Странице

субота, 2. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Ovan

Poljubac dvoje zaljubljenih na stoluOvan i Ovan: Budućnost ova dva znaka biće popločana obostranom intenzivnom seksualnom prilačnošću i sa dovoljno zdravih izazova koje će oboma pružiti ogromno kako mentalno tako i fizičko zadovoljstvo. Postoji velika mogućnost da odnosi budu dugoročni. Ne smemo da zanemarimo činjenicu da morate da pronađete najbolji način da ukrotite svoju agresivnost.  Oba znaka su pod snažnim uticajem Marsa- planete strasti i temperamenta, pa s'toga u koliko ste u potrazi za neverovatnom seksom, slobodno ne tražite dalje. Ženu u znaku Ovna neverovatno brzo privući će muški Ovan jer će ona  lako prepoznati njegov nazavisni i neustršiv duh. 

Ona želi da bude zavedena a on je i suviše srećan da bi se obavezao. Potencijalni problemi sa ovim odnosom su da tu imamo dve jako nestrpljive, sebične duše. Izazovi u vezi nastaju ako bilo ko od partnera počne da pokazuje svoju manipulativnu stranu ili da čuva tajne od drugog. Oni su ponekad toliko zauzeti u ispunjavanju sopstvenih želja da zaboravljaju da je za tango potrebno dvoje. Sve dok bude postojala potreba za izraženom individualnošću jednog od partnera oni će imati problema da održe plamen strasti u vezi. Veoma dobra kombinacija, stalni izazovi i neverovatan sex.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Bik

Ovan i Bik: Bik je Ovnov komšija u horoskopu. Ova dva horoskopska znaka će se silno zabavljati i iznad svega biće dobri prijatelji. Moći će mnogo toga da nauče jedan od drugog. Oni imaju slične ideje i dele mnogo toga zajedničkog. Bik će već u prvi mah privući Ovna, držaće se njega i u dobrim i u lošim vremenima. Ovan će se u tom spoju osećati bezbedno. Biku će se jako puno dopasti Ovnova nezavisnost. Ovo je jako vredna kombinacija, izuzetnog potencijala. Pre nego što toga i budu svesni, oni se ludo zaljubljuju. Bik je ozbiljan i veoma senzualan. Ovan smatra Bika za svog zaštitnika i prijatelja i to ostaje evidentno dugo dugo nakon što se početna privlačnost okonča. Naučićete više o sebi samima u ovom odnosu, to je jako vredno saznanje.

Žena Ovan i muškarac Bik: Vrlo je verovatno da će žena Ovan načiniti prvi korak i pokrenuti romansu, jer muškarac Bik je u tom spoju znatno dostupniji. U stvari ona će nastaviti sa ulogom inicijatora kroz čitavu vezu. Temperament Bika u mnogome će zavisiti od karaktera njegove izabranice u znaku Ovna, ali će svakako njena spontanost i ženstvenost učiniti da mu nikada ne bude dosadno. Žena Ovan će uživati u trošenju novca a njen muškarac će stalno biti uz nju, obasipajući je beskrajnom energijom. Sex bi trebao da bude božanski jer će u ovom spoju žena Ovan upaliti vatru a muškarac Bik će biti taj koji će održavati plamen.

              
Muškarac Ovan i žena Bik: Znamo da je žena Bik pod snažnim uticajem planete Venere dok je muškarac Ovan pod uticajem planete Marsa, tako da kada se ovi znaci nađu zajedno već imamo divan potencijal u ljubavnm spoju. Muška i ženska energija u ovom spoju snažno su ujedinjene. Međutim, žena Bik se neće tako lako snaći i izaći na kraj u slučaju da njen partner bude previše neposredan u prilazu i razmetljiv svojom seksualnošću. On bi trebao da povede računa da ne bude previše nasrtljiv jer ona želi da uživa u svakom trenutku a naročito u igri zavođenja. Što se tiče slaganja ovih horoskopskih znakova u krevetu muškarac Ovan će biti taj koji će želeti da pokori svog partnera ali s'obzirom da je žena Bik jako senzualna ona očekuje da stvari napreduju lagano i spontano jer zapravo obožava predigru. Ukoliko muškarac Ovan nauči da bude mnogo strpljiviji u igri ispod čaršava, nauči da oseti i prepozna tajne znake koje mu njegova partnerka šalje, sex između muškarca Ovna i žene Bika biće fenomenalan a vrhunac neće nikada prestati.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Blizanac

Ovan i Blizanac: Ovan jednostavno živi za izazov dok je Blizanac jako slab na Ovnov seksipil. Pod jakim uticajem planete Merkur, Blizanac ima obe stvari, i lepotu i pamet. Ovan jako ceni inteligenciju i smatra je za veoma značajnu u odnosima. Blizanac je jako duhovit, ume često da zasmeje Ovna što je jako bitno. Blizanac misli da je Ovan fizički najlepši ljubavnik koga su ikada imali. Da bi ova veza mogla da opstane Ovan treba da omogući Blizancu potpunu slobodu, kako bi on bio u stanju da zadrži svoju energiju i izražen smisao za humor sve vreme. Ovan će takođe morati da ukroti svoje epizode dramljenja. U najboljem spoju ova dva znaka Blizanac treba da oseti izazov od strane njegovog partnera Ovna. Sex će biti strasan a ljubav je takođe veoma moguća.

Žena Ovan i muškarac Blizanac: U ovom spoju horoskopskih znakova žena Ovan će uživati u direktnoj, veoma iskrenoj komunikaciji sa svojim muškarcem Blizancom. Oboje su u stanju da prepoznaju i razumeju snažnu potrebu za individualnošću svakog od njih. Žena Ovan biće stimulisana mudrošću njenog partnera dok će muškarca Blizanca njegova partnerka u znaku Ovna svojiti beskrajnom energijom. Ovaj par ima snažnu fizičku i mentalnu energiju i oni će sigurno uživati u veoma aktivnoj vezi. Sex između ova dva znaka će biti veoma uzbudljiv jer će žena Ovan biti ta koja će uneti odlučnost u vezu dok će muškarac Blizanac biti zadužen za kreativnost kada se pogase svetla.

Muškarac Ovan i žena Blizanac: Pod veoma snažnim uticajem planete Merkur žena Blizanac će imati veoma često sex na svom umu. Međutim, kada se ona konačno sretne sa muškarcem Ovnom stvari će se u najkraćem mogućem roku premestiti iz domena fantazije u domen fizičke realnosti. U ovom ljubavnom spoju ipak žena Blizanac biva prosto "pregažena" seksualnom direknošću njenog intimnog partnera. On će biti veoma otvoren i iskren prema njoj, jasno će joj stavljati do znanja šta, kada i kako želi što se situacije u krevetu tiče dok će ona prosto uživati u svakom trenutku ovih stimulativnih i izazovnih razgovora. Muškarac Ovan treba da ima osećaj osvajanja još od prvog dana dok će žena Blizanac iznova i iznova smišljati nove ideje kako bi se on osećao kao da pobeđuje i osvaja nagradu.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Rak

Ovan i Rak: Sex za jednu noć može se pretvoriti u brak. Jedini problem u ovom spoju nastaje kada Rak postane neraspoložen. U tom slučaju Ovan se povlači i to može da izgleda veoma sebično sa njegove strane. Što više Rak pokušava da se osloni na Bika, stvari postaju sve gore i gore. Ovan mora da shvati da je Rak dosta osetljiviji nego što bi prvi utisci mogli da govore a Rak će morati da prihvati činjenicu da Ovan iako je jako veran jednostavno ima potrebu da s vremena na vreme provede veče sa prijateljima. Ovan će učiniti da se Rak oseća voljenim kao nikad pre, dok će Rak iznad svega obezbediti Ovnu emocijalnu sigurnost u ljubavi. Ovo predstavlja dobar izbor za oba znaka. Sex i ljubav su veoma mogući. Jaka kompatibilnost i lojalnost savladaće sve prepreke i burne trenutke koje se nađu na putu. Ovu kombinaciju bi lako mogli da prate i porodica i deca.

Žena Ovan i muškarac Rak: Odnos između žene Ovna i muškarca Raka svakako se može smatrati izazovom. U ovom spoju žena je jako otvorena i direktna dok je muškarac vrlo osetljiv i često pomalo potišten. Partneri bi veoma lako jedno drugom mogli da povrede osećanja i utiču na ego. Ipak, ova kombinacija bi mogla da opstane ukoliko oba partnera pokažu spremnost i želju na odricanje i učenje jedan od drugoga. Žena Ovan će morati mnogo da nauči o negovanju osećanja svog intimnog partnera Raka, dok će muškarac Rak morati da dozna kako da se suoči sa svojim najdubljim strahovima vezanim za njegovu bolju polovinu. Samo jaka intuitivna veza između ova dva horoskopska znaka može poboljšati njihov seksualni odnos i privlačnost tako da u tom slučaju ne bi bilo iznenađenje da se poznanstvo pretvori u ljubav.

Muškarac Ovan i žena Rak: Žena Rak je jako instinktivna i energija kojom se ona upravlja bazirana je na njenoj prilično izraženoj potrebi za sigurnošću dok je muškarac Ovan neustršiv čovek koji živi za trenutak. Kada je reč o kombinaciji ova dva znaka, tu može da dođe do izvesnih neravnina na putu. Žena bi u ovom spoju mogla da ima dosta problema da prihvati jako otvoren tip ličnosti muškog Ovna. On je izrazito borben dok je ona dosta pasivna. On mora da bude svestan njene osetljivosti ukoliko želi da taj odnos dobro funkcioniše. Seksualno, ovaj spoj je jako strastan i nežan. Ženski Rak će biti jako senzitivan pri svakom intimnom kontaktu sa svojim muškim Ovnom a njeno telo biće u potpunom blaženstvu. Za uzvrat, on će biti jako strastven i direktan tako da će bez mnogo dvoumnjenja zgrabiti svoju izabranicu i povesti je u spavaću sobu.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Lav

Ovan i Lav: Kada se ova dva moćna znaka "sudare" ništa ih više ne može zaustaviti. U pitanju su vatreni znaci koji će u ljubavi igrati zajedno. Pitanje je samo vremena pre nego što se ova dva znaka spoje tako lako kao pomoću magneta. Veza može da bude veoma skladna ali se granice, tj. linije preko kojih se ne može moraju dosta rano uspostaviti, naravno pod uslovom da su oba partnera spremna na odricanje. Oboje su tvrdoglavi ali i jako pouzdani i odani po prirodi tako da bez sumnje postoje veoma čvrsti elementi za uspešan odnos. Problemi mogu da nastanu kada Ovan ne bude dovoljno pažljiv jer se veoma lako može dogoditi da povredi inače veoma osetljiv Lavlji ego. Lavu će biti potrebno dosta pažnje i komplimenata. Kako god, Ovan će pre ili kasnije doći do saznanja da je Lav idelana osoba za njega i obrnuto.

Žena Ovan i muškarac Lav: Strast i zabava biće glavni pokretači odnosa između žene Ovna i muškarca Lava. Ovaj spoj je zasigurno dobitna kombinacija. Nijedan od ova dva znaka neće oklevati da jedan drugom pokažu svoje emocije, oboje su potpuno nezavisni i jako kreativni. Seks podrazumeva dosta akcije i zanimljive igre jer je reč od dva vatrena kreativna znaka. U ovom spoju žena Ovan ima potrebu da bude dominantna dok Muškarac Lav želi  dosta pažnje tako da ove činjenice mogu biti predmet mogućih nesuglasica. Pored toga još jedan problem koji se može javiti jeste snažno izraženi ego oba znaka. Ako ženski Ovan bude znao da ceni izdašnost i veliko srce njenog muškarca Lava, a muškarac bude bio spreman da prihvati ženu Ovna blago dominatnu u odnosu na njega, uspeh u ovakvoj vezi sigurno neće izostati.

Muškarac Ovan i žena Lav: Kada se ova dva vatrena znaka sretnu, srce koje ubrzano lupa i hoće da iskoči iz grudi najavljuje silan početak. U pitanju je veoma strastvena i uzbudljiva ljubavna kombinacija. Žena Lav voli da bude predmet obožavanja i kada muškarac Ovan pokuša da je zavede i osvoji ona će se osećati kao glavna zvezda na filmu. On je heroj a ona je devojka u nevolji. Naravno uz sve to idu i vrele ljubavne scene i srećan kraj kao iz bajke.  Žena Lav obasipaće ljubavlju, pažnjom i romantikom svog intimnog partnera dok muškarac Ovan nikada neće razočarati svoju damu u krevetu. Jako su kreativni kao par i kod njih je gotovo sve ravnomerno raspoređeno.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Devica

Ovan i Devica: Vi ćete imati sjajnu komunikaciju i jako ćete dobro razumeti jedno drugo. Ovan će obožavati inteligenciju Device. Davica će želeti da momentalno zavede Ovna. U startu će postojati jaka i izražena privlačnost između ova dva znaka koju će vrlo verovatno pratiti i romantika. Devica će podržavati Ovna i u dobrim i u lošim vremenima. Seksualna kompatibilnost i  romantičnost između ova dva znaka biće kao aktivni vulkan. Ovo je posebno dobra kombinacija za ljubav i sex. Lojalnost i želja za porodicom zadržaće ova dva znaka zajedno. Ovan ne mora da se pretvara i da "igra igru" da bi osvojio Devicu niti mora da se nečega odriče i plaća cenu za tu vezu. Devica treba da učini Ovna ispunjenim i tada će oboje biti srećni. "Petljanje" bliže familije u ovu vezu meže izazvati izvesne probleme. Međutim, privlačnost između njih će biti toliko jaka da će oni lako uspeti da prežive sve emotivne oluje.

Žena Ovan i muškarac Devica: Na prvi pogled ovakva kombinacija činiće se  krajnje čudna i neočekivana uprkos očiglednoj jakoj seksualnoj privlačnosti. Ženu Ovna privući će odmerenost i disciplina muškarca Device, dok će muškarac Devica biti očaran seksualnom spontanošću svog intimnog partnera. Ovan je u ovoj kombinaciji jako sklon da prvo deluje a zatim razmišlja, dok će pak Devica prethodno dobrano razmisliti pre nego što povuče sledeći potez. Njihove ekstremno različite naravi mogu biti kamen spoticanja u vezi. Potrebno je da žena Ovan poradi po pitanju skromnosti dok bi muškarac Devica trebao pre da preispituje svoje instinkte a manje posledice svog ponašanja.

Muškarac Ovan i žena Devica: U principu je to jedna jako čudna ljubavna kombinacija, ali kada jednom započnu češće susrete hemija koja će se javiti između njih biće očigledna. Žena Devica biće oduševljena spremnošću muškarca Ovna da sledi svoje instinkte i radi ono što istinski želi, dok će muškarca Ovna privući njena sposobnost da besprekorno obavlja sve svoje dužnosti i da se pri tom nikada ne žali. Šanse za kvalitetnim ljubavnim odnosom između ova dva znaka drastično će rasti ukoliko žena Devica bude nastojala da značajno potisne svoju jako izraženu potrebu da kritikuje i ukoliko muškarac Ovan bude radio na sebi u smislu kontrolisanja sebičnosti. Seksualno, ova dva znaka dopunjuju jedno drugo. Ona će uživati u smelosti i strasti njenog ljubavnog partnera kao i u njegovoj spremnosti da "služi" u krevetu, dok će on biti očaran njenom energijom u svakom od njihovih seksualnih susreta.



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Vaga

Ovan i Vaga: S'obzirom da planeta Venera ima veoma jak uticaj na Vagu ona će biti izuzetno atraktivna za Ovna. Prirodna lepota i društvena samilost Vage su ono što Ovan potajno priželjkuje. Zodijačka suprotnost između ova dva znaka prouzrokovaće mnogo smeha i pozitivne energije. Taj odnos između njih izgledaće kao konstantno zabavljanje. Ovan pruža suštinu i intenzitet Vagi. Evidentna uzajamna privlačnost lako može da dovede do braka. Ovnova agresivnost bi u nekim situacijama mogla da bude malčice ekstremna za Vagin ukus. Jednostavno, dajte jedno drugom malo više prostora i na taj način će te izbeći "uzburkavanje mora". Ovaj odnos napreduje i biva bolji vremenom. Šanse za dobrim seksualnim odnosima su jako velike. Takođe postoje jako pozitivni aspekti što se braka tiče.

Žena Ovan i muškarac Vaga: Ova dva znaka mogu predstavljati savršenu ljubavnu kombinaciju jer se u suštini suprotnosti privlače i dopunjuju. Mars kao planeta koja ima odlučujući uticaj na ženu Ovna i Venera koja predstavlja vladajuću planetu za muškarca Vagu stvoriće veoma duboku seksualnu privlačnost. Njih dvoje će zasigurno imati mnogo toga da nauče jedno od drugog. Žena Ovan će od svog ljubavnog partnera moći da sazna mnogo više o umetnosti kompromisa i razumevanja tuđih potreba dok će muškarac Vaga moći da nauči kako da definiše sebe kao pojedinca van odnosa. Ona je biti zaljubljena i opčinjena šarmom i strpljenjem njenog ljubavnog partnera dok će on biti očaran njenim samopouzdanjem i strašću kojom ona pristupa životu.

Muškarac Ovan i žena Vaga: Kada žena Vaga naiđe na muškarca Ovna momentalno dolazi do iskonske privlačnosti koja se ni u kom slučaju ne može poreći. U svakom smislu te reči ovi suprotni znaci dopunjuju i unapređuju jedan drugog. Žena Vaga je otelotvorenje milosti i prefinjenosti. Ona je jako inteligentna, društveno aktivna i objektivna dok je njen partner veoma hrabar i otresit čovek. On je takođe tvrdoglav, impulsivan i sebičan. To su zaista dve jako izražene suprotnosti, koje se seksualno veoma privlače.


Ukoliko vas zanima kako se Ovan slaže u krevetu sa Škorpionom, Strelcem, Jarcom, Vodolijom ili Ribama kliknite na jedan od sledćih linkova. 

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Škorpija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Strelac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Jarac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Vodolija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Ovan i Ribe


  
   

Нема коментара:

Постави коментар