Странице

понедељак, 3. септембар 2012.

Slaganje horoskopskih znakova u ljubavi 2013

položaj planetaSlaganje horoskopskih znakova u ljubavi 2013. godine u direktnoj je vezi sa položajima koje će odgovarajuće planete zauzimati u određenim peridima godine. O planetama koje igraju odlučujuću ulogu kada razmatramo temu slaganja znakova Zodijaka u ljubavi već smo govorili kada smo objašnjavali metodologiju, tj. način na koji se formiraju uporednji ljubavni horoskopi.

Naime, ove godine Jupiter nastavlja svoj zemljani tranzit zadržavajući se u radoznalom Blizancu što će potrajati sve do 25. juna kada on nastavlja svoje kretanje preko sentimentalnog Raka gde će ostati sve do kraja ove 2013. godine. Električni Uran nastavlja da se kreće kroz nezavisnog Ovna. 

Ozbiljni Saturn nastavlja svoj tranzit kroz strastvenu Škorpiju tokom čitave godine.
Neptun nastavlja svoj tranzit u sopstvenom znaku, Ribama do kraja godine. I Pluton takođe nastavlja svoj spori put kroz Jarca. Venera postaje retrogradna u samom finišu 2013 godine, dakle ona će biti retrogradna u znaku Jarca od 21. decembra 2013 godine pa sve do 31. januara 2014.godine.

Uran u Ovnu nastavlja da jako snažno naglašava vrednost nezavisnosti. U 2013. godini dva puta dolazi do usklađenosti između Urana i Platona što drastično pojačava njihov uticaj. Do ove pojave prvi put dolazi u maju a drugi put na samom kraju oktobra tekuće godine. Ona sa sobom donosi snažan osećaj pritiska koji će se posebno odraziti na kardinalne znakove horoskopa: Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Saturn koji je u Škorpiji će čitave ove godine pa sve tamo do 2015 testirati i stavljati na iskušenje naš osećaj i poimanje intimnosti. 

U ovom periodu dolazi do čestih preispitivanja osećanja pa ćemo jako verovatno veoma često postavljati sebi pitanje da li smo sa našim partnerom zaista doboko emotivno povezani i da li je zapravo on ona naša srodna duša. Možemo biti kritični prema sopstvenoj dinamici u vezi i često postavljati pitanja koja dotiču kotrolu i deljenje u međusobnom odnosu sa partnerom. Takođe možemo nastupati dosta selektivnije kada je reč o deljenju svoje intime sa drugim ljudima.  

Planete i zvezde
Sve do juna, Jupiter u Blizancima nagoveštava da ćemo svoj mir i sreću pronaći u intelektualnoj raspravama i različiti sličnim izazovima. Biće nam potrebno mnogo više svakodnevne interakcije i komunikacije u našim odnosima. 

Od 25. Juna pa unapred Jupiter u Raku donosi osećaj sreće, radosti i bogatstva, poseban osećaj pripadnosti i veze sa porodicom, udobnost i bezbednost. Bićemo svesni i znaćemo da duboko cenimo ove stvari tokom ovog ciklusa koji će trajati sve do jula 2014 godine.

Retrogradna Venera u znaku Jarca u poslednjih desetak dana ove i u prvom mesecu sledeće godine donosi sa sobom snažnu potrebu da preispitamo i ponovo procenimo naše lične odnose. Neke stare, gotovo zaboravljene ljubavi mogu biti ponovo aktivirane  a neke veze će nažalost u ovom periodu doživeti svoj kraj. Problemi u komunikaciji mogu zauzimati jako značajno mesto. 

Osim starih ljubavi mogu se pojaviti i neki stari prijatelji koji će dodatno zakomplikovati odnose. Čini se da ćemo u tom periodu morati da se ozbiljnije pozabavimo nekim skrajnutim ljubavnim problemima iz prošlosti. Događaji će se odigravati neumoljivo, kao da su suđeni ili nekako unapred predodređeni. Pred nama će se nađi jedan zaista veliki izazov, a to je uspostavljanje bliskosti u vezama u toku ovog perioda. Neke neobične, možda neočekivane i planktonske veze imaće veliku šansu da budu ostvarene. 


ljubavni par na obali

Oni koji imaju snažnog Jarca u svojim natalnim kartama posebno mogu biti introspektivni, daleki i gotovo nedohvatljivi za vreme ovog ciklusa. Možemo slobodno reći da za takve osobe ovo nije preterano povoljan period života, a posebno kada je ljubav u pitanju. S toga treba izbegavati posebno uplitanje u nove veze jer postoje ogromne šanse da se potencijalni partner ili preceni ili potceni u toku trajanja ovog perioda. 

1 коментар:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    ОдговориИзбриши