Странице

понедељак, 30. април 2012.

Uporedni ljubavni horoskop

Mnogi od nas prolazeći kroz svakodnevna životna iskušenja veoma često dođu u situaciju i nađu se u nedoumici da li je osoba koju su upravo sreli za njih ona prava, tj. da li su oni i koliko kompatibilni sa njom i kolike su šanse da jedna takva veza opstane, da li postoje indicije da bi ta veza u neko dogledno vreme mogla biti krunisana i stupanjem u brak. Pa zapravo, veoma pametan i logičan izbor u takvim situacijama jeste uporedni ljubavni horoskop tj. analiza kompatibilnosti osoba pomocu horoskopskih i astroloških parametara.

Iako tumačenje slaganja horoskopskih znakova pomoću vladavine osnovnog elementa karakterističnog za pojedini horoskopski znak koristeći se takođe i osobinama podznaka može da bude veoma korisno u određenim situacijama, nama u je u ovom slučaju potrebna dosta dublja i konkretnija astroloska analiza. Greška koju ljudi veoma često imaju običaj da prave jeste ta da pristupaju ovoj situaciji veoma površno i na osnovu takvih vrsta analize donose i konačne, često netačne zaključke. 

Pa recimo ako je naš horoskopski znak Riba, Škorpija ili Rak tj. postoji vladavina Vode kao osnovnog elementa mi ćemo kao idealnog ljubavnog partnera odabrati Bika, Devicu ili Jarca jer nad ovim znacima imamo vladavinu Zemlje. Isto tako Strelac, Lav ili Ovan kao Vatreni znaci mogu da pomisle da jednostavno ako izaberu takođe Vatreni ili pak Vazdušni znak Vodoliju, Blizanca ili Vagu na taj način će osigurati sigurnu i pravu ljubav. Već smo govorili o metodama koje su drastično tačnije i pouzdanije, i više o tome možete naći ovde.

uporedni ljubavni horoskop, prikaz planetaUmesto da pristupate na ovako nedovoljno validan i isparavan način ono sto bi trebalo da uradite je da potražite položaj planeta ljubavi u vašem personalnom horoskopu ili da napravite analizu uz pomoć nekog iskusnijeg astrologa koji bi vam izradio natalnu kartu i ono što je veoma vazno koji bi bio sposoban da pravilno interpretira istu. 

Pre svega treba da vas zanima položaj Venere jer je ona planeta koja ukazuje na potrebu za ljubavlju, za uživanjem i sa sobom nosi pozitivne emocije. Zatim tu je veoma bitan i polozaj Meseca koji će da ukaže na mogućnost uzburkavanja emocija, takođe simbolišući nežnost i sigurnost. Neptun kao planeta daće odgovor na pitanje ka kome su usmerena vaša romantična osećanja, prema aspektima koje gradi sa dve, gore pomenute planete ljubavi.

Jupiter i Merkur daće nam znake kakve su mogućnosti za poklapanje osoba na duhovnom planu. Pluton, Sunce i Mars imaju zadatak da ukažu na potencijalnu seksualnu privlačnost, dok prva od ove tri planete otkriva i harizmu između osoba. Položaj Urana i Saturna ukazuje na potencijalna neslaganja, burne razvode i otkriva nekoenzistentnost odnosa.

Partnerka koja je idealna i koja će simbolizovati iskrenu i pravu ljubav za svakog muškarca biće ona čiji se horoskopski znak ili podznak poklapaju sa znakom u kome se nalazi njegova Venera ili Mesec. Zatim ako se poklapa horoskopski znak žene sa podznakom njenog partnera ili ako je horoskopski znak žene u suprotnosti  sa podznakom muškarca.

Uporedni ljubavni horoskop, slika Venere koja predstavlja jednu od "planeta ljubavi"
Ako uzmemo slučaj da je muškarac rođen u znaku Strelca, sa podznakom u Lavu, postoji velika šansa da ga jako privuče osoba u znaku Blizanaca koji je u suprotnosti sa Strelcem ili osoba u znaku Vodolije koja je u suprotnosti sa njegovim podznakom Lavom. Ako želite da utvrdite koji je horoskopski znak ili podznak suprotan vašem posetite horoskopski znaci-datumi gde jedna od kolona prikazuje upravo to.

U svakom slučaju ako se muškarčevi Mesec i Venera nalaze u pojedinom horoskopskom znaku postoje velike šanse da im se ta ženska osoba dopadne. Horoskopski znak u koji pada muškarčeva planeta Sunce ili njegov Mars ukazaće na to da će muškarac biti veoma dominantan sa izraženim egom, pogotovo ako su obe planete u istom znaku, tako da treba biti veoma obazriv što se ove kombinacije tiče. 

Ako se osvrnemo na žene možemo da zapazimo da je kod njih stanje dijametralno suprotno. Idealni partner za nju biće onaj muškarac u čijem znaku ili podznaku pada njen Mars ili Sunce, koji zapravo simbolizuju muškarčevu energiju. Takođe ako je horoskopski znak muškarca u suprotnosti ženinom podznaku postoje dobre osnove da bi takva veza mogla da za ženu predstavlja idealnu. Najlepši odnos koji svaka žena priželjkuje, gde će ona sijati u punom svetlu je onaj gde će muškarac nositi znak u kojem se nalazi njena Venera ili Mesec.

Uporedni ljubavni horoskop, prikaz zaljubljenog para
    

Kada govorimo o uporednim horoskopima jasni indikatori uzbudljive i strasne veze predstavljaće pojave asteroida Erosa, Karme i Amora u ključnim tačkama, naročito ako se one pronađu u polažaju koji je blizak planetama ljubavi.

Pored tih komparativnih horoskopa između dve osobe, veoma kvalitetno se mogu izrađivati i horoskopi koji su bazirani na datumima početaka veza ili venčanja koji se zatim analiziaraju u odnosu na horoskope partnera koji započinju vezu ili stupaju u brak. Nadamo se da ste analizirajući prethodni tekst mogli da dođeta do korisnih zaključaka i da ih iskoristite kada se sretnete sa zanimljivim osobama suprtotnog pola, ili pak, kao neki od nas da zapravo učvrstite svoj stav o osobi koja je vaša iskrena ljubav.  

Нема коментара:

Постави коментар