Странице

недеља, 24. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Strelac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Strelac

Strelac i Strelac: Oni su međusobno veoma kompatibilni, kako po svom intenzitetu tako i upoređujući njihovu divlju stranu. Strelčevi vole da se igraju sa vatrom i neće se ustručavati da laskajući dođu do sexa. To je sjajan spoj i po pitanju prijateljstva i po pitanju ljubavi a snažna privlačnost ih vodi ka dugoročnoj ljubavnoj romansi. Kontakti sa decom i životinjama imaju tendenciju da osnaže i prodube njihov odnos. 

Konačno oni nailaze na nekoga ko im odgovara kada je u pitanju izdržljivost kako u spavaćoj sobi tako i van nje. Sex će biti prava eksplozija i ujedno jedan od najsnažnijih razloga da se stalno vraćaju jedno drugom. Njihova moćna ljubav će naići na podršku prijatelja koji će prepoznati da su oni zaista  rođeni jedno za drugo. Strelac nalazi svoju sreću u braku. Ne dozvolite da vam dosada obuzme život jer će u tom slučaju doći do problema. 


Mladi, zaljubljeni par razmenjuje nežnosti u krevetu

Zajedno se silno zabavljaju. Dve vesele duše se ujedninjuju u jednu pa energija u vezi sigurno neće biti ništa slabija od njihovih pojedinačnih. Vole da putuju i istražuju nova mesta. Fascinirani su religijom i posebnošću različitih kultura a duhovnost predstavlja sastavni deo njihove ličnosti. Uspevaju da pronađu i fizički i duhovni spoj. Seksualno, to je avantura koja se nikada ne završava. Muškarac i žena Strelac će obožavati da imaju sex na različitim mestima i da uče o novim načinima da svoj život učine zabavnim.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Ovan

Strelac i Ovan: Strelac je od samog početka neko ko je veoma zaljubljen u intenzitet i divlju stranu Ovna. Oboje vole da se igraju sa vatrom, ne smeta im čak ni laskanje kao način da dođu do seksa. Pored evidentne snažne fizičke privlačnosti postoji još jedna stvar koja je od presudnog značaja za uspostavljenje duge i stabilne veze među njima a to je prijateljstvo upleteno u ljubav. 

Kvalitetan način života, puno smeha i pozitivne energije, druženje sa životinjama su stvari koje ih ispunjavaju i koje će zajedno iskusiti. Ovo je jako skladan par, njihove snage su kompatibilne, vremenom će želeti da ostvare potomstvo. Sex je vulkanske snage i stvar koja doprinosi još dubljoj unutrašnjoj povezanosti. Njihovi prijatelji su svesni jačine te ljubavi i pružaju im bezrezervnu podršku. Postoji jedna stvar među njima koja ih drži zajedno i u najtežim mogućim trenutcima - zove se ljubav.

Žena Strelac i muškarac Ovan: Ovaj ljubavni par je snaga, energija i strast. I Ovan i Strelac su vatreni znaci puni života, entuzijazma i strasti. Varnice lete na sve strane oko njih. Žena Strelac je jako usmerena i predana. Ona ima  jaku želju da afirmiše svoje misli ka onome što smatra da je ispravno. Ima veliku mentalnu hrabrost. Muškarac Ovan je vredan i radan i uvek se trudi da nametne sebe za lidera bez obzira o kojoj vrsti odnosa govorimo. Svojim energijama oni vode jedno drugo u fizičku i duhovnu ekstazu. Sex je za njih sjajno iskustvo. Žena Strelac je više razigrana dok je muškarac Ovan posvećen i uvek spreman za "akciju".

Muškarac Strelac i žena Ovan: Ovo je još jedan veoma spontan i prirodan ljubavni spoj. Žena Ovan će na samom startu prepoznati Strelčevu žeđ za avanturom. To će je momentalno privući njemu. Između njih se rađa jako aktivno, stimulišuće partnerstvo. Muškarac Strelac je oduševljen snagom ličnosti i stepenom samospoznaje jer je to za njega garancija da ovaj odnos neće ugroziti njegovu potrebu za slobodom. 

Nijedan njihov susret neće biti prazan i nezanimljiv, to naročito važi za one u spavaćoj sobi. Očekuje ih jako intenzivan i relaksirajući sex protkan osećanjma duhovnosti. Žena Ovan se verovatno neće uvek u potpunosti slagati sa filozofskim uverenjima njenog partnera ali će uvek prema njemu pokazivati zavidan stepen tolerancije. Strelac uspostavlja krajnje prijateljski i iskren pristup ženi Ovnu a ona će biti dovoljno jaka da iznese takav način odnosa.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Bik

Strelac i Bik: Bik u Strelcu vidi avanturu. Njih dvoje će izlaziti, zabavljati se i biti dobri prijatelji. Imaju mnogo toga da nauče jedno od drugog. Dele veoma slične ideje i zajedničke ciljeve. Strelca na prvom mestu privlači Bikova senzualnost. Bik će se držati svog partnera i u bolesti i u zdravlju dok će se on uz Bika osećati jako ležerno i prijatno. Bik nalazi da je Strelčeva nezavisnost jako atraktivna. 

Ovo je snažen spoj, ljubavna kombinacija koja može imati i kratkoročni i dugoročni potencijal. Pre nego uopšte budu svesni te činjenice oni se ludo zaljubljuju jedno u drugo. Bik je ozbiljan ali i jako senzualan. Strelac u Biku vidi svog saveznika i zaštitnika pa prijateljstvo među njima ostaje evidentno i dugo nakon što privlačnost nestane. Naučićete jako puno o sebi kroz ovaj odnos. To je zasigurno jako vredno saznanje.

Žena Strelac i muškarac Ovan: Muškarac Ovan i žena Strelac će za konačan uspeh morati da ulože dosta truda i napora na prevazilaženju evidentnih razlika koje među njima postoje. Tu definitivno ima potencijala s obzirom da neverovatno, gotovo neobjašnjivo privlače jedno drugo. Žena Strelac jednostavno treba slobodu da bi zasijala u svom punom sjaju. 

Muškarac Bik puno polaže na sigurnost pa se u nekim momentima može učiniti dosadan svojoj partnerki, međutim on uspeva da prizemi njene vizije što ih čini jako komplementarnim parom. Žena Strelac je njegova neiscrpna inspiracija. Oboje su u sexu jako predani i romantični. Lako pronalaze načina da uživaju i u fizičkim i u duhovnim dimenzijama intimnosti.

Muškarac Strelac i žena Bik: Ovo bi za njih dvoje definitivno mogao da bude jako težak zadatak. Žena Bik želi pouzdanost, sigurnost i teži životnoj rutini dok muškarac Strelac prosto živi za avanturu, žudi za slobodom i živi život punim plućima u svakom trenutku. Ona je jako tvrdoglava dok je Strelac veoma iskren i pošten. 

Međutim kada je sex u pitanju među njima se rađa neka teško definišuća magija koja njihovu hladnoću i evidentne razlike pretvara u impulsivnu i strasnu energiju. Žena Bik će biti očarana entuzijazmom i podrškom koju dobija od svog partnera u vreme najvažnijih životnih iskušenja, dok on jako ceni njenu sposobnost da mu se u potpunosti prepusti i krene sa njim na put potpunog fizičkog blaženstva.   
       


Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Jarac

Strelac i Jarac: Jarac je naprosto fasciniran samom pojavom Strelca te ova veza zasigurno poseduje potencijal i može se pretvoriti u iskrenu i pravu ljubav. Posvećenost i naporan rad, porodica i prijateljstvo konačno će odigrati odlučujuću ulogu u njihovom emocionalnom i seksualnom približavanju. Jarac je jako osetljiv i neće moći da podnese bilo kakve skrivene namere ili manipulacije od strane Strelca. Ovakvo ponašanje i ljubomora mogu dovesti do toga da Strelac zauvek izgubi Jarca. 

Jarac vremenom dosta napreduje i počinje da posvećuje svoje interesovanje prestižnom načinu života. Strelac mora da postane svestan činjenice koliko važno mesto zauzima uspeh u životu Jarca dok on mora da obezbedi više prostora i slobode Strelcu za njegovu sferu interesovanja. 

Scenario vezan za ovu kombinaciju prilično je obećavajući kada su seksualni odnosi u pitanju. Koliko će ovaj spoj napredovati prvenstveno zavisi od Jarca. Jedan od vas na kraju će morati da donese konačnu odluku. Deca mogu doći kao rezultat njihovog dugoročnog odnosa. Strpljenje Strelca u ovom okruženju može se pokazati kao ključ uspeha.

Žena Strelac i muškarac Jarac: Ni muškarcu Jarcu ni ženi Strelcu verovatno neće biti preterano zanimljivo na njihovom prvom sastanku. Ona ide dosta široko u svojim razmišljanjima dok je on jako usmeren. Dobitna kombinacija bi bila ukoliko bi se našli na pola puta. Žena Strelac je idealista dok je muškarac Jarac realista. Kada se osoba sa večitim optimizmom sretne sa osobom koja teži pesimizmu u svojim stavovima oni mogu završiti ili preziruću jedni druge ili pokušavaju da uspostave ravnotežu. 

Postoji velika verovatnoća da će do te ravnoteže upravo doći preko kreveta. Ona će veoma otvoreno i iskreno pričati sa svojim partnerom o njenim seksualnim potrebama što će njemu jako prijati te će je zbog toga tajno obožavati. Za uzvrat on će biti jako stabilan i predan kako u tako i izvan spavaće sobe.

Muškarac Strelac i žena Jarac: I žena Jarac i muškarac Strelac veoma brzo postaju svesni činjenice da njihova viđanja predstavljaju veoma dug pohod koji svakom od njih pomaže da unapredi svoju ličnost. Ona se penje stepenicama uspeha svojom stabilnošću i odlučnošću dok on jednostavno doleće do svog krajnjeg odredišta brinući isključivo o filozofskoj vrednosti koju će uspeti da stekne na tom putu. 

Žena Jarac želi slavu i uspeh a on prosvetljenje. Potrebno je da postanu svesni ovih činjenica da bi veza dalje mogla da se razvija. Kada je sex u pitanju ona ostaje zanesena i gotovo hipnotisana romantikom koju sa sobom nosi muškarac Strelac. Sa njim ona dostiže neslućene visine i dozvoljava sebi da se pomalo udalji od svojih ciljeva, taman toliko koliko je dovoljno da se u potpunosti prepusti uživanju u seksualnim avanturama. 



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Vodolija

Strelac i Vodolija: Ovo svakako može biti jako izazovan i uzbudljiv odnos. Vodolija i Strelac predstavljaju veoma zanimljiv spoj prijateljstva, talenta i seksualnosti. Jednostavno im nikada neće biti dosadno pa zajedno mogu da dožive najznačajnije trenutke u životima sa svojim porodicama i prijateljima koji su uvek na njihovoj strani. 

Društvene aktivnosti, zabavne i sportske manifestacije zadržaće njihov odnos veoma stimulativnim. Oboje trebaju nezavisnost i dele slične kreativne sposobnosti. Vodolija i Strelac svoju ljubavnu i seksualnu vezu najčešće počinju skriveni daleko od očiju javnosti. Postoje dobri izgledi da bi tokom vremena neko od njih mogao da se veoma zaljubi i da poželi da njihova veza postane javna. 

Strelac treba da nastoji da razmišlja pozitivno kada je sudbina veze u pitanju i da pokaže lojalnost dok ga Vodolija mora nagraditi za svu energiju i duh koje on sa sobom nosi. Što više budu produbljivali njihovu seksualnu vezu to će biti sve bolje i bolje. Vodolija nikada neće tolerisati neversto Strelca dok bi on morao da se uzdrži čak i od flerta i na taj način izbegne veće probleme.

Žena Strelac i muškarac Vodolija: Prvi susreti muškarca Vodolije i žene Strelca mogu se porediti sa sjajem i silinom kojom munje počinju svoj ples na nebu prožimajući vazduh. I jedno i drugo su jako nezavisne osobe koje iznad svega cene svoju slobodu. Uživaju u mentalnoj stimulaciji i poseduju neuobičajen, ne tradicionalni pristup samoj vezi. Sex između njih je prosto neverovatan, on daje vezi novu dimenziju i pomaže da se svi problemi reše jako brzo i na dosta jednostavan način.

Muškarac Strelac i žena Vodolija: Kada žena Vodolija sretne muškarca Strelca postaje jako zadovoljna i srećna. Njegova zaigranost i intenzitet je pravi božiji dar za njenu stvaralačku energiju i zajedno mogu da ispišu prelepu ljubavnu romansu. Često su njihove aktivnosti povezane sa humanitarnim radom ili su idealistički potstaknute. Oboje žele da ovaj svet bude bolje mesto za život i to doprinosi harmoničnosti njihovog odnosa. Kada njihov odnos preraste u seksualni oni kao par postaju još kompaktniji i jači. Žena Vodolija će biti očarana senzibilitetom i umećem njenog partnera u krevetu dok će on skakati od sreće zbog njene spremnosti da eksperimentiše i istražuje.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Ribe

Strelac i Ribe: Između njih postoji mistična privlačnost. Ribe obožavaju optimizam i u Strelcu vide erotsku avanturu. Strelac će reći Ribama tačno ono što one žele da čuju. U samom početku, i jednom i drugom astrološkom znaku ovo će se činiti kao prava stvar. Ribe će poželeti da zavedu Strelca dok će on videti sex, izazov i mogući brak sa zavodljivim Ribama. Strelac zadržava sve seksualne tajne i ima skrivene ljubavi dok je u vezi sa Ribama. 

One nisu previše tolerantne na Strelčevu potrebu za raznovrsnošću i osećaju se zanemarene i izdane. Strelac bi mogao da previdi i donese preuranjene zaključke kada je intuitivna strana Riba u pitanju a to bi ujedno značilo i kraj odnosa. Vremenom, oni mogu poželeti da se nikada nisu ni sreli. Sam odnos je romantičan i uzbudljiv dok traje. A koliko će trajati, pa sve zavisi ali svakako ne preterano dugo.

Žena Strelac i muškarac Ribe: Prvi susret između muškarca Ribe i žene Strelca ujedno bi mogao biti i poslednji ukoliko ne budu otvoreni i ne ukrste agrumente da bi uvideli šta ih to čini toliko različitim. Dobra vest kod ovog spoja je njihov nivo duhovnosti, savršeno će razumeti potrebu svog partnera za prevazilaženjem svih granica. Oboje nalaze utemeljenje za svoje tvrdnje u filozofiji, teže da spoznaju istinu i pronađu sebe u njoj. On bi mogao da vremenom postane zaprepašćen sebičnošću žene Strelca. Mistična konekcija koja postoji među njima kao i maštovitost koja je oboma svojstvena značajno utiču na njihov seksualni život pa će sa lakoćom deliti međusobno najintimnije seksualne fantazije.

Muškarac Strelac i žena Riba: Veza između žene Ribe i muškarca Strelca je  jako kompleksna i ekspanzivna. To može biti veoma dobra stvar ali postoje velike šanse da vremenom, njenim produbljivanjem izostane suština. Sve što imate je jedna iluzija. Romansa između njih dvoje može biti upravo samo to. Ipak, kao par oni poseduju neverovatni kreativni potencijal. Strelac će pomoći Ribama da prošire veru u sebe i steknu sposobnost da zamisle nemoguće. 

Sam odnos za oboje će predstavljati centar duhovne i kreativne potrage i ukoliko zajedničkim snagama uspeju da vezu zadrže makar jednom nogom na zemlji mogu imati iskrenu i trajnu ljubav. Seksualni odnos žene Ribe i muškarca Strelca veći je od samog života. Seksualna otvorenost i senzibilitet Strelca ostaviće bez daha ženu Ribe. Za uzvrat on pronalazi u sebi novi izvor strasti kada je pored njegove žene.

Da bi ste saznali kako se Strelac slaže u krevetu sa Blizancem, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom i Škorpijom pristupite nekom od sledećih linkova:



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Blizanac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Rak

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Lav

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Devica

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Vaga

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Strelac i Škorpion




Нема коментара:

Постави коментар