe i Bik: Novac će igrati jako važnu ulogu u ovoj vezi. Kada Bik ugleda Ribe biće u stanju da u trenu oka stavi na kocku čitavu svoju životnu ušteđevinu. Među njima postoji neverovatna seksualna tenzija. Bik se ludo zaljubljuje u Ribe i u čitavu priču koja sa njima ide. Bik i Ribe streme istim ciljevima i imaju specifičan ukus i želju ka lagodnom načinu života pa se veoma lako i brzo vezuju jedno za drugo. Nikada neće skrivati svoju ljubav i zajedno će često putovati. Takođe, hrana i muzika zauzimaju jako važno mesto u njihovoj vezi. Sex je strastven i intenzivan pa može uticati da Ribe donesu svoju konačnu odluku. Bik je jako društveno aktivan. On će upoznati Ribe sa nekim novim, jako interesantim ljudima. Ribe će želeti da zadrže Bika jer su uz njega finansijski sigurne. Ako oboje budu pokazali želju za ozbiljnom vezom, Bik će definitivno morati da bude malo više nezavistan i seksualno izazovniji dok će Ribe ipak morati da malo promene svoj stav o materijalnim bogatstvima.

Žena Riba i muškarac Bik: Ovo bi mogao da bude nebeski spoj. Muškarac Bik i žena Riba osećaju neverovatnu povezanost od samog početka veze i svakako imaju dosta toga zajedničkog. Ona je jako saosećajna i osetljiva pa neće tako bezbolno sticati iskustvo kroz život, iz mnogih situacija neće izaći nepovređena. Ali, njoj upravo treba neko kao što je Bik, ko će uvek biti uz nju i koji će je spasiti, doneti joj sigurnost i koji je neće pustiti da se sama bori sa svim izazovima života. Seksualno, muškarac Bik i žena Riba doživljavaju ekstazu. Romantične Ribe i senzualni Bik će uživati u svakom deliću svog ljubavnog partnera.

Žena Riba i muškarac Bik: Ovaj ljubavni spoj je veoma mističan i može biti dobitna kombinacija za oboje. Žena Riba predaje svoju dušu i svoje telo muškarcu Biku i njegovoj idealizaciji nje kao savršene ljubavi dok on dostiže krajnju ekstazu kroz njenu sposobnost da prizemlji i svede na pravu meru njegova uzburkana osećanja i impresije. Žena Bik je veoma pouzdana osoba i vodi računa o svakom detalju u vezi dok muškarac Riba rasplamsava dušu svoje izabranice snagom svoje transcedentalne ljubavi. Seksualno, oni su božanski spoj. Ona prosto proždire njegovu senzitivnu i darežljivu prirodu dok on iskreno uživa zadovoljavajući je. Bik će biti kreativan i maštovit u krevetu, biće svestan i znaće da ceni izuzetnu privrženost svoje dame.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Blizanac


Ribe i Blizanac: Ribe u Blizancu vide svoju šansu za avanturom. Međutim, Blizanci se igraju sa emocijama i srcem Riba. Oni su više raspoloženi za zabavu i provod nego za nešto ozbiljnije. Ribe traže dubinu i lojalnost u vezi što Blizanac neće prihvatiti sa prevelikim oduševljenjem i smatraće za naporno. Njih dvoje osećaju snažnu seksualnu privlačnost jedno prema drugom ali gde to vodi, to je već druga priča.

Iako je seksualna atrakcija evidentna upravo sex može biti taj ključni element koji će ili pokrenuti ili okončati njihovu vezu. U svakom slučaju sex može postati izvor iritacije u nekom trenutku. Blizanac mora da nauči kako da veruje Ribama dok one moraju biti svesne velikih potreba koje Blizanac ima ka svestranošću i slobodom. Ribe u samom početku pokazuju strpljenje, ali konačno bivaju umorne od brzog tempa života njihovog partnera i počinju potragu za nekim ko nije tako zainteresovan za popularnost i slavu. Blizanci uvek imaju neki spoljnji interes koji ih čini pozitivnim. Ribe će morati da drže Blizanca na povodcu da bi bile srećne. Možda bi bilo najbolje da naprosto preskočite ovu kombinaciju jer bi neko od vas mogao da ostane slomljenog srca.

Žena Riba i muškarac Blizanac: Kada dođe do prvog susreta muškarca Blizanca i žene Device vrlo lako bi moglo da se desi da oni postanu izgubljeni od ljubavi. Međutim, šanse da oni budu potruno izgubljeni možda su još veće. Oboje su pomalo "mekog kova" po svojoj prirodi. Iako je istina da mogu veoma lako pratiti tuđe puteve istina je i da su jako neodlučni i da retko donose prave odluke. Izgleda kao da postoji neka tajna tačka razdora za ovaj ljubavni par. Privlačnost među njima je snažna i to nikada ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Iako muškarac Blizanac i žena Riba nikada neće u potpunosti razumeti jedno drugo oni nemaju problem da uz svog partnera budu ono što zaista jesu. Sex može biti jako dobar a oni bi mogli da pronađu uzvišeno zadovoljstvo u rukama svog partnera.

Muškarac Riba i žena Blizanac: Njih dvoje moraju da pokažu posvećenost, jaku želju i puno rada da bi uspostavili pravi odnos iako je privlačnost među njima tako jaka i trenutna da niko od njih neće preterano brinuti o tome šta će biti sutra. Žena Blizanac je leptir koji leti unaokolo od ideje do ideje, sa jednog poduhvata na drugi. Čovek Riba je sanjar koji se često izgubi u svetu koji je sam stvorio za sebe. Niko od njih dvoje nije sklon tome da "spusti loptu" i smiri situaciju kada vezu bude zahvatila kriza. Međutim kada se sretnu u spavaćoj sobi doživeće tako neverovatno dobro seksualno iskustvo da će muškarac Riba biti uveren da je to bio zapravo samo san dok žena Blizanac neće biti najsigurnija da li se to zaista desilo.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Rak


Ribe i Rak: Ova dva horoskopska znaka su prosto predodređena da se sretnu i dožive ljubavnu vezu pa će se to pre ili kasnije i dogoditi. Koliko će ta veza zapravo trajati, e to je već neka druga priča. Oboje su senzualni, jako intuitivni i umetničkog duha. Riba voli da pliva kroz vode dubokih emocija dok Rak voli tu strast i kreativnost koju Ribe donose u vezu. 

Postoji jaka seksualna hemija i potencijal za ozbiljnu, dugoročnu vezu. Rak stiče utisak da upravo Ribe donose hemiju, stabilnost i avanturu u njihov život dok će Ribe naročito voleti i ceniti seksualnu hemiju, društvene kontakte i stabilnost koje Rak sa sobom nosi Rak će moći da pročita um Ribe ali on takođe ima i tendenciju da loše proceni intuiciju Riba. To je njegova ogromna greška. Problemi se mogu javiti kada oni iz nekog razloga postanu neraspoloženi. 


Njihova snažna intuitivnost im omogućava da budu u stanju da čitaju um svog partnera gotovo sve vreme. Međutim to bi ujedno moglo da bude i mesto gde će nastati izvesni problemi. Da bi ova veza zaista uspela oni bi trebali da nastoje da jedno drugom daju što više prostora i da nauče da se ne fokusiraju na slabosti svog partnera jer bi upravo to moglo da označi i kraj. Oboje će međutim jasno znati da li je ta veza vredna borbe. Oni jednostavno ili vole jedno drugo ili ne.


Žena Riba i muškarac Rak: Ovo je još jedan božanski ljubavni spoj. Muškarac Rak i žena Riba osećaju trenutni, intuitivni spoj njihovih duša koji je još moćniji isnažniji od njihove fenomenalne seksualne veze. Prvo što će Riba primetiti kod svog partnera Raka je njegovo raspoloženje. On je jedna jako osetljiva duša. Ona je u stanju da upija njegove emocije i veoma često reflektuje njegovo raspoloženje. Muškarac Rak je presrećan jer konačno uz sebe ima nekoga ko ga u potpunosti razume. Žena Riba oseća bliskost koja prevazilazi sex. Kada počnu da dele intimnosti u krevetu za ovaj par više neće biti nikakvih problema. Oni će uživati u seksualnim susretima u blizini vode a možda će poželeti da eksperimetišu i u vodenom krevetu.


Muškarac Riba i žena Rak: Oni su perfektna ljubavna kombinacija. Njih dvoje plivaju u moru ljubavi. Žena Rak i muškarac Riba su intutivno potpuno podešeni jedno za drugo pa njihova veza prevazilazi fizički svet i gađa pravo u dušu. Ona je očarana saosećajnošću i imaginacijom njenog partnera. Njega privlači njena osetljiva svest. O ovoj vezi, oni koriste sex kao beg iz surove realnosti sveta koji nije u stanju da ih na pravi način razume. Muškarac Riba i žena Rak žive u intimnom svetu ljubavnog blaženstva a njihov život u realnom svetu se zapravo svodi na sanjarenje.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Lav

Ribe i Lav: Varnice će sigurno leteti svuda unaokolo i javiće se neverovatna, momentalna privlačnost kada se njih dvoje sretnu. Lav će se igrati sa vatrom i neće mariti za opekotine. Ribe u Lavu vide poverenje ali i nekoga sa kojim će imati jako aktivan noćni život. Lav je očaran snažnom seksualnošću Riba. Problemi mogu nastati u slučaju da Ribe osete da im treba više prostora. Lav je jako veran i ono što je kod njega sigurno je da neće biti u stanju da toleriše neverstvo. 

Ribe traže duboku konekciju sa svojim partnerom pa im se Lav može učiniti kao neko ko želi da ostvari dominaciju nad njima. One takođe mogu uvideti da je Lav dosta agresivniji nego što im se u samom početku činilo. Lav se ne oseća baš prijatno ako se sa njim ne postupa na "kraljevski" način dok će se Ribe okrenuti i otplivati daleko ako osete manipulaciju ili prljave igre od strane svog partnera. Na samom kraju Lav bi mogao da dođe do zaključka da Ribe nisu pravi partner za njega.

Žena Riba i muškarac Lav: Veza između ova dva horoskopska znaka može biti, više nego bilo koja druga oslonjena na tradicionalne vrednosti. Muškarac Lav spašava svoju princezu, ženu Ribu iz začaranog grada i ona mu na tome  biva večno zahvalna. Međutim, on bi veoma lako mogao da pokaže svoju nezainteresovanost, da je na neki način ignoriše ali svakako mora biti svestan činjenice da ne sme ni u jednom trenutku da povredi njena krhka osećanja jer bi to označilo i konačni kraj. Lav uživa u kretivnosti Riba jer smatra da ga one veoma lepo dopunjuju ali ipak ima jaku želju da bude potpuno dominantan u vezi čime bi mogao sve da pokvari. Seksualno, oni su jako sanjalački tipovi. Žena Riba se topi u snažnim rukama muškarca Lava dok on prosto uživa da izvodi predstavu u krevetu za svog ljubavnog partnera.

Muškarac Riba i žena Lav: Privlačnost je snažna i neposredna, ali bi samo upoznavanje moglo biti pomalo grubo usled činjenice da žena Lav jako evidentno ispoljava svoju dominaciju. Muškarac Riba je veoma osetljiv i saosećajan pa bi veoma lako mogao da se emotivno uplete uz ženu Lava. Ona to zasigurno može lako da oseti a emotivna kontrola koju ispoljava može biti prosto neodoljiva za njega. Ego žene Lava može zaseniti čitavu ličnost muškarca u znaku Riba. On  nimalo nije svestan toga jer se kupa u njenom prelepom Suncu. Spavaća soba je za njih jedno blaženo mesto gde ostaju bez daha i gde se menjaju. Ovaj spoj je prilično van svakog domašaja, pa ga je teško i definisati i predvideti.


Posetite jedan os sledećih linkova da saznate kako se Ribe slažu u krevetu sa Devicom, Vagom, Škorpijom, Strelcem, Jarcem i Vodolijom.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Devica

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Vaga

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Škorpion

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Strelac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe i Jarac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ribe Vodolija




Нема коментара:

Постави коментар