Странице

понедељак, 18. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Vaga

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Vaga

Vaga i Vaga: U astrologiji postoje mnogi stručnjaci koji smatraju da dva ista horoskopska znaka u romansi ne predstavljaju baš najsrećnije moguće rešenje. Međutim, postoji i ona druga grupa koja se sa njima ne slaže, naročito kada je kombinacija dve Vage u pitanju. Evidentno je mnogo lepote i potencijala u ovoj vezi, teško ostaje neopažen taj sjaj u očima kada se sretnu Vaga i Vaga. Oboje su pod jakim uticajem planete lepote - Venere što će ih činiti seksualno neodoljive jedno drugom. Ovo je jako seksi, elegantna i kompatibilna ljubavna kombinacija. Biće ubeđeni da su konačno naišli na pravu ljubav. Vaga je društveno jako aktivna, u duši je romantik i igra otvorene karte. Sex će biti zaista moćan, ljubav - ona koja oduzima dah.

Zaljubljeni par razmenjuje nežnosti u krevetu

To je veza koju će pratiti romantika, revnoteža, mir i spokoj. Oni su neverovatna ljubavna priča. Žena Vaga daje celu sebe i uživa da deli sve stvari pod Suncem sa svojim partnerom, muškarcem Vagom. To će biti onaj par na zabavama koji svojim šarmom lako osvaja sve oko sebe. Oni vremenom postaju jedno. Njihov ljubavni ples traje od samog početka a romantika koja se među njima rađa predstavlja snažan afrodizijak. Konstantno napreduju i ulažu svu svoju energiju u očuvanju harmonije kako u tako i van kreveta.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Škorpion

Vaga i Škorpoin: Vaga je pod uticajem planete Venere a to je ono što je posebno atraktivno za Škorpiona. Lepota i gracioznost Vage, kao i njen društveni šarm predstavljaju upravo ono o čemu Škorpija potajno sanja. Ovo dvoje astroloških komšija će uživati u zabavi i smehu i jako brzo će postati veoma bliski prijatelji. Škorpija daje suštinu i intenzitet Vagi. Seksualna kompatibilnost je jako dobra. Škorpion uvek u životu igra na sve ili ništa, te to ni ovde neće biti izuzetak. 

Vaga bi vremenom mogla da dođe do zaključka da je Škorpionova mračna strana pomalo ekstremna dok bi Škorpija mogla da oseti potrebu za više razumevanja i predanosti od strane Vage. Održavanje zdrave ravnoteže u vezi predstavljaće recept za uspešno preživljavanje svih nemirnih perioda života. Vaga će uticati da Škorpion pleni stilom i elegancijom. Ona će svoje zadovoljstvo naći u usklađivanju realne i misteriozne strane života. Porodični problemi mogu usloviti veoma jak finanskijski pritisak kada i ako dođe do braka.

Žena Vaga i muškarac Škorpion: U izazovu koji sa sobom nosi veza između muškarca Škorpije i žene Vage realno je očekivati brojna iznenađenja. Vaga zaista ne voli sukobe ali je on jako tvrdoglav i "gura svoje" na način koji stvara napetost koju je prilično teško ignorisati. Ipak, ovo za mnoge može biti  iznenađujuće čvrsta veza. Žena Vaga će osetiti toliko jaku privlačnost prema muškarcu Škorpionu da joj može biti neprijatno. Ona nije neko ko bi želeo da vodi ljubav sa njim, ona hoće sex

Škorpion za jako kratko vreme prodire u njen um iako možda on nije toliko društven kao što bi ona to želela ili kao što bi to ona mogla biti ipak će joj pokazati da njihovi razgovori i intimni trenuci koje doživljavaju mogu doneti mnogo više stimulacije nego zabava koju su to veče propustili. Njihov odnos u krevetu će napredovati prilično brzo. Žena Vaga pada u ruke muškarca Škorpiona na hipnotišući način. On uživa u strasti svoje prelepe dame i pronalazi svoju sreću prepuštajući joj se u potpunosti.

Muškarac Vaga i žena Škorpion: Ova ljubavna kombinacija stvara veliku mogućnost da i žena Škorpija i muškaraca Vaga nauče dosta toga vrednog o samima sebi kroz ovaj odnos. Žena Škorpija nikada ne priča prazne priče, ona dobro bira svoje reči i jako je odmerena. Muškarac Vaga zna pravu vrednost obe strane medalje i uči svoju partnerku toj veštini. Zauzvrat, ona njemu otkriva tajnu posvećenosti i moći koncentracije ka jednom vitalnom životnom cilju. Ona je njegov oslonac. Seksualno, žena Škorpija je ta koja će imati dominaciju. On je po prirodi jako osećajan, pun milosti i romantike a ona želi da ga što pre odvuče u svoj krevet. To će biti sjajno emotivno i seksualno iskustvo za oboje.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Strelac

Vaga i Strelac: Vaga je zavodljiva, jako graciozna i elegantna, pod velikim uticajem planete Venere. Njen šarm, lepota i pozitivan pogled na svet jesu upravo one osobine koje Strelac želi i traži u ljubavnom i seksualnom odnosu. Oni se puno smeju i jako kvalitetno provode vreme zajedno. Strelac pruža materiju i jačinu Vagi. Snažna privlačnost koja postoji između njih vodi u seks i ljubav a na kraju bi mogla da bude krunisana i brakom. Njihov odnos konstantno napreduje kada su sex i romantika u pitanju. Vaga će pomoći Strelcu da izgradi svoj dom. 

Oni će uživati u zajedničkim putovanjima. Međutim tokom vremena se mogu javiti i određeni porodični problemi. Njihovi prijatelji mogu se pokazati kao glavni izvor tračeva i ljubomore. Snažna privlačnost koja definitivno postoji između njih biće dovoljno jaka da mogu da prežive svaku emocionalnu dramu i verbalni obračun. Strelac bi trebao da uloži maksimalan napor po pitanju njegove lojalnosti ako želi da se elegantna Vaga pribije uz njega i bude tu uvek, i u bolesti i u zdravlju.

Žena Vaga i muškarac Strelac: Oni predstavljaju jako kvalitetan i snažan ljubavni spoj na mnogo načina. Muškrac Strelac i žena Vaga svoju sreću pronalaze u zajedničkoj igri i zabavi. On će biti opčinjen njenom sposobnošću da održi korak sa svojim dalekosežnim idealima dok će ona biti neverovatno zaljubljena u njega i spremna da mu da celu sebe. Oba parnera krasi veoma širok pogled na svet i pozitivan način razmišljanja. I žena Vaga i muškarac Strelac jedno u grugom vide samo ono najbolje i spremni su da uđu u vezu posle samo nekoliko dana. Vrlo brzo ostvaruju sjajan odnos kada je sex u pitanju. Što se tiče ispoljavanja emocija Vaga je jako otvorena i ni po koju cenu ne skriva svoja osećanja. Strelac će biti fasciniran njenom iskrenošću i spremnošću da se upusti u seksualnu avanturu sa njim.

Muškarac Vaga i žena Strelac: Ovo je svakako pobednička ljubavna kombinacija. Veza između žene Strelca i muškarca Vage praćena je snažnom društvenom stimulacijom i intelektualnim vatrometom. Ona voli da misli dok je njen partner uvek spreman za saradnju, podršku i razumevanje. Kada stupe u vezu sa sigurnošću se može reći da zajedno poseduju apsolutno sve neophodne elemente za uspostavljanje jakog i stabilnog, partnerskog odnosa. Seksualno, muškarac Vaga prosto živi da bi zadovoljio ženu Strelca a ona je ta koja pali iskre ljubavi koji idu direktno do njegovog srca.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Jarac

Vaga i Jarac: Kuminakacija i međusobno razumevanje između ova dva znaka Zodijaka biće na jako visokom nivou. Oni su potrpora i podrška jedno drugom i kada je dobro ali i kada stvari krenu loše. Seksualna i romantična kompatibilnost je jako suptilna na samom početku ali kako vreme bude odmicalo ona postaje sve snažnija i intenzivnija. Osećaj odanosti i ravnoteže održaće njih dvoje jedno uz drugo. 

Jarac mora da pokuša da svim mogućim naporima održi Vagu u balansu što će ih oboje učiniti zadovoljnim i srećnim. Prognoze za dugu ljubavnu priču su jako pozitivne ali oni jednostavno ne smeju da skrivaju tajne između sebe. Istina je ta koja vodi u slobodu. Ponekad se bliži rođaci mogu isprečiti njihovoj vezi i stvoriti im velike probleme. Oni će zajedno okusiti čari nekonvenkcionalnog načina života ali će na kraju ipak uspeti da se skrase.

Žena Vaga i muškarac Jarac: Spoj ova dva znaka horoskopa predstavlja za oboje veliki izazov, naravno pod uslovom da "prežive" prvih nekoliko izlazaka. Žena Vaga je fokusirana na zajedničko delovanje i partnerstvo dok je muškarac Jarac fokusiran na postizanje uspeha. Pitanje je: da li možete postići oba ova cilja? 

Ona će učiniti sve što je u njenoj moći da veza uspe, nastojaće da pomogne svom partneru da uspostavi pravi balans između predanosti radu i uživanja u životu. Zauzvat, on joj otkriva tajnu o posvećenosti kao ključu uspeha u ljubavi. Kod ovog para potencijal za dugoročnom seksualnom vezom ne može se zanemariti. Od samog starta uživaju u neverovatnom seksu, s'tim da Vaga to ne priznaje baš tako lako. Kada je igra ispod čaršafa u pitanju oni su uvek spremni jedno za drugo.

Muškarac Vaga i žena Jarac: Veza između njih dvoje svakako nagoveštava  određeni potencijal ali je pred njima ipak veoma ozbiljan zadatak, tažak i posvećen rad na prevazilaženju krucijalnih razlika. Žena Jarac će uvek posvećivati mnogo više pažnje svojim ličnim ciljevima nego samoj vezi što pre ili kasnije može da deprimira muškarca Vagu. On je od samog starta jako odan i privržen, trudi se da pravi svoj svet oko nje ali uzalud, ona nikada neće staviti partnerstvo iznad svojih ambicija. Ipak, ona će jako voleti kako snaga njegovog balansiranja utiče na nju dok će on definitivno imati šta da nauči od nje o ljubavi. U seksu, žena Jarac preuzima inicijativu i otkriva brojne tajne svom partneru, muškarcu Vagi.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Vodolija

Vaga i Vodolija: Vaga u Vodoliji pronalazi ljubav za kojom je tragala čitav svoj život. Vodolija vidi avanturu, strast i uzbuđenje kao i beg od dosade  pored lepe i šarmantne Vage. Zajedno grade seksualni odnos koji napreduje vremenom. Sjaj u oku i brže lupanje srca koje biva evidentno kod njih dvoje prilikom prvih nekoliko susreta ne može se tako lako sakriti a trenutna privlačnost prerasta u večnu ljubav kako vreme odmice. 

Oni bi mogli da počnu svoju vezu jako brzo i da ostanu jedno uz drugo zauvek. Vodolija stiče utisak da je Vaga ona prava i obrnuto. Što se pre njih dvoje prepuste čarima seksualnog užitka to će pre postati jako ispunjeni, srećni i zadovoljni. Ovaj odnos se stalno nadograđuje i najverovatnije će rezultirati snažnom, dugoročnom ljubalju. Aspekti za brak takođe su jako, jako povoljni.

Žena Vaga i muškarac Vodolija: Spoj ova dva horoskopska znaka biće dosta neobičan, društveno jako intenzivan i prilično ekscentričan na njihovo obostrano zadovoljstvo. Sa sigurnošću se može reći da je ovo dobitna ljubavna kombinacija. Žena Vaga obožava način na koji muškarac Vodolija rezonuje stvari pa se veoma lako može još u prvom trenutku zaljubiti u njegovu genijalnost. On oseća i zna da žena Vaga u potpunosti razume njegovu potrebu za individualnim izrazom pa će i pored toga uložiti puno napora u očuvanje veze. Seksualno oni čine jedan fenomenalan spoj. Nikada im neće biti dosadno u tami. Žena Vaga uživa u kreativnosti Vodolije dok muškarac Vodolija obožava da posmatra njenu puštenu kosu i njen pomalo divlji nastup.

Muškarac Vaga i žena Vodolija: Ova veza i za ženu Vodoliju i za muškarca Lava predstavlja oličenje nebeske ljubavi. Mentalna i seksualna energija koja se javlja između njih je neverovatna. Žena Vodolija je oduševljena sposobnošću muškarca Vage za racionalizacijom i energijom kojom on pokušava da joj pruži zadovoljstvo. On je u stanju da učini sve za nju a takvu pažnju je svakako jako teško ignorisati. 

Muškarac Vodolija će definitivno uživati u jako izraženoj socijalnoj prirodi žene Vodolije jer je i on sam društveno jako kreativna persona. Što se seksualnih odnosa tiče sigurno je da ni jedno ni drugo prosto ne mogu ostati razočarani. Ona će voleti njegovu inovativnost pod čaršafom i energiju koju usmerava ka njoj dok će on biti očaran ekscentričnim načinom vođenja ljubavi njegove partnerke.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Ribe

Vaga i Ribe: Njih dvoje će piti, plesati i svirati zajedno. Oboje su jako talentovati, socijalno veoma aktivni i cene kvalitetan način života. Zabava, kreativnost i snažna međusobna privlačnost su elementi koji su karakteristični za spoj ova dva horoskopska znaka. Vaga vidi sigurnost i budućnost u Ribama dok one u Vagi primećuju klasu i stil koje bi voleli da prikažu u javnosti. 

Ovo bi mogla da bude trajna i nezaboravna romansa. Jak porodični uticaj bi u nekom trenutku mogao da bude uključen u vezu. Ako oboje budu dovoljno posvećeni i pokažu spremnost, odricanje i želju postoje jako dobri aspekti za stabilnu i dugoročnu ljubav. Seksualni odnos između njih je intenzivan i jako strastven. Izbegavajte tajne i potražite jedno drugo. Deca bi mogla da dođu kao iznenađenje.

Žena Vaga i muškarac Riba: Ljubav bi zaista mogla da jako fino funkcioniše između njih ali je svakako neophodan predan rad još od samog starta da bi se ublažile neke veoma grube razlike koje evidentno postoje. I muškarac Riba i žena Vaga imaju dosta poteškoća kod donošenja odluka što bi moglo da predstavlja glavnu i teško premostivu tačku zastoja između njih. 

Potrebno je dosta vremena i razgovora o samoj vezi da bi njihov odnos napredovao i da bi dosegli duhovnu bliskost. Postoji neka mistična konekcija među njima kada je sex u pitanju, krajnje romantična i idealistična. Žena Vaga dolazi do duhovne samospoznaje uz muškarca u znaku Riba a on ostaje zatečen romantikom kojom biva obasut sa njene strane.

Muškarac Vaga i žena Riba: Žena Riba i muškarac Vaga ispisuju veoma romantičnu ljubavnu priču. Oni privlače jedno drugo nežnošću i toplinom koje mogu dolaziti iz različitih svetova ali ipak uspevaju da ih protkaju kroz samu vezu. Ona će biti očarana šarmom njenog muškarca i odnosom koji on gaji prema umetnosti i lepoti. On možda neće biti toliko senzitivan kao ona ali će biti dovoljno prilagodljiv da joj omogući da izrazi svu svoju maštu i osećanja. Seksualna povezanost između njih dvoje je na visokom nivou. Oni su svesni te savršene harmonije u krevetu i znaju da je cene.


Klikom na neki od sledećih linkova dobićete odgovor na pitanje kako se Vaga slaže u krevetu sa Ovnom, Bikom, Blizancima, Rakom, Lavom i Devicom.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Bik

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Blizanac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Rak

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Lav

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Vaga i Devica




Нема коментара:

Постави коментар