Странице

понедељак, 11. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Lav

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Lav

Lav i Lav: Ovo je zasigurno jedna veoma moćna ljubavna kombinacija. Kada se ova dva horoskopska znaka sretnu gotovo da ih više ništa ne može zaustaviti. Jačina kojom oni privlače jedno drugo je silna. Reč je o Vatrenim znacima a oni definitivno vole zajedničke ljubavne igre. Vatreni znaci su prirodno i veoma spontano međusobno kompatibilni. Kod njih je samo pitanje vremena kada će ih neverovatna međusobna privlačnost odvući u sobu. Postoji ogroman potencijal kada govorimo o njima ali je ipak 
poželjno uspostaviti neke granice i crte preko kojih se ne može još na samom početku veze u koliko oboje žele zajedničku budućnost. 

Iako su oboje po prirodi veoma pouzdani i odani postoji još jedan element, 
veoma karakterističan za Lava koji se nikako ne sme zanemariti a to je njegova velika tvrdoglavost. Problem u vezi može nastati kada jedan od partnera ne bude dovoljno hranio ego drugog. Oboje zahtevaju puno pohvala, pažnje i komplimenata tako da pre ili kasnije može doći do toga da jedan od partnera pomisli da je drugi Lav nakon svega preveliki zalogaj za njega. Takođe međusobne tajne i tračevi mogu se odraziti negativno kada je reč o ovoj horoskopskoj kombinaciji.


Mladi par u snažnom ljubavnom zagrljaju

U pitanju je bitka ega koja može da dovede do krajnosti, prve kada se među njima javlja takmičarski duh i druge pozitivnije, kada veza prerasta u romansu. Ovaj par je nežan i odan ali i dosta neugodan kada je u pitanju ispoljavanje ljubavi. I muškarac i žena Lav će definitivno uživati u međusobnoj predanosti i neobuzdanoj romansi, što definitivno ova veza sa sobom nosi. Oboje će žudeti da od svog partnera čuju kako su oni posebni, sjajni i najlepši na svetu. Što se tiče njih dvoje u krevetu uvek će im mogućnost privlačenja pažnje javnosti biti ispred same ljubavi. Uživaju u jako kreativnim igrarijama menjanja uloga u krevetu i glasnom seksu u kome je doživljavanje vrhunca frekventno. Za njih dvoje ne postoje trenuci dosade.





Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Devica

Lav i Devica: Komunikacija između njih će biti na zavidnom nivou i oni će biti u mogućnosti da veoma dobro razumeju jedno drugo. Lav će prosto obožavati um Device dok će ona želeti da zavede svog Lava pred svima. Snažna privlačnost između njih se jako brzo rasplamsava i prerasta u romantičnu vezu. Devica će se uvek naći Lavu, i u dobrim ali i u ne baš tako sjajnim vremenima. Seksualna i romantična kompatibilnost biće snage vulkana. Ovo je posebno dobra kombinacija za sex i ljubav. 

Privrženost porodici i lojalnost će 
njih dvoje održati zajedno. Lav ne sme ni u kom slučaju da igra nekakve igre uma sa Devicom jer bi za to mogao da plati veoma visoku cenu. Devica će morati da pokaže visok nivo strpljenja i tolerancije prema Lavu kako bi on bio zadovoljan njihovim odnosom. Tajne i neverestvo mogu prouzrokovati dugoročne posledice po oboje. Snažna  međusobna privlačnost trebala bi da bude faktor koji će ih održati na okupu. Lav će biti osoba koja će doneti tajne u vezu dok će Devica biti ona koja će iznova paliti plamen ljubavi kada on bude počinjao da se gasi.

Žena Lav i muškarac Devica: Ovo bi mogla da bude jedna zaista neobična ljubavna kombinacija s obzirom na to to da žena Lav sigurno predstavlja najnarcisoidniji znak Zodijaka dok za muškaraca Devicu vlada mišljenje da je definitivno najskromniji od svih dvanaest horoskopskih znakova. Ipak, privlačnost između njih je neosporna i to je ta velika vrednost ovog odnosa. Žena Lav ima ogromnu potrebu za komplimentima i velikom pažnjom od strane svog partnera dok će muškarac Devica biti jako zadovoljan i kada ostane malo po strani brinući o najnovijim detaljima kreativnog nagona svoje lepše polovine. 


Lav će biti jako deprimiran i veoma oštro i transparentno će pokazati svoje nezadovoljstvo u slučaju da dobije bilo kakave kritike od svog ljubavnog partnera pa bi Devica trebalo da pronađe način da se od istih uzdrži. Seksualni odnos biće očaravajući. Žena Lav će uživati u pažnji muškarca Lava koja ide do najsitnijih detalja, dok će on takođe biti zadovoljan samom činjenicom da pored sebe ima jednu takvu osobu koju on svakako zaslužuje.


Muškarac Lav i žena Devica: Kod ljubavnog spoja ova dva horoskopska znaka  zaista bi moglo da bude dosta razmimoilaženja, nesuglasica pa čak i neodmerenih reči u prvim susretima ali je činjenica da među njima ima dovoljno hemije i da će oni veoma lako uspeti da prebrode sve te sitne probleme i da zakorače u veoma uspešnu emotivnu vezu. Žena Devica predstavlja oličenje morala i vere dok je muškarac Lav ekstravagantan. To je u stvari suštinska razlika između njih pa ako žena Devica pokaže zrelost i prihvati njegovu potrebu da bude "potapšan po ramenu" a muškarac Lav bude bio spreman da zanemari njeno "perfekcionističko gunđanje" upoznavanje bi moglo da preraste u veoma skladan, komplementarni odnos. Seksualne varnice će leteti svuda oko njih s obzirom na to da će žena Devica u potpunosti uživati u igri pod čaršafom jer je muškarac Lav definitivno taj koji će joj oduzeti dah i pomutiti razum. Muškarac Lav biće očaran beskrajnim romantičnim projektovanjem svoje izabranice.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Vaga

Lav i Vaga: Vaga je horoskopski znak koji je pod direktnim uticajem Venere, samim tim ona je posebno atraktivna za Lava. Lav takođe jako ceni šarm i lepotu kao i društvenu samilost koju Vaga poseduje. Oni će se jako puno smejati i zajedno doživeti mnogo trenutaka ispunjenih toplinom. Njihov odnos izgledaće kao danonoćna zabava. Lav donosi muziku i romantiku u život Vage dok će ona ceniti dramatiku i seksipil koje Lav sa sobom nosi. Međusobna privlačnost može da dovede do braka. Vaga bi nakon nekog vremena mogla da dođe do zaključka da je posesivnost Lava pomalo ekstremna za njen ukus. Ovaj odnos gotovo zasigurno ne ostaje na nivou sa početka veze tako da vremenom ili postaje bolji ili definitivno doživljava krah. Kada je reč o seksu, između njih postoji potencijal koji je na zavidnom nivou. Lav će pomoći Vagi da postane bolja. Kako vreme bude odmicalo pitanje braka će se sve češće postavljati.

Žena Lav i muškarac Vaga: Ova dva znaka predstavljaju odličan ljubavni spoj, društveno veoma aktivan i prepun romantičnih uzbuđenja. Ženu Lava očaraće neverovatan šarm i duhovitost muškarca Vage dok je on izazvan dominacijom kao i raskošnom, razuzdanom seksualnošću žene Lava. Prilikom izlazaka i jedno i drugo potrudiće se da izgledaju što bolje. To pozitivno utiče na njih jer pojavljivanje u javnosti oboma puno znači. U spavaćoj sobi kao i izvan nje žena Lav ima potrebu da bude dominantna pa bi radi očuvanja harmonije muškarac Vaga toga morao da bude svestan. Tu ne bi trebalo da bude većih problema naročito kada se ugase svetla jer će on biti srećan da se prepusti njenoj zavodničkoj seksualnoj energiji. Muškarac Vaga nikada neće znati sa sigurnošću šta može da očekuje od svoje princeze a ona će voleti njegovu socijalnu i intelektualnu energiju. On istinski prepoznaje lepotu u njenoj kreativnosti.

Muškarac Lav i žena Vaga: Ovo je jako zabavna emotivna kombinacija. Žena Vaga biće obasuta uzbuđenjem izazvanim neverovatnom hrabrošću kojom se muškarac Lav razmeće. On će biti ponosan na sebe i neće se ustručavati da pokaže sve svoje kvalitete, naročito kada se u blizini nalazi neka lepa žena. Vaga je jako šarmantna, društveno je veoma angažovana i odaje utisak kao da poznaje svakoga. Muškarac Lav definitivno obožava kada mu se posvećuje pažnja a pošto ga Vaga u potpunosti zadovoljava na tom polju, ona čini da on izgleda još ispunjenije u očima drugih. Oni predstavljaju kako društveno tako i fizički jako skladan par. Intimni odnosi postaju vremenom sve bolji i bolji. Srdačni susret pretvara se u vrelu romantičnu noć punu nemerljivih zadovoljstva za muškarca Lava i ženu Raka. Ona će voleti njegove fizičke veštine a on će joj ih sa velikim zadovoljstvom demonstrirati u krevetu.

          

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Škorpion

Lav i Škorpion: Ovo je jedna jako moćna ljubavna kombinacija. Sila privlačnosti između njih je neosporna te kada se ova dva znaka spoje neće im biti potreban bilo ko da im kaže šta treba da rade. Lav je vatreni znak a Škorpija obožava da se igra sa vatrom. Vatreni znaci po svojoj prirodi vole vodene znake pa ostaje samo pitanje vremena kada će se ova dva magično atraktivna znaka spojiti u jedno.

Ovaj spoj bi zaista mogao dosta dobro da funkcioniše ali je poželjno da se granice preko kojih se ne može uspostave još na samom početku ukoliko oboje žele vredan i ozbiljan odnos. Oba znaka stoje čvrsto, sa obe noge na zemlji i teško da će bilo šta učiniti a da pre toga nisu temeljno izanalizirali postojeću situaciju. Iako su oboje jako odani i pouzdani partneri tvrdoglavost koja je zajednička osobina oboma može na kraju biti kamen spoticanja. Problemi se mogu intenzivirati u slučaju da Škorpion ne hrani dovoljno Lavov ego jer ovaj znak zahteva stvarno puno ljubavi i pažnje.

I sam Škorpion će okrenuti leđa vezi i otići u slučaju da se pojave problemi u spavaćoj sobi. Pokušajte da od dva pojedinca koja se međusobno takmiče napravite pobednički tim. Ako ostanete fokusirani ka prijateljstvu i vernosti izaći ćete iz gotovo svih situacija kao pobednici. Postoji neophodni potencijal da jedno sa drugim pronađete ljubav i stvorite novac. Lav neće otkrivati sve svoje seksualne tajne Škorpiji.

Takođe, postoje dobre šanse da njih dvoje ostvare tajnu ljubavnu vezu. Vatra treba povremeno vodu. Kada se upoznaju kreće igra na sve ili ništa. Ili se zaljubljuju jedno u grugo i stupaju u brak ili postaju seksualni partneri i neprijatelji do kraja života. Oni su strastveni, posvećeni i intenzivni ljudi koji mogu odgovarati jedno drugom u gotovo svim aspektima života. Samo vreme može da da konačnu ocenu da li njih dvoje imaju sve što je potrebno za stvaranje velike, trajne ljubavi. Škorpiju očekuje neverovatan sex sa Lavom, a i sam Lav biće zaintrigiran tajnim znakovima koje Škorpija šalje, kako će se to kasnije razvijati potpuno zavisi od oboje.

Žena Lav i muškarac Škorpion: Ovaj spoj definitivno predstavlja jako moćnu ljubavnu kombinaciju uz tendenciju za trenutke drame i preterivanja. Ni muškarac Škorpija kao ni žena Lav  ne znaju šta znači reč kompromis. Škorpija nema puno strpljenja za jako izraženi ego žene Lava dok ona neće pokazivati puno tolerancije za tajne muškarca Škorpije. Ona želi da bude centar njegovog sveta što joj neće tako lako polaziti za rukom s obzirom na to da on ima potrebu za slobodom. Sex između njih dvoje može da bude opsesivan i jako intenzivan. Oni prosto fizički proždiru jedno drugo, jedne noći mogu biti malo grublji, druge nešto nežniji i razigraniji. Ovde sigurno neće biti sredine, igraće se na sve ili ništa.

Muškarac Lav i žena Škorpion: Žena Škorpija bi mogla da ima zaista dosta problema u zabavljanju sa muškarcem Lavom. U osnovi ona će pokazati malo strpljenja za ego svog emotivnog partnera i ta činjenica će je izluđivati. Realno posmatrano, to nikako ne može da bude savršeni ljubavni spoj. Muškarac Lav neće moći da razume gordu stranu svoje partnerke. Ona ceni njegovu lojalnost i razume njegov ponos ali će ga zaista u retkim slučajevima  iznenaditi komplimentom. Škorpija će naučiti Lava da posmatra dublje stvari i čita između redova dok će on nju naučiti kako da se opusti i dobro zabavi. Seksualno, tu postoje izražena privlačnost i uzbuđenje. Žena Škorpija će se  osećati manje intenzivno a više razigrano kakav je inače i njen muškarac Lav kada se ugase svetla.   

       

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Strelac

Lav i Strelac: Ono što će Strelca privući Lavu je njegova divlja strana i intenzitet. Oboje vole da se igraju sa vatrom i neće se libiti da upotrebe laskanje da dođu do konačnog cilja koji je neretko i sex. Oni predstavljaju definitivno sjajan spoj, i kao prijatelji i kao ljubavnici ubrzo postaju jedno. Neviđena privlačnost koja se javlja između njih može veoma lako dovesti do dugoročne veze. Pozitivna energija i ljubav prema životu uticaće na njihov odnos a oni će se puno smejati i uživati u njemu. Deca i životinje će takođe zauzeti jako važno mesto u ovoj vezi. Konačno su Strelac i Lav jedno u drugom pronašli nekoga kompatibilnog po snazi kako u spavaćoj sobi tako i izvan nje. Sex može biti eksplozivan i predtavljati glavni razlog da se stalno vraćaju jedno drugom. Njihovi prijatelji će se složiti da zajedno izgledaju  potpuno perfektno. Ukoliko ste u potrazi za očaravajućim seksom slobodno možete da prestanete da tražite, ovo je vaš  jackpot.

Žena Lav i muškarac Strelac: Ovo je sigurno dobitna ljubavna kombinacija. To je susret dva vatrena znaka pa igra zavođenja između muškarca Strelca i žene Lava nikada neće potpuno prestati. Ona će prosto obožavati sposobnost Strelca da održi korak sa svojom energijom i njegov inspirativni optimizam. Muškarac Strelac ostaje očaran "kreativnom iskrom" i energijom žene Lava za zabavom i igrom. Zajedno, oni ispisuju veoma zanimljivu životnu ljubavnu avanturu. Sex je hrabar i avanturistički. Žena Lav je oduševljena iskrenim i otvorenim pristupom njenog muškarca Strelca u ljubavi i seksu. Strelac je po svojoj prirodi bezbrižan a Lav je zaljubljenik u zabavu tako da će ova veza sigurno biti erotski jako intenzivna. Oboje će uživati u uzbuđenju vođenja ljubavi na javnim i "taboo" mestima, i to iz čiste zabave.

Muškarac Lav i žena Strelac: Ovo je još jedan ljubavni spoj gde se sa sigurnošću može reći da će partneri međusobno pobuđivati svoje energije. I žena Strelac i muškarac Lav znaju šta znači živeti život punim plućima i oboje igraju čvrsto. Zaljubiće se jedno u drugo gotovo uz put. Ona će inspirisati svog partnera svojom mudrošću i širokom vizijom života. Sa Lavom Strelac postaje svestan da postoji svet izvan sfere njegovog ogledala. Za uzvrat on će nju naučiti šta je to vrednost koju stvara ponos izazvan nečijom kreativnošću i kako se ljudima pristupa sa puno posvećenosti i ljubavi. Između sebe razmenjuju filozofske poglede o odnosu između muškarca i žene i maštaju o zajedničkim avanturama. Kada njihova veza preraste u seksualnu prosto neće biti kraja pažnji i iznenađenjima koje će oni jedno drugom pružati. Žena Lav će biti veoma zadovoljna ovom vezom izražavajući se pohvalno o pažnji i ljubavnom umeću njenog partnera čineći ga jako ponosnim dok će on zaveslati kroz njen život sa puno razumevanja i ljubavi.               
 



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Jarac

Lav i Jarac: Jarac je naprosto fasciniran Lavom tako da između ova dva horoskopska znaka postoji veliki potencijal za trajnu ljubavnu vezu. Disciplina i naporan rad u krajnjem slučaju mogu odigrati veoma važnu ulogu u približavanju i vezivanju njih dvoje. Lav treba da postane svestan činjenice da skrivene namere ili bilo kakve manipulacije jednostavno ne postoje kada je Jarac u pitanju. On mora da zaboravi na ljubomoru, neiskrenost ili bilo kakve igre uma ili će zauvek izgubiti Jarca. Jarac pokazuje svoju sklonost ka načinu života gde značajnu ulogu zauzima prestiž ali je kao vino - što više sazreva postaje sve bolji i bolji. 

Lav mora da pronađe načina da shvati koliko uspeh igra važnu ulogu u  životu Jarca, dok bi Jarac morao da zauzima malo mekši i ležerniji pristup u analizi ponašanja Lava. Sve u svemu scenario je što se sexa tiče veoma obećavajući. Značajna uloga u daljem napredovanju njihovog odnosa je u rukama Jarca. Lav bi mogao da iskaže odbojnost ka pomalo napetom odnosu Jarca prema seksu i novcu. U tom slučaju Lav bi mogao da se okrene i nestane dok Jarcu ne bi bilo jasno šta se zaista dogodilo.  

Žena Lav i muškarac Jarac: Spoj ova dva horoskopska znaka zahteva dosta odricanja i rada s obzirom na to da se na prvi pogled čini da muškarac Jarac i žena Lav nemaju apsolutno ništa zajedničko osim snažne seksualne privlačnosti. Lav se neće osećati najprijatnije uz prilično rezervisan i dosta trezven pristup životu koji zagovara Jarac. On smatra da je žena Lav prenametljiva i seksualno upadljiva u javnosti. Zapravo, Jarac duboko u sebi obožava tu osobinu Lava jer to je ono što rasplamsava njegovu maštu i žudnju za njom. Kada jedanput Jarac uspe da se oslobodi, opusti i rastereti problema a Lav pokaže svu svoju posvećenost njenom partneru oni mogu postati fenomenalan par. U tom slučaju mogu veoma lako da dođu do stabilnosti, ugleda u društvu i slave. U seksu takođe uspostavljaju veoma stabilnu i jako kreativnu vezu.

Muškarac Lav i žena Jarac: U početku se stiče utisak da njih dvoje nemaju apsolutno ništa zajedničko u svojim životima. U prvih nekoliko viđanja može doći do lakših nesporazuma i njihova veza će zahtevati izvesni rad na prevazilaženju evidentnih razlika koje postoje među njima. Međutim, kada jednom uspeju da otklone sve nedoumice mogu uspostaviti jako ozbiljnu ljubavnu vezu. I žena Jarac i muškarac Lav iznad svega žele poštovanje i divljenje svog emotivnog partnera. Ipak, oni to žele iz potpuno različitih razloga. Ona želi da njima dobije potvdu svog uspeha a njemu su oni potrebni jer on na taj način hrani svoj ego. Jednom kada nauče da cene jedno drugo, sve ostalo će biti lako. Sex će biti veoma pažljiv i kreativan. Zajedno, žena Jarac i muškarac Lav uzimaju ljubav jako predano i ozbiljno.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Vodolija

Lav i Vodolija: Ovo može biti veoma izazovan i uzbudljiv odnos. Lav i Vodolija su zanimljiva kombinacija strasti, prijateljstva i seksualnosti. Jednostavno, njima dvoma nikada neće biti dosadno. Druženje sa velikim brojem ljudi i javna dešavanja će delovati stimulativno na njihov odnos. Vodolija i Lav  ispisuju jako zanimljivu ljubavnu romansu i imaju veoma aktivan seksualni život. Vremenom, njihov odnos se razvija a oni možda neće biti ni svesni da su "ludo" zaljubljeni jedno u drugo. Lav treba da nastoji da misli što pozitivnije o njihovoj vezi dok Vodolija treba da komplimentima nagradi Lava za njegov veliki trud i iskrene osmehe. Vodolija bi mogao da donese duhovnost u život svog partnera a to bi bio veliki korak napred za Lava. Postoji veliki potencijal za strasnu seksualnu vezu.

Žena Lav i muškarac Vodolija: Suprotnosti se privlače. Ova ljubavana kombinacija će naučiti muškarca Vodoliju i ženu Lava istinskom smislu ljubavi ukoliko oboje budu pokazali dovoljno spremnosti da prevaziđu inicijalne razlike i malo omekšaju svoje inače jako čvrste stavove. Iz ove veze žena Lav će naučiti kako da se prepusti i prihvati ljubav a pritom potisne svoj ego iz tog procesa. Takođe, ona uči jednom za svagda vrednost i značaj kršenja pravila dok muškarac Vodolija u ovom odnosu uči da pruži ljubav kreativno i strasno umesto mentalno. Sex između njih će biti veličanstven, na trenutke pomalo buntovnički. Njih dvoje definitivno nisu samo seksualni partneri, povezivaće ih puno u prvi mah možda neočekivanih stvari. Muškarac Vodolija je spreman na sve a ta njegova pomalo lucidna crta će probuditi strast i kreativnost njegove partnerke, žene Lava.

Muškarac Lav i žena Vodolija: Veza između žene Vodolije i muškarca Lava vrlo lako bi mogla da se pretvori u bitku dokazivanja ko je od njih dvoje uticajniji i značajniji. Ipak s obzirom na činjenicu da se suprotnosti privlače njih dvoje će definitivno biti jedno drugom vrlo atraktivni. Žena Vodolija žudi za vidljivim društvenim značajem dok muškarac Lav očekuje konačno priznanja za njegove individualne sposobnosti. Oba znaka su u stanju da vole i da budu voljeni ali ipak muškarac Lav mnogo više posmatra ljubav na ličnom nivou dok žena Vodolija primarno razmišlja o ljubavi koja proističe iz njene saosećajne prirode. Što se sexa tiče oni moraju da zajedno naporno rade na tome da plamen strasti ne bude ugašen. Svaki od ova dva znaka sam za sebe predstavlja silu na koju se može računati ali kada se nađu u krevetu razlozi njihove jedinstvene drame u zabavljanju postaju veoma lako uočljivi.

  
Da bi ste saznali šta sve može da se očekuje kada govorimo o slaganju Lava u krevetu sa Ovnom, Bikom, Blizancima, Rakom i Ribama posetite sledeće linkove:

  

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Bik

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Blizanac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Rak

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Lav i Ribe


 
    

Нема коментара:

Постави коментар