Странице

петак, 8. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Rak

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Rak

Rak i Rak: Postoji jako veliki potencijal kada se sretnu dva Raka. Oboje su veoma emotivni i duhovno jako senzitivni. Usled tih svojih osobina na kraju će ipak poželeti da nisu u stanju da predvide postupke i čitaju misli svog partnera. Postoje odnosi koji zahtevaju malo misterije. U početku će se osećati kao da su konačno pronašli svoju pravu ljubav. Međusobno će razmenjivati svoja prethodna životna iskustva i najdublje duhovne tajne. Veoma se dobro slažu u krevetu. I jednom i drugom će puno značiti ljubav i posvećenost koju dobijaju od svog partnera. Rak jako burno i na visokom psihičkom nivou doživljava gotovo sve svoje emocije. To može da bude korisno i pozitivno kada je veza u pitanju ali neretko može i da izazove suprotni efekat. Oboje su vodeni znaci pod snažnim uticajem Meseca.

Mladi par koji se ljubi u vodi

Voda treba vodu kako bi se održao život ali ona treba i ostale elemente kao što su zemlja i vazduh. Spoljni interesi mogu da daju dinamiku vezi i da omoguće da oni zadrže uravnotežen odnos ali kada je reč o ovom spoju definitivno postoji tačka razdora koja je direktno povezana sa uticajima porodice, prijatelja ili pak poslovnih saradnika. Da bi ova veza potrajala i bila uspešna najbolje je da su partneri iz iste ili slične profesije i da dele puno zajedničkih interesa. U tom slučaju oni će se sjajno slagati i pokazivati ogromnu dozu razumevanja jedno prema drugom. Smanjite dramatičnost u vezi, budite zajedno i u dobru i zlu i konačno shvatite da ni jedan odnos nije savršen.

Ljubavni spoj između žene i muškarca Raka biće zasigurno jako intenzivno emocionalan, izraženo seksualan i veoma intuitivan. Mesec kao vladajuća planeta doneće ovom paru jak osećaj sigurnosti i privrženosti porodici. Ni muškarac ni žena Rak nisu skloni izazivanju konfrotacija tako da bi odnos trebao da bude miran i jako skladan. Od negativnih pojava kod ovog para se mogu očekivati i poneki pasivno-agresivni tonovi. Seksualno, oni će međusobno hraniti svoju halapljivost. Posebno puno uživaju u sexu na plaži, blizu vode. Oboje će drhtati u mnogobrojnim uzastopnim orgazmima jer su kada je sex u pitanju prosto stvoreni jedno za drugo.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Lav

Rak i Lav: Još od prvog susreta Raka i Lava između njih će postojati snažna privlačnost koja će ići do granica divljenja. Definitivno će postojati "hemija" između ova dva horoskopska znaka a varnice će leteti na sve strane. Ova moćna, intuitivna atraktivnost između njih dvoje biće savršena za ljubav i sex. Rak će pronaći finansijsku sreću sa Lavom. Biće ponosni da učestvuju u poslovnim projektima svog ljubavnog partnera ili da budu deo njegove kompanije i stalno će želeti da istaknu da je uspeh plod njihovog zajedničkog delovanja. 

Lav će pomoći Raku da izađe na kraj sa negativnim mislima koje su njemu svojstvene pa će uneti neophodnu svetlost u njegov život. Za uzvrat Rak će svom intimnom partneru da obezbedi lojalnost i poštovanje a to je tačno ono za čim Lav žudi. Oni se neće ustručavati ni da u javnosti pokažu naklonost jedno drugom. Ukoliko žele da ostanu dugo zajedno moraće da se žrtvuju i da ulažu dosta energije u vezu. Lav će morati da postane svestan važnosti koju mu konstantna privrženost Raka donosi dok će Rak morati da pokaže puno pažnje i da tretira Lava kao kralja u svakom mogućem trenutku. Ako oni pak ne budu sledili ove savete moguće je da veoma lako izgube jedno drugo.


Žena Rak i muškarac Lav: Planeta Mesec je vladajuća planeta Raka dok na Lava odlučujući uticaj ima Sunce tako da će u ovu ljubavnu kombinaciju izvesno biti uključeni krajnje ženstvena žena i izrazito muževan muškarac. Problem koji se može javiti kada je reč o spoju ova dva horoskopska znaka je taj da su oni individualno toliko jaki da možda mogu delovati bolje odvojeno nego zajedno. Žena Rak ima dva puta, ona će ili potpuo prezreti izraženu aroganciju svog muškarca Lava ili će mu pomoći da pokaže svoje urođene kreativne sposobnosti. 

Muškarac Lav bi mogao da se pokaže kao previše darežljiv kada je ispoljavanje potrebe za komforom njegove partnerke u pitanju pa bi mogao biti i malčice uplašen ispoljavanjem toga na dosta upadljiv način. Neizvesnost i nesigurnost kod ovog spoja definitivno postoje ali je i jaka privlačnost između njih takođe neosporna. Seksualno ovaj spoj može biti dramatičan ali i jako snažan. Muškarac Lav će uživati u ispoljavanju nežnosti prema svom partneru u krevetu dok će ona za uzvrat pružiti snažnu, fizičku energiju koja će njemu predstavljati nemerljiivo zadovoljstvo.

Muškarac Rak i žena Lav: Ovde sigurno neće biti sredine, oni će ili dobro funkcionisati ili im apsolutno ništa neće polaziti za rukom. Često je odnos ispunjen suprotstavljenim potrebama partnera ali takođe može biti i jako kreativan i seksualno intenzivan. U svakom slučaju umetnost kompromisa može ovde odigrati odlučujuću ulogu. Žena Lav sa sobom nosi "brdo" ponosa i ima potrebu da bude poštovana. Ona može ispoljavati svoju arogantnost bio da je njen partner pasivan ili pak jako senzitivan. Njegova emocionalna priroda se može pokazati kao suviše slaba za jaku Lavicu. Ako muškarcu Raku ne bude smetala blago podređena uloga koju bi on zauzeo u ovoj ljubavnoj vezi oni bi mogli da uživaju u strastvenom intimnom odnosu gde ona "dozvoljava" da je Rak učini zadovoljnom. Lav će znati da ceni njegove ljubavne veštine ali nikada neće želeti da prizna koliko će on zaista morati da čeka na nju. 

   

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Devica

Rak i Devica: Ova dva horoskopska znaka ostvariće jako kompatibilnu vezu koja podrazumeva sex, ljubav a možda čak i brak. Rak je vodeni dok Devica pripada grupi zemaljskih znakova. Ova dva pre svega prijatelja osiguraće zajednički život na visokom duhovnom, romantičnom i seksualnom nivou. Oni su jedno drugom sve, i ljubavnici i verni prijatelji. Jako su senzualni i fizički zavodljivi. Veza će biti toliko intuitivna i jaka da im se neki momenti mogu učiniti kao da su deo sna ili ih partner može podsećati na nekoga sa kim su bili u vezi jako jako davno. Pretpostavlja se da bi Devica trebala da bude nevina ali Rak bi se samo nasmejao kada bi čuo tako nešto. 

Devica će biti veoma senzualna u krevetu a to je ono čime će Rak biti oduševljen. Rak traži svoju Devicu čitav život. Postoji čak element iznenađenja i misterije za oba znaka u ovoj emotivnoj vezi. Oni će se osećati jako srećno i zadovoljno kada su zajedno. Rak će želeti da nagradi svog partnera Devica na njenoj lojalnosti pa zajedno mogu izgraditi dom i porodicu. Oni će imati razumevanja jedno za drugo čak i kada se seksualna veza okonča, zasigurno će ostati prijatelji za čitav život.

Žena Rak i muškarac Devica: Žena Rak će sa nestrpljenjem očekivati viđanja sa muškarcem Devicom. On će biti vrlo pažljiv prema njoj i biće u stanju da razume svaki njen hir pa je Devica svakako jedan od retkih znakova Zodijaka sa kojim će se ženski Rak osećati sigurno još od prvog trenutka. Muškarac Devica će u svakom slučaju biti svestan potreba žene Raka što će doprineti da se on oseća još više "neophodnim" a taj osećaj mu u dubini duše stvara veliko zadovoljstvo. Seksualno, oni su u potpunoj harmoniji. Izgradiće uzvišeni odnos, biće jako posvećeni jedno drugom a između njih će buktati snažan plamen strasti. Učiniće sve kako bi partneru pružili zadovoljstva i učinili ga srećnim.

Muškarac Rak i žena Devica: Spoj ova dva horoskopska znaka biće praćen snažnim romantičnim nabojem. Muškarac Rak i žena Devica su u potunoj harmoniji. Moglo bi se reći da je ova veza božanski dar. Još od prvog susreta žena Devica zna da je Rak onaj pravi. Ona uživa u dubini njegovih misli i njegovom senzibilitetu. On je očaran posvećenošću i potrebom za  napredovanjem i usavršavanjem njegove partnerke Device. Rak se oseća potpuno sigurno i zadovoljno jer je ipak neko ko ima veliku sposobnost da uoči čak i minimalne razlike što je svakako jedan od glavnih razloga zbog čega je Devica izabrala baš njega. Sex predstavlja emocionalno savršenstvo. Žena Devica neće stati dokle god on bude duboko prepušten svojim fantazijama dok će on u krevetu biti jako pažljiv i detaljan prema njoj što će njoj obezbediti neverovatno zadovoljstvo.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Vaga

Rak i Vaga: Ovo dvoje mogu slučajno "naleteti" jedno na drugo a već idućeg dana stati pred matičara. Možda se to u prvi mah čini čudno ali je definitivno tačno kada su Rak i Vaga u pitanju. Nikada im neće biti dovoljno jedno drugog. Vaga će zaista puno ceniti onu nežnu, osetljivu stranu Raka. Veza će biti jako romantična, neretko će jedno od njih svog ljubavnog partnera iznenaditi poklonom, često će pričati kao deca. Sex će biti sjajan jer Rak može da svojom snažnom energijom podstakne Vagu kao retko ko drugi. 

Njihov susret biće jako vredan i nezaboravan i ima potencijal da preraste u srećan brak sa potomstvom. Rak mora da nauči od Vage kako da unapredi svoje veštine za uspeh u društvenom životu dok bi Vaga od Raka morala da nauči više o strpljenju i toleranciji. Njihove energije će biti jako skladno izbalansirane. Postoji dosta obećavajućih aspekta u ovom spoju kada su sex i ljubav u pitanju. Rak će stvoriti sjaj u Vaginim očima. Nemojte oklevati i biti neodlučni, doživite ovu vezu dok imate priliku. 

Žena Rak i muškarac Vaga: Žena Rak će prosto obožavati viđanja sa muškarcem Vagom. Ona će jako lako prepoznati da je njegov osnovni motiv da obezbedi harmoniju u vezi. To čini da se ona oseća sigurnom. Problemi koji se mogu javiti u vezi nastaju iz nesigurnosti žene Raka da će moći da izdrži pritisak i živi pored čoveka koji je nepopravljivi idelista i koji priželjkuje ljubavnu vezu sličnu onima iz najlepših ljubavnih romana. Ona nije ni približno toliko društvena kao njen izabranik. Nepovoljne okolnosti koje bi mogle da prate ovu kombinaciju znakova su da kod njih veoma retko dolazi do rešavanja problema jer njih dvoje imaju naviku da ćute o njima i da ih prosto guraju pod tepih. Što se seksa tiče, on će definitivno biti veoma nežan i romantičan, oba znaka su jako pažljiva u krevetu pa mogu da budu opterećeni u želji da jedno drugom pruže zadovoljstvo tako da kod njih samih ono može na kraju izostati.

Muškarac Rak i žena Vaga: Veza između ova dva horoskopska znaka zahtevaće dosta ulaganja i odricanja. U prvih par izlazaka muškarac Rak se može pokazati kao previše osetljiv pa neće želeti da se tako brzo prepusti ženi Vagi. Ovo može na nju delovati jako frustrirajuće jer je ona društveno veoma aktivna i energična i želi da uspostavi vezu u najkraćem mogućem roku. Muškarac Rak je potišten dok je žena Vaga društvena. On zrači emotivnom energijom dok ona zrači umnom. Još na početku upoznavanja trebalo bi da nastoje da prevaziđu ove početne razlike. Mogli bi da uživaju u magičnom seksu. Ona će se prepustiti poetskom načinu vođenja ljubavi njenog partnera dok će on biti obavijen njenom jakom ženstvenošću i tu će se osećati veoma sigurno.

     

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Škorpion

Rak i Škorpion: Ovo je idealna horoskopska kombinacija. Njih dvoje će biti u stanju da perfektno razumeju jedno drugo i pre nego što budu izašli na prvi sastanak. Oboje su vodeni znaci i krajnje su skladni u ljubavi i seksu. Kod njih   vrlo lako može da se desi da se veza za jedni noć pretvori u uspešan brak. Problem može da nastane ako Rak postane potišten. U tom slučaju će se Škorpija povući što može izgledati dosta sebično sa njene strane. Što joj se on više bude približavao situacija će biti sve gora i gora. Škorpija će morati da razume da je Rak mnogo osetljivijii nego što to izgleda a Rak bi trebao da prihvati činjenicu da je Škiorpija jako verna ali da su joj povremeno prosto neophodni trenuci privatnosti. Rak mora da bude dodatno oprezan i pažljiv sa njegovim osećanjima u noćima punog meseca. 

Škorpija će više uživati kada joj upućujete komplimente nego kada ste namršteni. Mesec je Rakov vladar dok Škorpionom vladaju planete Mars i Pluton. Energija koju uspostave između sebe uticaće da oni budu mnogo više zadovoljni i fizički atraktivni kada su zajedno nego što je svako od njih posebno. Škorpija će učiniti da se Rak oseća voljenim kao nikada pre dok će Rak pružiti Škorpiji svu pažnju koja joj je neophodna. Snažna kompatibilnost i lojalnost između njih biće dovoljna da prežive sve burne trenutke sa kojima se budu sretali. Brak će biti veoma uspešan. U suštini, to su osobe o kojima su i jedno i drugo celoga života sanjali. Ne mojte da propustite jedno drugo.

Žena Rak i muškarac Škorpion: Ovo je nebeski ljubavni spoj. Izraženo su emotivni i jako skladni kao par. Veza veoma brzo i dobro napreduje jer od početka osećaju snažnu privrženost i potrebu da se zaštitnički postave jedno prema drugom. Žena Rak je u stanju da razume potrebu muškarca Škorpiona za misterijom dok će on uvek moći da razume njene promene raspoloženja. Sex između ova dva horoskopska znaka predstavlja spoj dve duše na veoma visokom erotskom i duhovnom nivou. Muškarac Škorpija će uvek znati kada je njegova partnerka raspoložena za ljubavne igre, on će biti inicijator a ona će ga sa zadovoljstvom pratiti.

Muškarac Rak i žena Škorpion: Prve impresije žene Škorpiona i muškarca Lava nakom njihovog susreta izvesno će biti vrlo upečatljive. Kreativnost i senzualnost koja se rađa između ova dva znaka je nemerljiva, a veza je snažna i intuitivna. Žena Škorpija je intenzivnija. Što se duže budu viđali to će postajati više očigledno da su oni skloni velikim promenama raspoloženja, ali ih oboje iskazuju i podnose na potpuno drugačiji način. Kada se govori o seksu i muškarac Rak i žena Škorpion će se zaštitnički odnositi jedno prema drugom i samom ljubavnom činu će pristupati sa velikom pažnjom i dubokim osećanjima. Ne bi bilo čudo ako bi u ranoj fazi zabavljanja plakali tokom seksualnog odnosa jer su njihova energeska polja jako umrežena.

   

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Strelac

Rak i Strelac: Rak će u startu jasno razumeti Strelčevu potrebu da unapredi svoj život, činjenicu da ga učmalost i životna kolotečina deprimiraju i da mora da krene dalje. To je zapravo njegova prava priroda. On predstavlja neverovatno slobodan duh i prosto neće imati vremena da se "zaglibi" u emocionalu dramu ili pak preterano intenzivna osećanja. Međutim, ova dva horoskopska znaka će uspeti da pronađu nešto što će ih spojiti i moći će puno toga da nauče jedno od drugog. Srtelca će privući sigurnost koju uliva Rak, kao i njegova privrženost porodici dok će on Raka inspirisati i učiniti njegov pogled na svet znatno lepšim. Strelac sa Rakom vidi sex, romantiku i porodicu dok Rak sa druge strane u Strelcu vidi avanturu, optimizam i oslobađanje od depresivnosti. 

Problem u vezi nastaje kada Rak pokaže svoju sklonost da bude vidno neraspoložen. Strelac će pokušati da pronađe najbezbolniji mogući način da što pre pobegne kada Rak počinje da biva nametljiv. Rak bi mogao da pomisli da Strelac nije previše posvećen i zainteresovan. Baš te iste stvari koje su ih privukle jedno drugom na početku na kraju će ih i razdvojiti. Jaka privlačnost počinje da im dosađuje kako vreme bude prolazilo. Najbolja solucija za Raka je da bude prijatelj sa Strelcem u početku pa da u zavisnosti od toga kakav odnos budu izgradili kasnije možda pokuša nešto više.

Žena Rak i muškarac Strelac: Ova ljubavna kombinacija zasigurno predstavlja veliki izazov. Žena Rak se definitivno neće osećati sigurno u Strelčevim rukama jer on nije osoba koja joj to može pružiti. Međutim ukoliko prežive prvi sastanak mogli bi da stvore zadovoljavajući odnos. Muškarac Strelac želi igru otvorenih karata sa svojom ljubavnom partnerkpom pa očekuje da konačno upozna njenu pravu prirodu. Ona će se truditi da mu stavi do znanja da sigurnost u vezi ne podrazumeva zatočeništvo. Sex se sjajna avantura. Rak će biti očaran spontanošću i bezbrižnošću kojom njen partner nastupa u igri pod čaršafom. Strelca će privući Rakov zaštitnički pristup njemu.

Muškarac Rak i žena Strelac: Kada žena Strelac sretne muškarca Raka ona će još u prvi mah osetiti snažnu privlačnost i ubrzo zatim postaje svesna činjenice da joj se on uvukao duboko pod kožu pa će želeti da pokrene vezu što je moguće pre. Ako ona odluči da iskaže svoja osećanja odnos bi mogao postati zaista vredan truda. Žena Strelac je jako iskrena i nepopravljivi je idealista. Ona neće dvaput razmisliti pre nego što kaže šta oseća. Želi da istražuje svet i da pronađe istinu u sebi. Sa druge strane muškarac Rak će radije ostati u svom sigurnom i udobnom gnezdu jer nema taj nagon za putovanjem i istraživanjem. Takođe on veoma retko iskazuje svoja osećanja verbalno već zauzima zaštitinički stav prema svojoj partnerki. Oni u ovom odnosu uče značaj deljenja dubokih emocija i brige jedno o drugom. Kada veza preraste u seksualnu Strelac će jako napredovati kada je reč o pružanju sigurnosti partneru dok će on uploviti u jedan potpuno novi svet pod uticajem njene seksualne optvorenosti. 




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Jarac

Rak i Jarac: Ovde postoji mnogo više hemije nego što bi se u prvi mah moglo zamisliti. Rak je majka Zodijaka dok je Jarac otac. Oni su u stanju da izgrade veoma uzbudljiv i intenzivan odnos koji vremenom postaje sve stabiliniji i u kom jača seksualna privlačnost. Dele jako snažan osećaj obaveze prema porodici, poseduju disciplinu i radnu etiku i oboje pokazuju nagon za očuvanjem tradicionalnih vrednosti u odnosu na moderne. Misle veoma slično i mogu zajedničkim snagama da grade buducnost uz porodicu. Kroz njihov odnos uvek će se provlačiti velika želja za potomtstvom i stabilnošću porodice. 

Rak će doneti toplinu i iskrenost svom partneru dok je Jarac taj koji Raku donosi stabilnost i jako strasnu i intenzivnu ljubav. Problem može nastati u trenutku kada oba horoskopska znaka obuzme potištenost i loše raspoloženje. U tom slučaju Jarac bi mogao da digne ruke od ove veze i da ode negde daleko, dok i Rak ne bi ostao ravnodušan na ovu situaciju pa bi verovatno bio u potrazi za nekim ko bi mu mogao vratiti osećaj sigurnosti i pružio toplinu. Ova dva horoskopska znaka zajedno bi trebali da proniknu u definiciju strpljenja i tolerancije.

Žena Rak i muškarac Jarac: Ovo su dva suprotna horoskopska znaka koja će  zaista u vezi imati puno toga da nauče jedno od drugog. Ona će se oštro suprotstaviti autoritetu i pritisku koji oseća od strane muškarca Jarca. Njegovo držanje je veoma snažno ali je on ipak uplašen da bi njegova partnerka ukoliko bi on to dopustio mogla negativno uticati na njega tako što će ga  primoravati da ostvari bliži kontakt sa sopstvenim emocijama. Zajedno mogu izvući zaista puno iz ovog ljubavnog odnosa ukoliko su spremni da rizikuju. Što se tiče njihovog funkcionisanja u krevetu žena Rak će vrlo lako i sa velikim zadovoljstvom prepustiti kontrolu muškarcu Biku što je potpuno u suprotnosti sa onim što se događa van spavaće sobe. On će biti prosto oduševljen tom idejom i ona će za njega prestavljati izvor zadovoljstva i energije.

Muškarac Rak i žena Jarac: Čak i sami prvi susreti ova dva suprotna znaka Zodijaka mogu ispuniti njihove duše i priuštiti im snažan osećaj sreće. Njihova međusobna seksualna privlačnost je veoma ubedljiva a prostor za učenje životnih lekcija i napredak je nemerljiv. Žena Jarac baciće u vetar svoj urođeni oprez kada naiđe na muškarca Raka. Ona će u trenutku osetiti snažno emotivno jedinstvo sa njim i veoma dugo nakon toga je taj jak osećaj neće napustiti. Osetiće sposobnost da pliva u njegovom svetu imaginacije i duše. Kada je sex u pitanju oni su veoma svesni potreba svog partnera u krevetu i zaštitnički će se zauzimati jedno za drugo. U seksualnoj vezi jako brzo prevazilaze strast i krče put ka istinskoj, dubokoj ljubavnoj povezanosti.

   
Sledeći linkovi vodiće vas do stranica gde možete saznati do detalja na koji se način Rak slaže u krevetu sa Ovnom, Bikom, Blizancima, Vodolijom i Ribama:


Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Bik

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Blizanac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Vodolija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Rak i Ribe

   

   

Нема коментара:

Постави коментар