Странице

недеља, 3. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Bik

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Bik

Bik i Bik: Ova dva znaka zajedničkim energijama mogu steći novac, moć i porodicu. Na žalost, ne postoji izražena fizička privlačnost ili jaka senzualnost u ovom spoju. Međutim, može se reci da je to jako zahvalna, tj. korisna kombinacija, koja može imati kako kratkoročni tako i dugoročni potencijal. Ukoliko sretnete Bika i on vam se jako svidi postoji velika šansa da vam se dogodi da pre nego što toga i sami budete svesni osetite da ste ludo zaljubljeni ili u najmanju ruku duboko povezani na seksualnoj ravni. Seks može veoma lako da vas transformiše i da vas učini da budete opsednuti Bikom. Oni obožavaju predigru i intimne izazove. Odanost, senzualnost i duboka intimna povezanost će biti ono za čime ćete oboje konstantno tragati. Međutim, preispitajte sebe i dobro razmislite da li ste zaista istinski zaljubljeni da se ova veza ne bi pretvorila u veoma neprijatno i bolno iskustvo.


Vreli zagrljaj jednog divnog ljubavnog para


Spoj u ljubavi između ova dva horoskopska znaka definitivno je božanski senzulan. Lagan i izazovan seksualni ples vodiće muškarca i ženu Bika do neslućenih granica zadovoljstva. I žena Bik i muškarac Bik su po svojoj prirodi jako tvrdoglavi pa i najsitnije nesuglasice mogu veoma lako da dovedu do žučnih rasprava. Međutim pozitivna stvar je to što oboje dele snažan sistem vrednosti u kojem lojalnost zauzima dosta visoku poziciju pa je malo verovatno da će jedno drugo žestoko povrediti preljubom. Oboje znaju da uživaju u malim stvarima koje život nosi i spremni su da naporno rade i da se žrtvuju za njih. Savršena noć za ženu i muškarca Bika obuhvata nežnu masažu, međusobno hranjenje slatkišima u krevetu i pružanje rezličitih vrsta pažnje čitavu noć. 



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Blizanac

Bik i Blizanac: Bik je veliki zaljubljenik u izazove a Blizanac je veoma seksualno privlačan Biku. Pod uticajem vladajuće planete Merkur Blizanac ima i lepotu i inteligenciju. Bik je pod snažnim uticajem elementa Zemlje. On je jako realan, sa obe noge je na zemlji i treba sigurnost koju mu Blizanac možda ne može pružiti u budućnosti. To za Bika može da predstavlja veoma snažnu tačku razdora. Postoji potencijal dokle god postoje varnice između njih, dramatični razlazi, odvajanje na izvesno vreme i ponovno vraćanje jedno drugom u zagrljaj. Da bi ova kombinacija horoskopskih znakova opstala duže Bik će morati da pruži puno slobode Blizancu, dok će Blizanac morati da "snizi ton" i da pokuša da pruži sigurnost Biku. Za najuspešniji ljubavni odnos         Bik bi trebao da ostane večna misterija za Blizanca. Što se samog seksa tiče tu nema sredine, u pitanju su isključivo ekstremi, biće ili grozan ili pak neverovatan. Sex za jednu noć može ostaviti jak utisak. Ukoliko žele ozbiljnu, dugu vezu oba znaka biće prinuđena na brojne kompromise.

Žena Bik i muškarac Blizanac: Žena Bik je neposredna, zavodljiva i veoma seksi dok je muškarac Blizanac jako pametan ali i promenljiv. Za njega može biti značajnija mentalna od fizičke stimulacije. U sexu, muškarac Blizanac može steći utisak da je njegova partnerka, žena Bik previše nametljiva i prečesto raspoložena za akciju dok ona vrlo često misli da njen intimni partner previše priča a premalo "radi". Ovo bi mogao da bude zaista jako dobar ljubavni spoj ukoliko je ona spremna da uči o igrama zavođenja i kreativnosti u krevetu, dok on mora da nastoji da pronađe način da uživa u trenutcima koje provode zajedno umesto da mu misli "lutaju" naokolo. Spremnost Bika na duže razgovore zarad unapređivanja odnosa i ostvarivanja bliskosti i nastojanje Blizanca da ispolji mnogo više fizičkih emocija učiniće da ljubavna igra između ova dva horoskopska znaka bude jako stimulišuća.

Muškarac Bik i žena Blizanac: Žena Blizanac će sa velikim nestrpljenjem isčekivati sastanak sa muškarcem Bikom. Njegova ideja o savršenom ljubavnom sastanku sastoji se od izležavanja na krevetu ispred televizora ili od dugog sedenja u nekom od restorana. Ona u ovoj vezi žudi za mentalnom stimulacijom. Muškarac Bik je daleko praktičniji od njegovog, možda malčice površnog i dosta promenljivog ljubavnog partnera Blizanca pa bi te razlike svakako mogle da stvore velike probleme u vezi. Međutim kada je sex u pitanju, stvari se zapravo prilično lepo odvijaju. Ona će ispričati svom partneru tačno ono što želi u krevetu, naravno sa puno detelja. On će je slušati sa punom pažnjom i biće srećan da može da ispuni njene želje- iznova i iznova.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Rak

Bik i Rak: Bik je definitivno znak koji će ispuniti sve tajne seksualne fantazije Raka. Ova horoskopska kombinacija je savršena za romansu i sex. Oboje su jako emotivni, senzualni i spaja ih sklonost ka porodici. Oba znaka će vrlo lako zaboraviti i preći preko svih prethodnih veza kada je iznenada sretnu i nađu u ljubavi. U tom spoju Rak će konačno naći nekoga kome će moći da pruži pravi intenzitet ljubavi što mu sa prethodnim partnerima nikada nije polazilo za rukom. Oni će zajedno puno proputovati i jako se dobro zabavljati.
Strast ka muzici i senzualno uzbuđenje uvek će biti evidentni u njihivoj međusobnoj privlačnosti. Bik voli Rakovu dubinu pa će učiniti skoro sve da zadrži naklonost ovog za njega jako seksi i gotovo hipnotišućeg znaka. Seks ih može ostaviti bez reči pa krevet definitivno može biti mesto gde će oni vrlo lako rešiti sve svoje nesuglasice. Seks će biti ono što će ih privući dok će ih zapravo ljubav držati zajedno. Bik će morati da nekako ukroti tu svoju jako izraženu tvrdoglavost da se Rak ne bi osetio zanemarenim i postao neraspoložen i potišten. U ovoj vezi Rak treba da ima stabilizujući uticaj te može da unese neku vrstu lečenja u ljubavni život svog Bik-a.

Žena Bik i muškarac Rak: Žena Bik momentalno će biti privučena od strane muškarca Raka jer će snažno osetiti da je upravo Rak taj koji joj može pružiti sigurnost koja joj je potrebna. Muškarac Rak će prosto obožavati lojalnost i istrajnost svog partnera, žene Bika. Ova ljubavna kombinacija bi oboma mogla da pruži seksualno blaženstvo. Ona će znati da ceni njegovu potrebu i želju da je zaštiti. Muškarac Rak je očaran pohotnošću, seksipilom i stabilnošću svoje izabranice i načinom na koji ona to iskazuje. Ona prepoznaje i razume njegove najsenzualnije emocije. Sex između njih biće jako nežan i požudan i oboje će u njemu uživati. Njihova intuitivna povezanost je jako snažna pa će se oni razumeti i bez mnogo reči.

Muškarac Bik i žena Rak: Ljubavni spoj ova dva horoskopska znaka zapisan je u zvezdama. Oni su snažno povezani kako na fizičkoj tako i na emocionalnoj  ravni pa će biti sposobni da veoma dobro razumeju jedno drugo intimno. Njihova intuitivna povezanost omogućiće im da međusobno neće biti puno nesuglasica. Savršeni sastanak za njih će podrazumevati egzotičnu hranu i udobnost u kombinaciji sa luksuzom jer su oboje zaljubljenici u hedonizam. Seksualno oni će predstavljati okean ljubavi i erotike. Žena Rak osloniće se na svoj instinkt da bi spoznala način kako da zadovolji svog muškarca Bika u krevetu dok će joj on uzvratiti nežnošću i pažnjom. Ovaj par podjednako uživa i kada prima i kada daje.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Lav

Bik i Lav: Lav sa Bikom pronalazi strast i senzualnost. Ova dva znaka će se sjajno zabavljati i međusobno deliti snažno prijateljstvo. Oni će imati veoma slične ideje kada je sex u pitanju što je jako dobro za početak. Lavu će se Bik jako dopasti gotovo na prvi pogled. Bik će biti veran svom partneru Lavu bez obzira na izazove i različita iskušenja kroz koje će zajedno prolaziti. U ovoj ljubavnoj kombinaciji Lav bi trebao da se oseća sigurnim. Biku je nezavisnost koja krasi Lava jako atraktivna. Ovo je svakako jako vredna kombinacija koja ima kako kratkoročni tako i dugoročni potencijal. Ljubav će se desiti tako brzo i spontano da ni oni sami u prvi mah toga neće biti svesni. Bik je posvećen i jako senzualan. Lav će imati veliko poverenje u Bika i uvek će ga smatrati za svog iskrenog prijatelja. Kroz ovaj odnos naučićete mnogo više o sebi samima.

Žena Bik i muškarac Lav: Žena Bik i muškarac Lav mogu predstavljati veoma dobru ljubavnu kombinaciju ali samo u slučaju da oboje pokažu dovoljno volje i želje da se odupru i popuste pred svojim tvrdoglavim ispadima i počnu mnogo više da cene jedno drugo. Ona iznad svega želi lojalnost i fizičku ljubav a on od svoje izabranice želi da čuje da je najbolji čovek na celom svetu. Žena Bik bi zaista mogla da ima velikih poteškoća sa svojim partnerom jer će joj možda biti teško da podnese njegov jako izraženi ego. Muškarac Lav je jako strastven i izvesno je da će se pokazati kao postojan i jako darežljiv ljubavnik kada dođe do igre pod čaršavom ali se taj plamen lako može ugasiti ukoliko se on oseti zapostavljenim od strane svoje partnerke.

Muškarac Bik i žena Lav: Muškarac Bik i žena Lav predstavljaće jako interesantan ljubavni spoj. Veza između njih dvoje je moguća ali je problem u  tome što ni jedno ni drugo neće poželeti da planira budućnost sa svojim partnerom. Žena Lav može biti privučena materijalnim sredstvima svog partnera jer ona voli da živi ekstravagantno. Muškarac Bik neće deliti isti sistem vrednosti sa svojom partnerkom pa se lako može desiti da se njemu ne svidi njen pomalo rasipnički način ponašanja. Sex je blag i jako senzualan. Bik će potpuno uživati u strasti kojom njegova partnerka zrači, dok će ona biti veoma srećna i zadovoljna da svom partneru pruži nezaboravno ljubavno iskustvo. On će je kupiti svojom senzualnošću.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Devica

Bik i Devica: S'obzirom da su oba znaka pod uticajem Zemlje oni će deliti sposobnost da međusobno komuniciraju i razumeju jedno drugo intuitivno. Komunikacija između njih vremenom postaje sve bolja i bolja i tako čini odnos mnogo vrednijim. Biće u stanju da jako dobro razumeju ciljeve i planove za budućnost svog partnera. Postoji nepisano pravilo da jednom uspostavljena veza između ova dva znaka veoma teško biva prekinuta. U seksu će jedno drugom pružati tačno ono što predstavlja njihove instinktivne želje i potrebe. Prosto ništa ne može krenuti u lošem smeru kada je ova astrološka kombinacija u pitanju. Jaka privlačnost i lojalnost zadržaće ovaj par zajedno. Jedino neposredni uticaj bliskih rođaka može da dovedu do manje pometnje i nesuglasica između njih. Usresredite se na unapređivanje svoje sopstvene ličnosti, na taj način ćete unaprediti ovaj odnos i imaćete partnera za čitav život.

Žena Bik i muškarac Devica: Žena Bik u startu će biti privučena načinom intelektualnog uzemljenja muškarca Device dok će on obožavati njenu praktičnu i nepokolebljivu ličnost. Ovo je, po mnogo čemu odličan spoj. Seksualno, ova dva zemaljska znaka će uživati, prosto "proždirući" jedno drugo. Senzualnost žene Bika stopiće se sa velikom pažnjom kojom muškarac Devica pristupa detaljima tako da u ovom spoju definitivno niko neće biti zanemaren te će zajedno istinski uživati u seksualnim igrama. Možda neće biti preterano pompezna, praćena "vatrometom" ali ova ljubavna kombinacija svakako ima jako dugoročni potencijal. Žena Bik će učiti svog muškarca Devicu da veruje svojim čulima dok će on nju učiti beskrajnim tajnama ljudskog uma.

Muškarac Bik i žena Devica: Ovo je definitivno odličan ljubavni spoj. Žena Devica će još od prvog sastanka do detalja imati plan kako bi ova veza trebalo da izgleda u budućnosti dok će muškarac Bik učiniti sve što je u njegovoj moći da ne sruši snove svoje izabranice. Devica je jako komunikativna i ona je u ovoj vezi ta koja pokreće dok on nastoji da bude mnogo više od "povučenog" tipa osobe. Postoji neka tajna povezanost između njih tako da ponekad nije potrebno trošiti reči da bi Devica znala šta to njen ljubavni partner voli i očekuje od nje. Stvari će posebno dobro funkcionisati što se seksa tiče. Žena Devica je perfekcionista, to definitivno važi za nju i kada je sex u pitanju. Muškarac Bik je više zainteresovan za uživanje u fizičkim zadovoljstvima umesto brige o tačnoj formuli za savršenim seksom. Ipak, oni nekako mistično povezuju svoja tela i uživaju u svakom trenutku.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Vaga

Bik i Vaga: I Bik i Vaga su pod uticajem planete lepote - Venere. Prirodna lepota i socijalna samilost Vage su upravo one osobine koje Bik želi da pronađe kod svog partnera. Oni veoma slično razmišljaju i jako cene lepotu i ugled. Veza između njih će biti veoma fino izbalansirana. Bik Vagi pruža materiju i intenzitet. Vaga je ta koja će svojim optimizmom i vedrim pogledom na svet "podići" Bika i dati mu vetar u leđa u teškim životnim situacijama. Bikovo mračno raspoloženje može se ponekad činiti Vagi previše ekstremno za njen ukus, dok bi Bik povremeno mogao da oseti potrebu za boljim razumevanjem i većom predanošću od strane Vage. Dajte jedno drugom više prostora pa ćete mnogo lakše da preživite periode "uzburkanog mora" u vezi. Odnos između njih napreduje i biva bolji vremenom, međutim da li će veza između ova dva horoskopska znaka biti uspešna umnogome će zavisiti i od zacrtanih ciljeva oba pojedinca. S'obzirom da će porodica imati veoma važnu ulogu u njihovim životima, upravo bi ona mogla biti i predmet nesuglasica.

Žena Bik i muškarac Vaga: Žena Bik i muškarac Vaga su snažno povezani Venerom, vladajućom planetom oba znaka, planetom ljubavi i lepote. To zvuči kao savršena ljubavna kombinacija a mogla bi to zaista i da bude ali bi oni  trebalo da se stvarno puno potrude da pobede razlike u načinu na koji izražavaju svoju burnu Venerijansku prirodu. Žena Bik će biti mnogo samostalnija nego njen ljubavni partner. On ima potrebu za čestom diskusijom u kojoj zapravo traži njenu saglasnost dok ona zauzima dosta čvrste stavove koje je teško promeniti. Biku to neće predstavljati poseban problem dokle god je njen partner "kupuje" svojim šarmom. Seksualno, požuda i predanost će ih voditi u burno zadovoljstvo. Muškarac Vaga u ovoj ljubavnoj kombinaciji preferiraće blag i romantičan način vođenja ljubavi.

Muškarac Bik i žena Vaga: Ženu Vagu će privući lepota, spontanost, način ponašanja i senzualnost muškarca Bika kojoj ona jednostavno neće moći da odoli. Muškarac Bik i žena Vaga sigurno se neće potpuno slagati u svemu ali ono što oni dele jeste planeta ljubavi - Venera koja ima snažan uticaj na njih. U igri zavođenja, šta bi to moglo biti bolje? Žena Vaga je svakako mnogo više društvena nego muškarac Bik ali su oboje spremni na kompromis. On zaista uživa u egzotičnoj hrani te je to mesto gde bi ona mogla da uključi svoju ideju o savršenom sastanku koji bi se sastojao u elegantnoj, kućnoj zabavi uz večeru u sitne sate koja bi oboje učinila srećnim. Sex će biti božanski. Žena Vaga obožava snažne ruke njenog muškarca Bika te će jako uživati u masaži, dok će on jednostavno "ludeti" kada ona na sebi bude imala seksi veš.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Škorpion

Bik i Škorpija: Bik i Škorpija su suprotni znaci Zodijaka. Kombinacija ova dva horoskopska znaka može da dovede do stvaranja porodice, moći i novca. Blaga naklonost jedno drugom i sitni flert vremenom prerastaju u ozbiljan spoj koji veoma lako može da dovede do braka. Postojaće jako izražena fizička privlačnost i mnogo senzualnosti kod spoja ova dva znaka. Bik smatra Škorpionovu posesivnost veoma atraktivnom dok Škorpija traži lojalnost u ljubavnom odnosu. Ovo je veoma vredna kombinacija koja može imati kako kratkoročni tako i dugoročni potencijal. Sex ih može puno promeniti a ljubav može da bude neočekivana i da ih oboje iznenadi. Bik će u principu biti čuvar ove veze ali bi i seksi Škorpija trebala da učini napore da ova veza opstane. Udrvaranje kreće veoma brzo ali do samih seksualnih susreta ipak dolazi malčice sporije. Ako Bik izgubi Škorpiju ili obratno oboje bi mogli jako dugo da žale za tim.

Žena Bik i muškarac Škorpion: Spoj ova dva horoskopska znaka garantuje snažnu i intenzivnu ljubav. Žena Bik prosto žudi za zadovoljstvima u krevetu ali će ona uz svog muškarca Škorpiona ne samo doživljavati lepe intimne trenutke već će se i duhovno jako trasformisati kroz njihov uzajamni ljubavni odnos. Kada se muškarac Škorpija i žena Bik sretnu osetiće bez sumnje snažnu intuitivnu povezanost. Bik perfektno vlada svim fizičkim čulima dok je Škorpionova posebnost njegovo šesto čulo. Na taj način oni međusobno dopunjuju jedno drugo, njihov um, telo i dušu. Ovo može biti veoma strastan, pomalo posesivan ali ipak dugotrajan ljubavni odnos. Snažna intuitivna povezanost omogućiće ženi Biku da iskreno veruje svom muškarcu dok se on divi njenom jako prilagodljivom karakteru i izraženim instinktom za stvaranjem.

Muškarac Bik i žena Škorpion: Ovo je još jedna veoma moćna ljubavna kombinacija. Zapravo, kada žena Škorpion sretne muškarca Bika može se reći da je ona konačno pronašla svoj par u svakom smislu te reči. Oni su ravnopravni. Žena Škorpija je jako prodorna i odlučna dok je muškarac Bik veoma praktičan i stabilan. Snažna intuitivna povezanost zasigurno će prestavljati jednu od najjačih karika u ovoj ljubavnoj vezi. Seksualna privlačnost između njih više je nego očigledna. Muškarac Bik pali plamen strasti dok Škorpija veoma uživa u njegovoj nežnosti i blagoj dominaciji prilikom vođenja ljubavi. Osim jake fizičke privlačnosti oni neizbežno ostvaruju i duboku duhovnu povezanost.


Posetite neki od sledećih linkova da bi saznali na koji se način Bik slaže u krevetu sa Ovnom, Strelcem, Jarcem, Vodolijom i Ribama.


Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Strelac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Jarac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Vodolija

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Bik i Ribe




4 коментара:

  1. je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
    Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
    Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
    Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
    Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
    Svaki problem koji je neresiv ona resi .
    Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
    Ali samo treba da se uverite
    Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
    Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
    Ljudi, stvarni je uspesno
    Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa +385 923813830

    ОдговориИзбриши
  2. Renata je zena koja je mnogo uspesna,zivi skromnim zivotom ali sa svojim sposobnostima mogla bi i bolje
    Ne zeli da se oglasava niti da se siri prica o njoj
    Ali ja zelim da joj pomognem kao sto je ona meni
    Ima 60 godina, rodjena je polu mrtva ali ko zna zasto je to dobro
    Sada ima dar koji bi svako pozeleo da ima
    Svaki problem koji je neresiv ona resi .
    Nisam verovala , kao ni vi mozda dok citate ovo
    Ali samo treba da se uverite
    Imala sam tezak zivot , ali to sad nije ni bitno
    Samo zelim da kazem i da se na ovaj nacin obratim svima
    Ljudi, stvarni je uspesno
    Mozete doci do nje i licno ali evo vam kontakt preko vibera i vacapa
    +385923813830

    ОдговориИзбриши
  3. KONTAKTIRALA SAM RAZNE LJUDE I ASTROLOGE I T D.DA MI POMOGNU ALI BILO JE SVE UZALUD I BEZUSPESNO…ZIVOT MI BIO PAKAO SVAKO NA SVOJU STRANU JE OTISAO DECA MUZ I JA…ALI UBRZO ZAHVALJUJUCI KUMI MOJIJ I DRUGARICI STO SU MI PREPORUCILI GOSPODJU RENATU…UBRZO SVE JE VRATILA NA SVOJE MESTO…U PITANJU JE BILA BACENA MAGIJA NA NASU KUCU…AKO I VI IMATE BILO KAKAV PROBLEM NAZOVITE JE ZENA JE SILA JAKA I MOCNA ZENA…EVO BROJA +385/923813830 vibe

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo je svjedočanstvo mog života, moj ljubavnik je prekinuo sa mnom, znam da je moja krivnja što ga je natjerao da raskine sa mnom, kontaktiram dr. Lomija i objasnim što se dogodilo onda mi je pomogao da odradim neke molitve i moj ljubavnik mi se vratio moleći me da mu je žao što me još uvijek voli i danas smo ponovno zajedno i obećavam da nikada nećemo razgovarati s njim i danas smo oboje sretni, ako vam je također potrebna pomoć dr. Lomija da ga kontaktirate na liniji WhatsApp broja; +2349034287285 možete mu poslati e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoć

    ОдговориИзбриши