Странице

петак, 15. март 2013.

Slaganje horoskopskih znakova u sexu - Devica

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Devica

Devica i Devica: Njih dvoje mogu zajedno osnovati porodicu, steći moć, ugled i novac. Od samog početka između njih će postojati jaka fizička privlačnost i puno senzualnosti. Ova ljubavna kombinacija imaće oba, i kratkoročni ali i dugoročni potencijal. Odnos polako ali sigurno napreduje. U ovom spoju će postojati izobilje obostrane intelektualne stimulacije. Međutim vremenom, jedno ili drugo mogu doći do zaključka da tu ipak nešto nedostaje. To često može da bude i činjenica da zapravo poseduju i previše toga zajedničkog. Svi odnosi bi trebalo da budu u nekakvoj ravnoteži. Slušajte sebe i uverite se da ste stvarno u ljubavi ili bi neko od vas mogao da iskusi jedno stvarno neprijatno i prilično bolno ljubavno iskustvo. 

Ljubavni par u krevetu

Šta se u suštini događa kada se sretnu žena Devica i muškarac Devica? Jednostavno - savršenstvo. Jedina opasnost koja se ovde može javiti je ta da  njih dvoje ulože mnogo truda, da budu toliko posvećeni jedno drugom da u tome i preteraju i da se na kraju to pokaže kao kontraproduktivno. Žena Devica očekuje zaista puno toga od muškarca Device.  On će morati da dobije sve visoke ocene za nejvažnije stavke iz njene liste zahteva pre nego što ova veza bude prerasla u intimnu seksualnu. Isto važi i za nju. Za oboje upoznavanje zapravo predtavlja jedan komplikovan test. Međutim, kada ga oboje budu uspešno položili čekaće ih perfektno seksualno iskustvo kao nagrada. Strast i energija koja se bude razvijala u krevetu biće toliko snažna da će oni lako prevazilaziti sve nesavršenosti i razlike koje se budu javljale.  



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Vaga

Devica i Vaga: Oba horoskopska znaka dele neverovatnu sposobnost komunikacije i međusobnog razumevanja. Oni će pružati jedni drugima podršku u dobru ali što je još važnije i kada nastupe ne baš tako sjajni periodi života. Devica će biti čuvar njihove veze. Kompatibilnost kada je reč o romatnici i seksu između njih sigurno će biti opojna. Oni predstavljaju posebno vrednu kombinaciju kada je ljubav i sex u pitanju. Želja za očuvanjem porodičnih vrednosti koja je prisutna kod oboje zadržaće ih dugo zajedno. Devica ne sme čuvati tajne od Vage jer bi u suprotnom mogla da plati zaista visoku cenu. Ona bi trebala da vezi dosnese neophodnu ravnotežu a samim tim i sreću. Prognoze za stabilnu i dugoročnu ljubav između njih su jako pozitivne naročito ako igraju na kartu iskrenosti i međusobnog poštovanja. Najveći problemi koji bi se ovde mogli pojaviti su neiskrenost i mešanje bliže porodice. Istina će osloboditi oboje. Razmislite o tome!

Žena Devica i muškarac Vaga: Oni će uživati u mirnoj igri upoznavanja. Ni jedno ni drugo ne žele da nametnu sebi rizik preuzimanja inicijative pa bi prvi susret mogao da bude pomalo napet i komplikovan. Ukoliko "prežive" prvih nekoliko izlazaka ova kombinacija bi mogla da bude vredna i trebalo bi u nju i dalje ulagati. Žena Devica je jako koncentrisana i željna za stalnim usavršavanjem kroz život dok je muškarac Vaga oduševljen savršenstvom i lepotom koja već egzistira. On želi odmah savršeno delo a ne ono koje je u fazi izrade. Ukoliko  bude bio spreman da prihavti njenu potrebu da precizira i jasno označi faze trajanja veze a ona pokaže razumevanje za njegove kritike i želju za trenutnom, savršenom lepotom ovde ćemo imati jednu jako kompatibilnu ljubavnu kombinaciju. Sex će biti veoma senzualan i relaksirajući između muškarca Vage i žene Device. Oboje pokazuju jaku želju da zadovolje i učine jedno drugo srećnim.

Muškarac Devica i žena Vaga: Kombinacija ova dva horoskopska znaka bi lako mogla da se pretvori u nešto posebno. Ali i u slučaju da do toga ne dođe  sigurno je da će u samom početku očekivanja i žene Vage i muškarca Device biti jako velika. Vaga jednostavno želi savršenu ljubavnu vezu i spremna je da uloži velike napore da do nje i dođe. Muškarac Devica će to znati da ceni ali je on u svakom slučaju više zainteresovan i usresređen za napredovanjem i usavršavanjem sebe i svoje duše pa bi veza mogla usled toga da trpi. Kada veza preraste u seksualnu žena Vaga biće oduševljena ljubavnim veštinama njenog partnera. Ona će mu slati skrivene poruke nežnim dodirima pa bi u krevetu mogli da spoznaju savršenu harmoniju.      



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Škorpion

Devica i Škorpion: Vi delite neverovatnu sposobnost komunikacije, saosećanja i jako dobro razumete jedno drugo. Komunikacija kako vreme odmiče postaje sve bolja i bolja a to veoma utiče i na seksualni odnos. U ovoj vezi postoji neka vrsta neizgovorene obaveze ili nepisanog pravila da kada je jednom uspostavljena biće toliko snažna da će teško ikada biti slomljena. Zaštitnički ćete se odnositi jedno prema drugom. Među vama će od samog početka postojati jako izražena, snažna intuitivna povezanost pa ćete se u krevetu razumeti bez i jedne jedine izgovorene reči. Seksualno ćete svom partneru pružiti upravo ono što on potajno želi. 

Kompatibilnost u seksu i romantici imaće jačinu aktivnog vulkana. Iskreno prijateljstvo i međusobna odanost zadržaće vas zajedno. Škorpija ni pod kakvim uslovima ne bi trebala da napusti iskren odnos prema Devici i da se upusti u neke "igre" jer bi za to definitivno platila visoku cenu. Devica će pomoći da Škorpija bude srećna, utemeljenih stavova i snažna. Prognoze za dugoročnu ljubav jednostavno su fenomenalne. Fokusirajte se i unapređujte sebe, jedno u drugom ćete pronaći partnera za čitav život. Zajednički rad može predstavljati snažan afrodizijak.


Žena Devica i muškarac Škorpion: Žena Devica biće dominantna u odnosu na muškarca Škorpiona. Izlazci i zabavljanje mogu izgledati jako interesantno i energično ali bi sam njihov ljubavi odnos mogao postati dosta ozbiljniji i kompleksniji ukoliko ovi horoskopski znaci budu želeli jendno od drugog nešto više od samog seksa. Žena Devica je jako ponizna, skromna i samoobmanjiva. Ona veoma pažljivo planira. 

Muškarac Škorpija je jako privlačan, intenzivan i odmeren. On snažno kontroliše svet oko sebe svojim velikim znanjem i umećem i trudi se da dokaže svoju intelektualnu superiornost nad njegovom partnerkom. To može da izazove određene probleme jer će on nehotice dovesti do toga da žena Devica počne da preispituje svoj intelektualni potencijal. U toku seksa Škorpija će učiniti da njegova partnerka drhti sa oduševljenjem i jezom u istom dahu. Sada, kada se ona u potpunosti predala svom zanosu oboje bivaju svesni snage privlačnosti i svako nalazi svoje pravo mesto u vezi.


Muškarac Devica i žena Škorpion: Žena Škorpion i muškarac Devica će  još prilikom prvih nekoliko sureta otkriti da među njima postoji snažna povezanost koja jako brzo prerasta u prijateljstvo. Međutim njihova veza teško može biti društveno intenzivna. I jedno i drugo prosto obožavaju i daju veliku vrednost trenucima koje provode nasamo. Noj je potrebno da izvesno vreme bude sama sa svojim tajnama, dok on te trenutke samoće koristi da pročisti svoje misli. Sa sigurnošću se može reći da će njih dvoje jako brzo otkriti intuitivnu povezanost svojih duša. Muškarac Devica ima tu mogućnost da ublaži pomalo pohlepnu prirodu žene Škorpije. Kada je reč o seksu njih dvoje su u potpunoj harmoniji. Ona će uživati u prefinjenosti a on u njenoj očaravajućoj erotičnosti.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Strelac

Devica i Strelac: Ovo dvoje će imati komunikaciju na veoma visokom nivou i u svakoj situaciji će moći da u potpunosti shvate jedno drugo. Strelac će prosto obožavati mentalni sklop Device a ni ona neće ostati ravnodušna prema njemu pa će veoma brzo dobiti želju da što pre zavede Strelca. Jaka međusobna privlačnost obuzima ih oboje a vezu takođe prate i snažna romantična osećanja. Devica će davati podršku Strelcu i biće uz njega i u dobrim i u lošim vremenima. Ona zauzima zaštitnički stav prema Strelcu. Kompatibilnost između ova dva horoskopska znaka kada govorimo o romantici i sexu biće jako dobra, naprosto silna. Oni predstavljaju posebno dobar spoj što se tiče ljubavi i sexa. 

Moćna kompatibilnost i međusobno prijateljstvo zadržaće dugo ovo dvoje  zajedno. Strelac bi morao da ostane dosledan i da igra igru otvorenih karata sa svojim parnerom jer bi u suprotnom mogao da plati veoma visoku cenu. Devica treba da učini da njen partner Strelac bude sa obe noge na zemlji pa će oboje biti veoma srećni.  Privlačnost između njih će biti toliko jaka da će sa lakoćom uspeti da prežive sve emotivne oluje. Strelac bi u ovoj vezi mogao da bude taj koji će na kraju doneti definitivnu odluku.


Žena Devica i muškarac Strelac: Moglo bi da dođe do manjih nesuglasica i nesporazuma u prvim susretima muškarca Strelca i žene Device. Međutim vođeni snažnom međusobnom privlačnošću oni će po svoj prilici uspeti da se odupru početnim izazovima i da obezbede da njihov odnos upliva u mnogo mirnije vode. Žena Devica poklanja puno pažnje detaljima, ona je vrlo osećajna i želi da bude cenjena i poštovana u vezi. Muškarac Strelac je svestan svoje inteligencije, prepun je samopouzdanja i vere u sebe. Devica neće preterano puno ceniti dogmatski način mišljenja Strelca jer oseća da njegovi stavovi nisu pažljivo promišljeni ali to joj neće biti dovoljno da ga odvrati jer on jako dobro poznaje sebe i zna svoju istinu. U krevetu, oni su veoma razigrani i dobro se zabavljaju često uživajući u igri borbe.

Muškarac Devica i žena Strelac: Kada žena Strelac upozna muškarca Devicu još na samom startu će se na putu njihove sreće pojaviti brojne neravnine i ispupčenja. Nesumnjivo je da su oni jedno drugom fizički veoma aktraktivni i da prepreke nisu nepremostive u slučaju da oboje pokažu veliku spemnost i želju. Strelac će biti mentalno veoma stimulisan od strane muškarca Device a izazov upravo leži u tome da će njih dvoje najčešće zauzimati oprečne stavove. Ona oseća da njen partner sa blagim omalovažavanjem posmatra njen sopstveni put ka prosvetljenju dok on smatra da Strelac traći svoju energiju na misli koje nisu preterano važne. Seksualno, njih dvoje se uklapaju jako dobro. Žena Strelac će znati da ceni prefinjen pristup njenog muškarca u seksu jer će joj to pomoći da bude usresređena na trenutak dok će on istinski uživati u iskrenosti i otvorenosti žene Strelca u igri pod čaršafom.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Jarac

Devica i Jarac: Komunikacija i uzajamno razumevanje između ova dva horoskopska znaka biće na neverovatnom nivou. Kako vreme bude prolazilo biće sve više uočljivo njihovo napredovanje kako u komunikaciji tako i u samoj vezi. Jako je važna činjenica da će oni biti u mogućnosti da u potpunosti razumeju i prihvate ciljeve i očekivanja koja se vezana za budućnost njihovog partnera.  Jedno drugom će pružati bezrezervnu podršku i biti njihov oslonac u životu. 

Snažna intuitivna povezanost će omogućiti da oni u seksu pruže jedno drugom puno i u potpunosti ispune njihove ljubavne fantazije. Krasiće ih eksplozivna kompatibilnost na polju seksa i romantike. Gotovo da ništa ne može da krene loše kada je ovaj astrološki spoj u pitanju. Lojalnost i snažna osećanja će ih zadržati zajedno. Iskrena ljubav i neverovatan sex su definitivno ono što očekuje Jarca i Devicu. Prognoza za dugoročni opstanak veze je fenomenalna. Posle izvesnog vremena se mogu očekivati stvaranje porodice i doma.


Žena Devica i muškarac Jarac: Žena Devica će sa velikim nestrpljenjem očekivati viđanja sa muškarcem Jarcem. Snažna i duboka duhovna konekcija i jaka plivlačnost koja je evidentna učinice da se oni osećaju ispunjeno i zadovoljno. Devica ceni i poštuje ambicije njenog muškarca Jarca dok on obožava njenu radnu etiku. U startu možda neće imati previše vremena za zabavljanje i izlaske s obzirom na to da oboje prosto obožavaju da rade ali kada se veza malo zahukta oni lako dolaze do efikasnog rešenja jer kreću da kombinuju i da zajedno rade ono što im pričinjava zadovoljstvo. U seksu, jedno drugom su veoma odani i odgovorni ali i intenzivni i strasni. U trenutku kada njih dvoje budu spremni da stave svoje potpise jedno do drugod znajte da će oni imati oči isključivo jedno za drugo.

Muškarac Devica i žena Jarac: Oni su definitivno savršeni ljubavni par. Žena Jarac i muškarac Devica dopunjavaju jedno drugo u svakom pogledu pa je ljubav između njih gotovo neizbežna. Ona je prefinjena i zna da ceni urođeni osećaj za sposobnost razlikovanja njenog muškarca. Za uzvrat on istinski vrednuje stav koji ona zauzima prema njenim dužnostima i obavezama. Izlasci i zabavaljanje za oboje predstavljaju kreativni poduhvat. Jarac i Devica definitivno mogu zajedno postići gotovo sve što požele. Sex će biti sjajan, za oba partnera i psihički i fizički jako podsticajan. Ni žena Jarac kao ni muškarac Devica sigurno se neće zaustaviti dok ne postignu vrhunac zadovoljstva zajedno.




Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Vodolija

Devica i Vodolija: Očekuju ih jako izazovni i uzbudljivi susreti sa dosta iznenađenja. Snažno prijateljstvo jako brzo prerasta u seksualno intenzivnu vezu. Oni predstavljaju jako intersantnu kombinaciju seksualnosti, prijateljstva i strasti. Frekventne društvene aktivnost učiniće njihov odnos  jako stimulativnim i sa "brdom" erotskog naboja. Devica je u ovoj vezi znak koji će zadržati Vodoliju sa obe noge na zemlji. Uživaju u kreativnim igrarijama, njihovom prijateljstvu i intimnim trenucima. Bićete zaljubljeni pre nego što toga budete zaista i svesni. 

Devica mora da se trudi da razmišlja pozitivno i da sa takvim stavom posmatra budućnost veze. Vodolija bi trebao da zna da ceni i nagradi Devicu za njen neviđeni trud i čarobni osmeh. Devica nije toliko stidljiva koliko  Vodolija u to veruje. Kada Vodolija postane ćutljiv Devica će osetiti potrebu da pobegne. Zajednički planovi i putovanja svakako će učvrstiti vezu. Izgradite vezu koja će biti zasnovana na suštini te bi ste na taj način mogli da stvorite uspomene koje ostaju za ceo život.    


Žena Devica i muškarac Vodolija: Vezu između ova dva horoskopska znaka će pratiti beskrajno dugi razgovori. Oni ne predstavljaju baš savršenu ljubavnu kombinaciju ali uz puno rada i odricinja mogu stvoriti jedan jako vredan i iskren odnos. Žena Devica uspeh u životu zasniva na rutini dok je za muškarca Vodoliju životna rutina ekvivalent smrtnoj kazni. On nikako nije oduševljen predvidljivim izlascima kao i previše ograničenim standardima koje uspostavlja njegova partnerka. Ženi Devici neće predstavljati problem njegova izražena potreba za nezavisnošću ali će prezirati nemogućnost muškarca Vodolije da se drži njenih pravila. Seksualno, oni su jako kompatibilan spoj. Žena Devica je mnogo fleksibilnija i blaža kada se ugase svetla, to će Vodoliji stvarati nemerljivo zadovoljstvo.

Muškarac Devica i žena Vodolija: Igra zavođenja između ova dva znaka Zodijaka može biti veoma rano osuđena na neuspeh ukoliko kod njih izostane pozitivan način razmišljanja. Žena Vodolija i muškarac Devica uspostaviće jako kvalitetnu komunikaciju ali će nakon određenog vremena doći do saznanja da su njihova mišljenja oprečna kada je reč o najvažnijim životnim pitanjima. Ona postaje jako nepredvidljiva kada do ovih situacija dođe pa će predstavljati ozbiljan izazov obuzdati je. 

On je oličenje tačnosti i organizacije. Njegovi postupci mogu biti jako predvidljivi nakon samo nekoliko susreta. Međutim sex između njih dvoje biće jako dobar, strastven i veoma zabavan. Žena Vodolija će svog partnera očarati neobičnim improvizacijama u krevetu dok će muškarac Devica svojoj boljoj polovini uspeti da dočara kako pravilno izvršavanje detaljnog plana akcije donosi neverovatno zadovoljstvo oboma.





Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Ribe

Devica i Ribe: Postoji jedna stara izreka koja kaže: "suprotnosti se privlače", a horoskopski znakovi Ribe i Devica su savršeni primer koji je u potpunosti potvrđuje. Sam prvi kontakt između ova dva znaka Zodijaka rađa trenutnu radoznalost i snažnu seksualnu privlačnost. Ribe u Devici vide ljubavnika iz njenih najlepših snova pa će uložiti sve što je u njihovoj moći da ostanu što duže u blizini inteligentne, seksi Device. Devica u Ribama vidi šansu za društvenu i seksualnu avanturu ali će uvek na kraju ostavljati Ribe željne i u isčekivanju nečeg višeg. Sex je veoma snažan i moćan element koji će činiti da njihov odnos ostane uzbudljiv. 

Ljubav će cvetati između njih sa dobrim šansama da se ova veza kruniše brakom. Potencijal za očuvanje ove veze je veoma snažan ali postoje i određeni negativni aspekti koji mogu vremenom doći do izražaja. Ribe mogu pokazati hladnoću u ne baš sjajnom trenutku što će dovesti do toga da Devica postane paranoična pa bi ona mogla da postupi nepromišljeno i kaže neke pogrešne reči u pogrešno vreme. Ribe bi takvu situaciju okarakterisale kao manipulaciju pa bi veoma lako mogle da otplivaju u neke mirnije vode. Da bi njih dvoje dobro funkcionisali oba znaka bi istinski trebala da shvate definiciju privrženosti. To je od krucijalnog značaja za oba znaka.


Žena Devica i muškarac Riba: U pitanju je ljubavna kombinacija suprotnih znakova a varnice će leteti unaokolo čak i pre nego što njihov prvi sastanak  otpočne. Ženu Devicu krasi spontanost, baš kao i njenog partnera muškarca Ribu. Ona misli i oseća. Dopunjuju se neverovatno dobro u gotovo svim sferama života te ne postoji potreba da iko od njih preuzme ulogu inicijatora . Veoma lako ostvaruju istinski snažno partnerstvo. Jednostavno ne postoje nikakve barijere kada je zabavljanje ova dva znaka u pitanju, oni  jako jednostavno proziru suštinu jedno drugog. Seksualno mogu predstavljati savršeni spoj. Žena Devica uz svog partnera uči tajne veštine potpunog prepuštanja dok muškarac Riba uči kako da tačno dozira svoje emocije prema  Devici kako bi ih ona prihvatila na najbolji mogući način.

Muškarac Devica i žena Riba: Ovo je još jedna ljubavna kombinacija koja počiva na teoriji o privlačenju suprotnosti. Ovde nema sredine. Njihova veza može pružiti oboma neverovatnu ushićenost ali im može i prirediti čisto mučenje u zavisnosti od toga da li su i u kojoj meri žena Riba i muškarac Devica spremni na kompromis. Trebali bi da pokušaju da smognu snage, da daju sve od sebe i prevaziđu početne razlike jer bi se pod takvim okolnostima u vezi mogli veoma lepo dopunjavati. 

Ona mora da pokaže razumevanje i ceni potrebu svog partnera za temeljnom analizom i korektnošću prema svima dok će on morati da prihvati njen kontakt sa nematerijalnim impresijama da bi veza napredovala u jedan iskren i fini odnos. Sex im može dati vetar u leđa i učiniti da njihov odnos ode na jedan viši nivo. Muškarac Devica će obraćati posebnu pažnju i na najmanje moguće detalje njihovog seksualnog kontakta dok će ga zauzrat žena Riba obasuti tako nežnom i iskrenom ljubavlju da će on zaboraviti sve ljubavi pre nje.



Da bi saznali kako se Devica slaže u krevetu sa Ovnom, Bikom, Blizancima, Rakom i Lavom pristupite nekim od sledećih linkova:



Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Ovan

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Bik

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Blizanac

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Rak

Slaganje horoskopskih znakova u sexu: Devica i Lav






Нема коментара:

Постави коментар